Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Şu verilen adrese girip biraz okuyayım dedim rastgele 10 mesaja kadar anca dayandım. Ne gereksiz adamlar var memlekette. Fabrikatörler çalışma saatlerini 8 den 12 ye çıkaralım derseler destekleyesim var diyeceğim neredeyse ! İnsan hayattan soğuyor

Alanya ve beşiktaşta puan kaybetme ihtimalimiz yüksek. Eğer bu iki maçtan 6 puan alabilirsek şampiyonuz diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

puan tablosunun böyle olması 3 büyüklerin vasıfsızlığı tamamen..

gs deplasmanda çöptü, iç sahada perfect çekip dış sahada perfect yediler neredeyse

fener kocaman ile savunma yapmaktan iç sahada tonla puan kaybetti.

beşiktaş CL yoğunluğu ile olmayacak anadolu maçlarında inanılmaz saçma puanlar kaybetti, 10 kişi rakibe pozisyon bulamadı falan.

bu kötü performanslardan normalde 1i bazen 2si olurdu her sezon, 3 takım birden patlayınca lig zevkli gibi göründü.

hakemler rezil yönetti, anadolu maçlarında ligin en iyi hakemi denen cüneyt inanılmaz kötü kararlar verdi falan.

sene sonu lig değerlendirmesi oldu biraz gs başlığında ama. cok iyi lig olduğumuzdan değil malesef :/
Sosyal ağlarda paylaş

salih23 said:

Stringray said:

imparator bomboş yapmış yine lel
düzgün bir hakem donk’u atmıştı bile şimdiye
denayer serdar ikilisinin yan toptan gol yememe şansı o kadar az ki adebayor kafa golü atamazsa mucize olur bu maç
sırf bir şey yapmış görünmek için kasmış

:)

adam attı kafa golü. yalan dememişki ahsdfj.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Ikili averajı bitmemis takımları oyle yapmaları tamam da bu ilgincmis. İlk kez farkettim boyle oldugunu . FM de falan direk ikili averaj tamamlandıgı gibi ona gore sıralıyor diye hatırlıyorum.

bu dünyanın en saçma şeyi canım. nba'de falan da h2h bakılıyor mesela, sezon içinde direk ona göre diziliyorlar.
en son haftaya gelindiğinde bakılmasının en ufak bi mantığı yok yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Geçen bir haber vardı kadro kısıtlaması gelirse gs eski topçularını geri alabilir diye , reis geri gelir mi :D

21 kişi kadro sınırı gelirse 4 alt yapıdan 4 tane de mi ne yurt içinden yetişmiş adam arıyorlar.

sabrinin de emre çolağın da kontratları 2019a kadar mı neymiş, 1nb4 ffp

aydın yılmazı getirirler yeniden futbola başlatıp
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Geçen bir haber vardı kadro kısıtlaması gelirse gs eski topçularını geri alabilir diye , reis geri gelir mi :D

21 kişi kadro sınırı gelirse 4 alt yapıdan 4 tane de mi ne yurt içinden yetişmiş adam arıyorlar.

tam öyle değilde, onları her zaman alıyorsun ama kadro geniş olduğu için koymuyor altyapıdan random çekince.

kadro dar olunca oynattığında verim alabileceğin adamları koyman gerekiyor zor durumda kalırsan vs... diye.

bjk o konuda aşırı şanslıydı işte. atınç, necip banko yazılıyor zaten. diğer iki de o an forma göre değişiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

GS, son maçta çirkin ve kötü tezahurat sebebiyle PFDK'ya sevkedilmiş.

Maç boyunca, öncesinde ve sonrasında hiçbir küfürlü hakaret içerikli tezahurat hatırlamıyordum, şöyle bir bakındım, başka hatırlayan bilen de yok. Dikkat çekici tek tezahurat "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahuratı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...