madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Butun takım olarak savunmayı bıraktık nedense. İlk 11 e giremeyen oyuncular savunma yapmayabileceklerini dusunuyorlar. yuruye yuruye gol attılar. neyse sinan en azından 2. devrede biraz toparladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 yaptı işte vitrinini adam. yasin + sinan ile emre akbaba'ı takaslayacağız falan diye yazılmıştı ama kadro bu kadar darken birde takas üstüne para verilip, elindeki elle tutulur yedekleri vermek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Llama said: hala 1 tanecik mi ya kaç saattir erken geleydin ya lan biraz daha sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Laraken said: erken geleydin ya lan biraz daha sdfdsf. hakket ha ben dedim 5 gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Sinan'ın da yasin'in de sene sonu kontratları bitiyor. Sinan zaten gitmek de istiyor ona vitrin yapmanın bir anlamı yok. Tabiki bu sene yedekten girse keske ama sahadaki hali tavrı ile hic inandırmıyor. En azından ikince devre toparladı da biraz umut oldu. Yasin zaten bu macta cıkan, linnes, eren ve selcukla beraber, ilk 14-15'in adamı. Bunlara yapılacak bir vitrin yok. Vitrin yapacak adamlar, yani kadro da olup da ligde hic zaman bulamayıp hala kontrat suresi olup yollayamadıgımız adamlar, donk ve tarık. Donk'un ilk devre 2 3 tane cok acayip hatası vardı ama hadi neyse diyelim o kaldı. Peki Tarık'ı napacaz? Koca 90 dakika boyunca isabetli pası var mı emin degilim. Bu adamı artık sahada tutarak ne kazanıcaz? bu arada recep gul cok acayip geliyor. her izledigimde heyecan veriyor. keske daha cok sure alsa hem kupa da hem de ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 madcow said: bu arada recep gul cok acayip geliyor. her izledigimde heyecan veriyor. keske daha cok sure alsa hem kupa da hem de ligde. bu arada aydın yılmaz cafercan aksu irfan başaran müslüm can mülayim erdem sinan gümüş ... recep gul cok acayip geliyor. :) Artık ümidim kalmadı benim çok, hep bi çok iyi gelen var, en son gerçekten iyi geleni bugün 30'lamış Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 sinan'ın 30.06.2019'de sözleşmesi bitiyor. hala parlatıp satılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 yabancı serbestliği olduğu sürece üç büyüklerin altyapıdan oyuncu çıkarıp parlatması falan imkansıza yakın ya bence. zaten taraftarın türk oyuncuya tahammülü de yok. tarık futbolcu olduğuna pişman olmuştur bu akşam sadadadsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Tarık'ın futbolcu olduğuna pişman olabilmesi için önce futbolcu olması lazım. Ön koşulu karşılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Xenus said: sinan'ın 30.06.2019'de sözleşmesi bitiyor. hala parlatıp satılabilir yani.Bunu yanlıs hatırlıyor musum ozaman. Sinan konusunda soylediklerimi geri alıyorum. Parlatık oynatsak keske. Sinan a hala inanmak istiyorum. Hem sol ayaklı oyuncu eksikligimizi hem kanat eksikligimizi kapatacak bir oyuncu olur. Ama Sinan kendine inandırtmamak icin ugrasıyor(en azından ilk 60 dakka boyunca baya ugrastı). Recep Gul ve Atalay icin benim umutlarım var. Bence yavas yavas sure almaları lazım. 4-0 one gectigimizde yalandan mac alıskanlıgı kazansın diye oyuna hep aynı yedegi sokacagıma arada genc yetenegi sokarım. Hem o oyuncuya a takımla futbol zamanı vermis olurum hem de arkasından gelen gencler icin umut kaynagı yaratırım. Adam diyorki ben yırtınsam da A takımda sahaya cıkamıycam. Yırtınmıyor. Yırtınmaları icin sebep yaratmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 tarık futbolcu lisansını kasaptan mı almış yoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Rewendor said: Tarık'ın futbolcu olduğuna pişman olabilmesi için önce futbolcu olması lazım. Ön koşulu karşılamıyor. bi adam ne kadar kötü olabilir diyorsun ama o kadar kötü cidden. sabri'ye laf ediyorduk ama bu adamın futboldan ekmek yemesi kulubun hatası. kov gitsin gs'nin ergen takımında bile oynayacak seviyede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 bu adam cogiyiydi lan http://www.superfb.com/img/3/2013/tarik-dasgun-10102013.jpg oktay derelioglu ile forvet oynasalar yikmadik takim birakmazlardi asdlfkj baska da tarik tanimiyom ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 dun izlemedim tarik camdal benim izledigim en berbat toptepici, gelmeden onceki eses maclarini izlemek istiyorum bu adam topa dokunabilmis mi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Tarık Çamdal gibi oyuncuyu biz aldık yabancı kuralı var diye. Demirören mutlu musun şimdi. Yıllar öncenin transferi ama insan hala çıldırıyor. Emek emek toplanan paralar bu gibi adamlara veriliyor. Gerçi Eskişehirspor o kadar beddua aldı ki onlarada yaramadı aldıkları para. Erkan Zengin e 10 milyon euro istiyorlardı ellerinde patladı ve yeni yapılan stadları fena patladı adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Fenere gülüyordum Selçuk Şahinden dolayı fakat Selçuk bile daha faydalıydı. Sabri bile daha faydalı olurdu kalsaydı. Ah Demirören ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Tarik "joker" camdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 enrique said: tarık futbolcu lisansını kasaptan mı almış yoks Öyle olsa da şaşırmam. TFF ile kasap arasındaki farklara da bakmak lazım. Bir de sporcu lisansı almak öyle çok zor değil, belirgin bir sakatlık yoksa gidip herhangi biriniz bi ufak sağlık kontrolüyle çıkartabilir lisansı, bu sizi futbolcu yapmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 fenn said: Fenere gülüyordum Selçuk Şahinden dolayı fakat Selçuk bile daha faydalıydı. Sabri bile daha faydalı olurdu kalsaydı. Ah Demirören ah. başınıza silah mı dayadı demirören tarık'ı alın diye ? sanki sınır varken ya da yokken alınan yabancılar çok doğru isimlerdi. ontiviririler falan da mı yabancı sınırıyla mı alakalı.. soyup soğana çevirdiler gsyi transferler ile. yabancı sınırı olmasa tarık'a 5m vermeseler marık diye yabancı bulup ona 5m vereceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 tarık var ya tarık.... GS forması giyen ve benim bile hiç sevemediğim bir fubolcudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 "galatasaray'dan beşiktaş'a tarık çalımı" said: http://www.ajanshaber.com/galatasaraydan-besiktasa-tarik-camdal-calimi-haberi/112835 oha önce biz atmışız çalımı. parayı basıp kapmışsınız adamı yaban çakalları sizi sdsadsa https://www.sabah.com.tr/spor/transfer-haberleri/2014/08/10/besiktastan-cimboma-tarik-calimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Tarik heralde, tarik Joker olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Biri koysun o epik imajı. Tarık ‘the joker’ Çamdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 applev0dka said: fenn said: Fenere gülüyordum Selçuk Şahinden dolayı fakat Selçuk bile daha faydalıydı. Sabri bile daha faydalı olurdu kalsaydı. Ah Demirören ah. başınıza silah mı dayadı demirören tarık'ı alın diye ? sanki sınır varken ya da yokken alınan yabancılar çok doğru isimlerdi. ontiviririler falan da mı yabancı sınırıyla mı alakalı.. soyup soğana çevirdiler gsyi transferler ile. yabancı sınırı olmasa tarık'a 5m vermeseler marık diye yabancı bulup ona 5m vereceklerdi. Başımıza silah dayamadan beter oldu. Tarık ın hangi koşullarda alındığını sende biliyorsun. Hatta O zamanlar yabancı kuralı var diye ismi çok geçen Erkan Zengin e 10 milyon istenmişti. Eğer 5-7 milyon falan istense 3 büyüklerden birisi alırdı. Ontivero denilen adamlar çok ucuza alındı ve parlatılıp satılabilir mantığı vardı. Tutmadı ama olsun , ona giden tek kuruşa acımıyorum ki tam terside olabilirdi. Fakat Tarık Çamdal sırf yabancı kuralından dolayı mecburiyetten alındı. Hatta alınırken istatistiklerine burada çok gülmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 sen tarık alırken rakibin ozzy-cenk-olcay-veli falan aldı. ama suç federasyonda öyle mi ?? sonra neden gelişmiyor, nasıl gelişsin ki.. ontivero,burdisso,endoğan adili falan soydular gsyi resmen bu transferler ile. yabancı sınırına bok atana kadar suçu biraz içerde aramazsak (her takım için,her yönetim için, her transfer için) daha çok tarıklar, tabatalar, krasiçler görürüz.. bu kadar her şeyin suçlusu dışarda, biz iyiyiz onlar olmasa gibi bakmayın cidden gelişmenin önünü tıkayan en büyük engel bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar