sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Goooollll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Iyi geceler (:P):P;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Iyi haftalar gençlerrrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Yetersiz Bakiye... pattisliborek said: İlk hesap görüldü. Sıradaki gelsin. Bu da gitti, kaldı 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Lİ- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Adebayor attı golünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 2 tane tıkladık yeter sıradaki gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 +4 ü gördüm aha dedim başakcity e hakem yazar bitane demeye kalmadı gs su serpti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Gecen hafta kazansaydık bu hafta ligi bitirmis olacaktık ama hayır illa son dakikaya kadar ugrasacagız. Halil Umut Meler skordan dan memnun olmamıs olmalıki hemen ceza alanı etrafında fauller kartlar ucusmaya basladı. Birazdan bizden birileri atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 hakem 2. golden sonra ugrasmaya başladı. tabi planları bozuldu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Ama hakem sarı vermedi fornondoyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 valequenta said: 2 tane tıkladık yeter sıradaki gelsin Adamla resimli imza var lan 6-7 yıldır patide hic gormediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 her yer taksim her yer direniş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Zirvedeyiz mesajlar geç geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Bu arada Gs taraftarını da tebrik etmek lazım . herhalde bu sezon ilk kez taraftar gibiydiler. az ıslık çaldılar bol bol bagırdılar güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 https://pbs.twimg.com/media/Da1rHpXWAAEnTuj.jpg https://pbs.twimg.com/media/Da1i--EX0AEe970.jpg ya abi hahahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 😁😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 applev0dka said: Fernando 2 tane sarilik hareket yapip 2sinden de kart görmeden cikti lel Burada cikmis sari sorry Adam gercek bir fail. Izlemeden sadece saldirmak icin yorum yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 hahahah son foto :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 sabonis said: Lİ- DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 TheGreatWall said: applev0dka said: Fernando 2 tane sarilik hareket yapip 2sinden de kart görmeden cikti lel Burada cikmis sari sorry Adam gercek bir fail. Izlemeden sadece saldirmak icin yorum yapiyor. Sarının görüntüsü adam ciktiktan 2dk sonra geldi. Hayır sana neden cevap veriyorum bilmiyorum ama bil istedim cshil kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yalnız bu başakcity hem bize hem bjk'ye karşı ikili averajda önde la. bizim daha beşiktaşı yenmemiz lazım... neyse ki evde o maç. dışarda olsa ümidim olmazdı pek şampiyonluk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar