Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Onu yonetebilecek adam da olmadigindan her turlu patlariz gibi geliyor ama kimya tutarsa da arada saglam maclar izlenebilir.

olay şu işte kimya tutsa şl'de yarı final yapabilecek takım yapıyorsan şl'de oynuyor olman lazım, e takım uefa'da bile yok bu sene garip işler

ha seneye şl yaparız deniyorsa bu hem kimya tutmama - şampiyon olamama olasılığı (ki kesinlikle daha büyük) hem de uefa'dan men cezası riskini almak demek
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bir de biz kac harcadik/harciyoruz ya. FFP noldu su an ekside degil miyiz ben hala anlamadim.

Maicon 8 Belhanda 8 Mariano 4 Feghouli 4-5 Ndiaye 5-6 diyelim Ferndando 6 olur..

Nerden baksan 35m euro etti ben mi birsey kaciriyorum.

Kar etme zorunluluğu yok, onu kaçırıyorsun :) Transfer bütçesinde sınır yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sotto said:

Bir de biz kac harcadik/harciyoruz ya. FFP noldu su an ekside degil miyiz ben hala anlamadim.

Maicon 8 Belhanda 8 Mariano 4 Feghouli 4-5 Ndiaye 5-6 diyelim Ferndando 6 olur..

Nerden baksan 35m euro etti ben mi birsey kaciriyorum.

Kar etme zorunluluğu yok, onu kaçırıyorsun :) Transfer bütçesinde sınır yok.

başa baş zorunluluğu var. kar etmesen de birebir tutturman gerek gelir-gideri.

maaş sınırı var, gerisinde yok ama işte bi yerden alıp bi yere vermen gerek.

riva güzelliği sportif geliri işte başa baş için harcayabilince işte güzel bi fark doğuyor.

onun tamamını transfere harcamak geri zekalılık ama çünkü gelecek yıllar için öyle bir limitin olmayacak. para akacak ama bu yönlü büyük akmayacak mesela gelecek yıllarda.

bu sene ffp'den bir şey çıkmaz gs'ye dursunlarda ona göre hareket ediyorlardır da gelecek yıllardan itibaren yine kapıyı çalar bu kafa ile
Sosyal ağlarda paylaş

Ffp olayi bizim kluplere sokmaz ya. O is coktan bitmis borclara bakinca anliyorsun zaten odenecek gibi degil.

Ajaxin bilancoya baktim gecen gun, adamlar sezon olarak degil bak totalde artidalar. Cok iddiali bir takim degiller ama 45 mln eur mu ne cashleri vardi adamlarin. 15 mln eur fln borc sanirim birde. Bir gun batacak bizim klupler ama bakalim ne zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Ajaxin bilancoya baktim gecen gun, adamlar sezon olarak degil bak totalde artidalar. Cok iddiali bir takim degiller ama 45 mln eur mu ne cashleri vardi adamlarin. 15 mln eur fln borc sanirim birde. Bir gun batacak bizim klupler ama bakalim ne zaman.

Şota'nın Kasımpaşa'da yardımcı bi Hollandalı vardı unuttum, o adamın bi röportajı vardı. TR'de dönen para Hollanda futbolunda dönseydi eğer sürekli ŞL - AL kupaları bizim ülkemize yağardı demişti.

Hollanda da futbol yatırımcıları için devletten alınan destek sıfır, vergi var. Hollanda kulüpleri zengin değil, para kazanmak bu yüzden satmak zorunda demişti. Sürekli satıp, kasasında para tutmalı ki parasızlıktan başı derde girmesin vs. tarzında bir röportajdı.

Ajax gibi takımın yıllık sabit sportif geliri bizim üç büyükler kadar değil ama taraftarı bilgisiz, doyumsuz ve köylü olmayınca; yönetimleri de onlara göre hareket edince işte kar edip ileriye doğru sürekli gidebiliyorlar.

Onlarda mesela "AVRUPADA TECRÜBE GEREK, YOKSA Bİ BOK OLMAZ" diyen adamlar olmadığı için yaş ortalaması 21 olan takımla AL finali falan görebiliyorlar. O adamları da satıp 50-60 milyon euro kasaya koyabiliyorlar falan.

Son 10 yılda maddi sebeplerden düşüşe geçen tek takımları Vitesse olabilir. Onlarda 10 milyon falan anca açılmışlardır. O kadar ince bir ip üzerindeler yani işte.

Türk taraftarı =

https://www.youtube.com/watch?v=vzfXj9_DzTw
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış söylemişim. Şu Schalke 04 ü eleyip ilk 8 e girdiğimiz çeyrek final. Sonraki senede çeyrek finale kaldık diye aklımda kalmış. İlk 16 da takılıp kalmışız. Bu arada araştırırken şunu buldum. Ş.l. de 8 yıldızdan birisi Galatasaraymış. Bu ise gururlanmak için haklı bir sebep

Bu Şampiyonlar Ligi Ambleminin İçinde Galatasaray Var. Bunu Biliyor muydunuz?

http://trend.mynet.com/bu-sampiyonlar-ligi-ambleminin-icinde-galatasaray-var-bunu-biliyor-muydunuz-1038154
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim o dönem planlanan CL'nin top 8 takımı alması, yani takım isminden bağımsız olarak her sene 8 takım diye 8 yıldız koyuyorlar, ilk sene de o 8 takım içine GS giriyor.

Bu arada şunu da koyayım madem, nostalji oldu. O zamanlar futbol daha değişik, ama bugün atılmayan ara pasları o zaman Arif, Kubilay, Suat, Tugay ne güzel atıp boşlukları görerek pozisyon yaratıyormuş. Bugün şu paslardan maç içinde iki tane atınca Selçuk'a tapıyorlar maestro diye.

http://www.youtube.com/watch?v=7ukQPGHyU7c
Sosyal ağlarda paylaş

çok duygusal yapmışsınız da orijinal şampiyonlar ligi 8 takımlı bir lig şeklinde tasarlanmıştı, onu temsil ediyor. şu an bir anlamı yok yani ama logo güzel diye bırakmışlar.

http://www.independent.co.uk/sport/football/european/the-man-behind-the-stars-phil-clements-and-the-creation-of-the-champions-league-logo-9730328.html
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Masticore said:

şu gs taraftarı tam comar yemin ediyorum. Her sosyal medya aracında melo&terim diye ağlıyorlar.

Şu her sene ş.l. de ilk 8 e girdiğimiz dönem geri gelecekse bende çekerim Terim i. Melo ya neden laf ettin anlamadım.

Fenerbahçeli'dir bunu söyleyen büyük ihtimalle.

FT GS'yi şampiyon yapabilecek tek kişidir. Ayrıca bir miktar da olsa kan emici liselileri Florya'dan kovabilir. Ağız alışkanlığı Florya diyoruz tabi, bakkal onu satıp, parasını yiyip, dağ başına taşıma peşinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...