Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Ivan Cordoba etkisi bekliyordum adsafadasgjh.

Cordoba ne adamdı ama ya. 1,73 m boyuyla kimseye kafa topu göstermezdi,tazı gibi koşardı. Liverpool-İnter maçında peter crouch'u tutmuşluğu var,kafa topu vurdurmadı.
Mesaj tarihi:
mesela sadece medel değil ki.
şenol güneş kadroyla iyi ilişki kuramıyor.
yeni transferlerin hiçbirinden faydalanamadı.

medel-negredo-lens fos.
pepe bile bence iyi oynamıyor.
Mesaj tarihi:
11 puanlı Fenerbahçe ve içerde dışarda averaj takımına dönüşen Trabzon ile oynasak da bu cümleleri kuracaktınız. Hesabınıza göre bu sene ligden küme düşecek takım sayısı 8, haftaya 9 olur. Rakip beğenmiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Önümüzdeki fikstür belirleyici olur. Fener'i yenip; Başak ve Trabzon'a yenilmedikçe her türlü önümüz açık. Beşiktaş grupta 2'de 2 başladı ama üstüste Monaco maçlarından 0 çekerse o grup çok karışır; CL'ye öncelik vereceklerdir. Zaten Fener'i yendiğimizde direkt ekarte olurlar.
Mesaj tarihi:
trabzon çok dağınık ama görünen o ki yeni hocaları ilk kez bizim maçta trabzon seyircisinin önüne çıkacak. ersun'u topçuların götürdüğü bariz. kadro kaliteleri alanya & akhisar'dan 10 yiyecek takım değil kesinlikle.

muhtemelen topçular yeni hoca gazıyla hayvan gibi şaapacaklar bizim maçta. üstüne bir de trabzon deplasman cenabetliğimiz eklenince 1 puan ÇOKİYİ olur FB'yi yenerek gidersek. Dönüşte Gençler'i yenip 3 maçlık periyottan 7 ile çıkarız ki muazzam muazzam.

https://i.hizliresim.com/By8ddL.gif
Mesaj tarihi:
valla herkes tepki koyuyor şu olaya
super kupadan bu zamana sağlam dayak atılmalı bu adamlara ama işte arkalarındaki güç neyse bu nasıl olur aakılsız
Mesaj tarihi:
https://sptnkne.ws/fHFC

Bahçeli: Galatasaray adını değiştirsin, böyle takım mı olur?

Ben: MHP adını değiştirsin, böyle parti mi olur? AKP U-21 fena isim değil bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...