dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 üst üste kazanmakla, gruplara 3 te 3 ile başlamak aynı şey olmayabileceği için olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Bir ara Türk spikerlerde Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar furyası vardı. "Son 5 yıl içerisinde iç saha maçlarının ilk 23 dakikası içinde en çok rakip sahadan taç kullanma rekoru" falan gibi rekorlar tanımlarlardı Fener için spikerler, ama sadece Fener için yaparlarlardı nedense. Süre falan da belli olur yoksa 6 falan derse başka takım öne geçebilir diye. Ona benzettim biraz. Ama en azından anlamlı, bir şey ifade eden, fark gösteren bir tanım bu. ilgili furya için: https://eksisozluk.com/fenerbahce-kirmak-uzereyken-tanimlanan-rekorlar--1488005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Tam ona benzemiyor aslında. GS üç maç üst üste kazanınca ya 5te3 ya da 6da3 yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 3 maç üst üste diyen yok ki, ilk 3 maç diyen var. türkçeniz bu kadar mı sorunlu arkadaşlar, yoksa konu futbol olunca idrak yolu iltihabı mı yaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 neyse 2 hafta daha böyle oyalanın 4 te 4 yapınca susarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Türk takımları yapsın abi birşeyler işte. Çıta yükseliyor, BJK bana göre rakipleri bu seviyede kalmaya devam ederse grubunu 6'da 6 bile bitirebilir. Zaten rekorun 3 maç üstüste olduğunu söyleyen olmamış, onu biz 3-4 sene önce yapmıştık son 3 maçta. Şu an bahsedilen gruplara 3'te 3 başlamak. Bence güzel de bir durum, UEFA sosyal medyada falan yazıyor ilk 3 maç sonucu kayıpsız takımlar diye. Manu,City,Barça,PSG,BJK var. Feda yıllarındeyken geleceğe gönderip bu duruma geleceksiniz deseler kimse inanmazdı. Ki geçen sene de CL'de çok iyiydi BJK. Belli bir standart ve devamlılık da olmuş artık. Ama işte örnek olarak bu takım belki seneye CL'de olmayacak şampiyon olamadığı için. Böyle giderse 2.torba şansını zorlar, hatta şampiyon bitirmese bile play-off'lara seribaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 3/3'ün içeriği ilk üç olması falan anlaşılır açıklamasız zaten, bunun böyle bu kadar ön plana çıkartılmasıyla ilgili yorum var genelde. İkisi deplasmanda üç maç ardarda kazanmak zaten tek başına bile gayet süper sonuç CL için, hem prestij hem de puan açısından çok çok büyük avantaj. Grupta birinci de çıkılsa tadından yenmez artık. Sadece kırılamayan rekor kırılmışçasına yaklaşım eleştiriliyor. apple, son dönemde gerçekten mesajların iyice seviyesizleşti, hakarete dayanmaya başladı, lütfen biraz dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 98445643512 kere aynı şey söylenmesine rağmen her gün bir başkası çıkıp konuyu en başına döndürüyor da o yüzden. ya ciddi okuduğunu anlama sorunu var, ya da direkt okumadan son post üstünden konuya katılma çabası var. her iki durumda da bizi ileri götüren bir şey yok. erman toroğlu tier bir adam değilseniz zaten konuyla ilgili yapılacak yorum belli. belli kalitenin üstündeki spor yorumcularının %99.9unun tvde yaptığı yorumlar belli. hala boş boş konuşuyorsunuz kusura bakmayın gerçekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konunun içeriğine girmeden değerlendirilebilecek bir durum bu: herhangi bir içerik bu üslubu haklı çıkarmıyor. TV yorumcusu ve senin düşüncenden farklı düşünceler de olabilir. Konuya illa girecek olursak, birisi "ilk bjk yapmamış ki" diyince (aradaki farkı görmeyip hatalı olsa bile) bu kadar hakaret ediyorsan haksızsın. Bunun ötesinde ön plana bunun çıkartılıp rekor sayılmasına da itiraz edilebilir gayet. Bana göre mesela üç maçın ilk üç maç olmasının iki farkı var sadece, biri genel olarak prestij, rakiplere mesaj göndermek, diğeriyse daha ileriye götürülebilme geliştirilebilme potansyeli olması. Yoksa sağladığı korkunç puan avantajı ve liderlik kapısı açması bunun "yapılmış" olmasından çok daha büyük bir pratik avantaj olmasına rağmen geri plana atılıyor bence. Ama konu benim ya da "aradaki fark ne ki" diye soran üyenin fikri ya da düşüncesi değil tutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bana göre rekor da değil de, bir sonuca ulaştıramadıktan sonra tırt yani. gruptan çıkmadıktan sonra bunun muhabbetini bile yapmam yani. ama daha CL'deki ilk maçtan beri başlan bir boklama politikası var. onu yen tırt bunu yen o takım mı 3te3 ile başla, biz de üst üste 3 kere kazanmıştık ki hıh o da bir şey mi falan. bence benim üslubumdan çok bunu düzeltmeliyiz, yoksa 41412451 kere anlattığımız şeyi anlamadığınzda "kafanız basmıyor mu" demek çok sıkıntı değil. 1 kere leipzig izlememiş adamın gelip "bu patatesleri yeniyorsunuz diye gaza gelip laf söylüyorsunuz, boş adamlarsınız" demesi daha büyük uslup sorunu bence ;) edit: yani sen bu bölümün daha iyi bir yer olmasını istiyorsan, önce futbol konuşmak isteyen insanları koruyacaksın. yoksa bir süre sonra o insanlar da üsluplarını o seviyeye düşürmeye başlıyor. haklı olmak için bilimsel çalışma koymanın bile yeterli olmadığı bir yer haline geldi burası.. hep ben haklıyım hem ben, ben ben ben ben modunda insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Herkes herhangi bir takımın ya da turnuvanın zayıf olduğunu düşünebilir, patates takımları yeniyorsunuz sözünde bir şey yok alınacak. O kişinin futbol bilgisini beğenmiyorsan onunla konuşmazsın zaten. Ha üstüne boş adamlarsınız falan diyorsa orası problem evet. Ama adam senin takımının yendiği takıma zayıf dedi diye bunu futbol konuşmuyor olarak değerlendiremezsin. Bir de bölümdeki herkesin iyi futbol bilgisi olacak diye bir şey yok, herkes her takımı da bilemeyebilir. Görüşüne katılmıyorsan ya açıklarsın, ya bir şey demezsin ya da "Leipzig'i ben anlatmayayım google'a bak bir" der geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Leipzig takımı ya, zeplin gibi ama Östersunds öyle mi? ağızdan dolu dolu çıkıyor bir kere. adamlarda haklı çeliklerine anca bu kadar şekil verebiliyorlar -yok lan o başka bir şeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 mavra bir tarafa, sorun şuradan çıkıyor, "lan olum 3te3 yaptık bu bir rekor yijheeeahaaaaa" falan diye ortalıkta hoplayıp zıplarsan insanlar haklı olarak "ne diyor la bu" moduna giriyorlar tamam güzel bir şey, sevinin, eğlenin falan ama abartmamak lazım, "uefa kupası kupa mı lan" cılar "3te3 bu aga boru mu" diye dolaşıyor falan garip işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Onlari sallamayacaksin. Bak biz bok atanlari sallayınca tartışma çıkıyor @rew Eyvallah abi dikkat ederim özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 temelde herkes üç büyüklerin hiçbirinin bir bok olmadığını kabullenip, susup tatava yapmaması gerek ben daha büyüğüm diye de işte neyse sdafads sıkıntı oradan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 gs keşke devam edebilseydi ya uefa'da. başakşehir'in grubundan 2. olarak falan net çıkardı. çıkamasa bile en azından 1-2 maç kazanıp ülke puanına katkıda bulunurdu çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 enrique said: gs keşke devam edebilseydi ya uefa'da. başakşehir'in grubundan 2. olarak falan net çıkardı. çıkamasa bile en azından 1-2 maç kazanıp ülke puanına katkıda bulunurdu çok yazık oldu. ülke puanı düşünmeyip beşiktaşında elenmeyi düşünmesini isterdim bu sene 3 sene üst üste şl olmak daha iyi gerçi şl olmasakta 43 milyon geliyor oda iyi de ne bilem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 said: Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından adeta yeniden doğan ve yapılan iki idmana da katılan milli oyuncu, hırslı ve istekli görüntüsüyle teknik heyeti memnun etti. ‘Trabzonspor’u ayağa kaldıracağız’ Dünkü idmanın ardından yıldız futbolcu ile kısa bir konuşma gerçekleştiren tecrübeli hoca, “Hem ben hem de Trabzonspor camiası sana çok güveniyor. Sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin. Herkese olduğu gibi sana da çok ihtiyacım var. Hep beraber Trabzonspor’u ayağa kaldıracağız” dedi. Cok tanıdık geliyor senaryo.Hani sakattı bu adam ya. Türk futbolcular bitsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 tudor'u yemek için uğraşan aysal tayfayı iyi ki harcadılar. keşke tüm başkanlar bu kadar yürekli olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 applev0dka said: 3 maç üst üste diyen yok ki, ilk 3 maç diyen var. türkçeniz bu kadar mı sorunlu arkadaşlar, yoksa konu futbol olunca idrak yolu iltihabı mı yaşıyorsunuz ahanda tam bu sebepten 2 ay banlandim 'akil yoksunu musunuz' dedim diye. lol. surda kalsin sadece, apple zaten bu sebepten banlanmaz da cifte standardi goz onune sermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yine başladı üzerine oynamaya apple, biliyo ki zinde bi apple ne kadar tehlikeli.. bu oyunu boz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yok yahu lazim bize. ortalama bir besiktasli pati 2015-2017 arasi gunde 5 post atarken simdi haftada 1e dustu. aktiftablet, pascalnouman, robert posche, totemic, tunch filan gibi karakterler vardi eskiden 2-3 ay onceye kadar, simdi eser yok. bunlardan haber alan buraya yazsin tanidiklari, akrabalari vardir merak eden vardir. apple lazim bize hakkini vermek lazim her daim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 biz kendi takımımızın başlığında yazıyoruz öyle senin gibi başka takımların başlığına salça olmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Belki de hayatımız var senin gibi pc başında ban açılmasını beklemiyoruz? Aramızda maçları stadda izleyenler, hatta deplasmana gidenler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 ts bu hafta da kaybedicek anlaşılan, şimdi adamların ölüm kalım maçı bize denk gelecek. sosa da iyi satmış takımı, 31.dk 2.sarıyı görüp atıldı. kupa maçı sayesinde bize karşı oynayabilecek. ama trabzon'da yapamayacağı belliydi adamın. bize gelseydi falan dediydim de ahlaksız adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar