Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 adam hep buydu ya, ne değişmesi. o saldıracağı yeri de düzgün duracağı yeri de iyi bilir. gerekirse görürsünüz ft'yi ft yapan özellikleri daha buralar bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Su sivas macını kaybettigimiz icin kafamızı taslara vurmamız lazım. Tertemiz 4 puan farkla lider olabilirdik suan. Hem de basaksehir de trabzon deplasmanına gidiyor yine bu hafta. Aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Bir sen eksiktin http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/ebouenin-galatasaraydaki-isi-belli-oldu-40741751 Tam sirke döndü kulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Eboue'nin hayatını GS bitirdi ya, borcu var adama o kadar. Beylikdüzü'ne çay içmeye gönderdiler adamı 2 sene boyunca, yıllarca premier ligde oynamış dünya kupası şampiyonlar ligi görmüş adam futbol piyasasından silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Rewendor neler soylersin boyle Adam ingiltere'den transfwr teklifi aldi , aldigi maas dusuk diye gitmedi . Ustunu biz tamamlayalim git dediler -yok hepsini istiyorum gitmemi istiyorsaniz dedi.Yata yata 2 sene catir catir parasini aldi. Bir de adami alip scout yaptik lan. http://m.internetspor.com/eboue-1-milyon-sterlini-begenmedi-1427701h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 eboue formundayken yabancı sınırından dolayı kadroya giremiyordu diye hatırlıyorum ben. sonra yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Aynen oyle gitmedi adam, beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Kontenjana göre plan yapılmayınca gitmedi adam, normal, parasını istemesi de gayet doğal, elinde sözleşme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 O değil de Gomis topa vururken artık "fırfır yok!" diye bağırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Rewendor said: Kontenjana göre plan yapılmayınca gitmedi adam, normal, parasını istemesi de gayet doğal, elinde sözleşme var. Nesi normalki abi bunun ? Gs dedi ki farkını biz ödeyelim, sen git premier lig'e oyna futbolunu. Eboue hayir abi ben yatarak,terlemeden kazanıyorum bu parayı zaten ,verin paramın hepsini öyle gideyim dedi. Gs harcadı adamı deme yani :) Bir de bu adamı karısı düdükledi fakir kaldı diye geri almışız,teknik heyete sokup scout'luktan para vericez şimdi. Şaka gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 daha eboue boyleymis soyleymis diye haberler cıktıgında kulubun icinden olanlar "bu adam kadro dısı bırakıldıgında da alt yapı oyuncularıyla cok ilgileniyordu" diye anlatmıslardı. Simdi gercekligini dogrulugunu bilemem. Ama gercekse alt yapı oyuncuları icin buyuk bir sans. Premier ligde esmis gurlemis oyuncu gelip antrenorluk yapıyor baya birseyler ogrenebilirler. (Evet antrenorluk sadece futbolculukla olmaz ama eboue'den oalbilir de). Ayrıca afrikada eboue sevilen bir futbolcu bu da afrikadan alt yapıya oyuncu getirmek icin fırsata donusebilir. Tamam evet zamanında eboue boyle bir "kazık" (kazık olduguna katılmuıyorum ama hadi oyle diyelim) atmıs olabilir ama bu demek degilki geldiginde pozitif seyler olma ihtimali yok. Bakalım belki alt yapıdan sag bek cıkartırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 cahil bi afrikalı adam altyapılarla ilgilenmese daha iyi olur asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Aiko said: eboue formundayken yabancı sınırından dolayı kadroya giremiyordu diye hatırlıyorum ben. sonra yolladılar formdayken niye yabancı sınırına takılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Eboue'de beş para etmez karakter, EPL'de esip gürlerken dediğiniz ortalama performans geneli; çok iyi birkaç maçı var sadece. Kaliteli futbolcu, beyinsiz ve karaktersiz adamdı işte. EPL'den bile siktir edilmesinin sebebi karaktersizliğiydi. Burada GS'lilerin hoşuna gitse de o günlerde fazlasıyla da gösterdi işte. Ardından GS'ye de kazık attı masticore yazdı işte, bu adama ekmek verenin yani ... aç kalsın, beş para etmez bi adam. fırsat bulsa ilk fırsatta yine satar. şu hayatımda en çok nefret ettiğim 10 sporcudan biri falandır net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 DarKRideR said: Aiko said: eboue formundayken yabancı sınırından dolayı kadroya giremiyordu diye hatırlıyorum ben. sonra yolladılar formdayken niye yabancı sınırına takılsın? abi 5 yabancı vardı o dönem. beke mi harcayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 abi yabancı sınırı 10'du o sene, sahada aynı anda 6 oluyordu. ki formda olsa zaten alternatifi sabri'ydi tek yanlış hatırlamıyorsam, oynatılırdı her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 DarKRideR said: abi yabancı sınırı 10'du o sene, sahada aynı anda 6 oluyordu. ki formda olsa zaten alternatifi sabri'ydi tek yanlış hatırlamıyorsam, oynatılırdı her şekilde. 5'e düşmüştü galiba en son. o arada kadro dışı kaldı zaten. drogbalar sneiderler melolar arasında. benim aklımda böyle kalmış hiç gidip araştırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 yabancı sınırı 10 hic olmadı ya 8 listede 6 sahada oldu. en fazla sonra da 14 oldu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 6+2+2 olduydu onu unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 aynen 10 işte oynatabileceğindi. hatta gs'de çok yabancı var diye yanılmıyorsam dany ve riera'ya lisans çıkartılmamıştı. kiralanmışlar mıydı hatırlamıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 haaaa dogru ya. pardon 6 saha 2 kulube de 2 dısarda. ulan ne sacma sistemdi asdf. ben polyanna bakmak istiyorum olaya eboue belki fayda olur. olmazsa da gecmis olsun bir scout maasıyla bize bisey olmaz diye ummak istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 altyapıda nasıl pislik yapılır, nasıl çirkeflik yapılır eğitimi verme açısından faydası olur, gerisi bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 uefa ceza haberleri başlamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 BJK hatelist. 1- Melo 2- Eboue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Eboue tribünleri indiriyordu sahaya İnönü'de ahjaha. Ama adam harbi pisliğin tekiydi ve tam derbi oyuncusuydu. Ama en iyisi şuydu [video]https://www.youtube.com/watch?v=n5mj0Huxajk?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar