Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

ceza alsak bile işte 1-2 sene transfer yapmadan gidecek kadro kuruluyor sanırım. sinan'ın satılması gerekiyor artık.

said:

Galatasaray bir hafta içinde transfer listesinde yer alan 4 yıldızı bitirmeyi hedefliyor.

Manchester City ile Fernando'nun bonservisi için 5.25 milyon Euro'ya anlaşma sağlayan G.Saray bu rakamı 4 yıllık vadede ödeyecek. Brezilyalı orta saha yıllık 3 milyon Euro ve 3 sezonluk kontratı kabul etti.

Feghouli'nin transferini de imza aşamasına getiren Galatasaray, West Ham'a 4 milyonluk bonservisi 4 yıllık vadede ödemeyi teklif etti. Feghouli'ye Belhanda'nın aldığı 3.3 milyon Euro teklif edildi.

Badou Ndiaye için Osmanlıspor ile süren pazarlıklarda iki kulüp bonservis için 7 milyon Euro rakamında buluştu. Takas formülünü geri çeviren Başkent ekibi, "G.Saray'a gitmek istiyorum" diyen oyuncusunun isteğini kabul etti.

F.Bahçe'den ayrılan mili oyuncu Volkan Şen'in imzası için 3 yeni yabancı futbolcunun imzalarını bekleyen G.Saray yönetimi, Volkan'a "İmza parasından vazgeç, yıllık 1.5 milyon Euro" dedi. Volkan bu teklife "Evet" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Video hakem gelene kadar bjk nin çok fark açmaması lazım. O zamana kadar takım alışma döneminden geçecek bakalım. Video hakem gelince bütün foyalar uydurma puanlar ortaya çıkacak nası olsa.

Zaten daha ilk iki iç saha maçımızı Pzt ve cumaya koymalarından görebiliyoruz ilk yarı arayı açtırmaya çalışacak Beşiktaşlı federasyon ve mhk bakalım video hakem kararında bile döneklik yapabilirler duruma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha hakemler eğitilmediğinden 2. yarı geliyor.

avrupa ülkelerinin yaklaşık 2 senede yaptığı eğitimleri hızlandırmış şekilde 9 ayda verecek bizimkiler, testler falan daha az yapılacak, bizden önce denemelere başlayıp bizden sonra sistemi devreye sokacak ülkeler var.

her şeyde olduğu gibi bunda da "biz yaptık oldu" şeklinde bir acelecilik var, kesin büyük sorunlar çıkacak.

kaldı ki, sezon ortasında kural değişmesinin saçmalığına hiç değinmiyorum bile. adam gibi sezon sonunda başlat işte
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal bu arada harbi öyle ya da böyle arada bir tekrar satılabilir oyuncu da alıyordu. bruma, telles vs...

bunlar direkt son kontratları vererek para saçıyor. bu sene şampiyon olamazsa gs gelecek seneden itibaren harbi durum sıkıntı, daha da zorlaşacak. kaçar gider dursun kalanlara girer.
Sosyal ağlarda paylaş

feghouli, ndiaye ve fernando da gelirse (mantıklı paralara gelirse demiyorum artık çünkü bunlara en az 5m bonservis ve 3-4m yıllık verecekler kesin) şampiyon olsa bile bir sonraki sene batar zaten gs o yüzden çok bir şey değişmeyecek sanki lel

zaten öyle bir kadro ya açık ara şampiyon olur ya da en az 20 puan fark yer liderden

gerçi bu sefer batarsa net batar sanırım zira bu adamların hiçbirini elden çıkaramaz yaşları ve verdiği yıllık ücretlerle
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sikimlik takim bu canim suphe yok. Basari gelirse bir arada tutarsin da 3-5 mac kaybedince catlaklar cikar oyle bir takim.
Onu yonetebilecek adam da olmadigindan her turlu patlariz gibi geliyor ama kimya tutarsa da arada saglam maclar izlenebilir.

Insan yonetimi filan hersey iste. Al sana 3m u verdim oyna kafasiyla olmaz bu isler. Bu insanlari ulkeye takima arkadaslarina cook iyi adapte etmen lazim.

Bir de biz kac harcadik/harciyoruz ya. FFP noldu su an ekside degil miyiz ben hala anlamadim.

Maicon 8 Belhanda 8 Mariano 4 Feghouli 4-5 Ndiaye 5-6 diyelim Ferndando 6 olur..

Nerden baksan 35m euro etti ben mi birsey kaciriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...