Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teması aldıgı kısmını alıp penaltı yazarsan her temas penaltı olarak anlasılır yazdıgına bak ozaman.

balıklamaya gelen oyuncuya penaltı verilmez. verilmesin de zaten once kosmaya calıssın bi duserse penaltısını alır.
Mesaj tarihi:
madcow şovlama allah aşkına ya. ilki gayet net penaltı neyini kasıyorsun savunmak için? kendi atsa atmasa farketmez. topu attıktan sonra çelmeyi yemiş adam. bitti yani. şu pozisyon biz atak yaparken olsa 5 tane farklı videosunu koyardın buraya.

ikincisi ama hem görmesi aşırı zor hem penaltı olduğu tartışılır yani, aynı anda hem topa hem adama temas var. normal hızda oynatırken ayırt etmek de mümkün değil zaten. ona penaltı falan verilemez.

abbbooo bi de bizim 3. golden önce sağlam bi faul varmış. gerçi gol ne kadar onunla bağlantılı olarak geldi bilmiyorum, dün dediğim gibi maçı kaçırdım izleyemedim. ama bi kontra atak, hazırlıksız yakalanmak falan yok anladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Son golde Gomis e ne abanmış adamlar ya ! Adamı bir kere daha takdir ettim.

Herkes Tolga yı konuşuyor ama defans oyuncusu Maicon 5 gole ulaştı. Fener ve Beşiktaş tan bu adamı geçen bir tane bile adam yok şu an için
Mesaj tarihi:

Maicon'un 3 golu oldu.

Her mac burak yılmaz'ı gorup aldıgı temasta kendini atıyor bu adam hırsız diye yaftalayanların, cıkıp su balıklama atlamaya penaltı demesine anlam verememek benimkisi.

Bence penaltı mı? Degil. Cunku adamın topla oynamak gibi bir amacı yok biri bana dokunsa da yere atlasam derdinde. Savunmadan hamle var mı? var. Peki ayagını yere mariano ayagını yere saglam basıyor mu? Yok. orda selevzynov kosmaya devam etse mariano'yu dagıtır topa ulasır. Balıklama gidiyor bacagı gorunce. Zaten ceza alanında dokunulan karabuklu yere fırlattı kendini. Sonunda da aldılar bi tane yalandan penaltı.

alttaki pozisyon kanallarda konusulmadı bile. Adam gomise bildigin sarılmıs iste el kol gitmesin diye ugrasıyor. Gomis kendini yere bırakmadıgı icin konusan yok. Seleznyov da Gomis'in yarısı kadar olup kosaymıs. orda duran topa vurup golu atardı belki.

Mesaj tarihi:
Ilki yuzde yuz penalti. adam duser dusmez atlar atlamaz. sag ayak dizden darbeyi aliyor cok guzel ve adim ayagi bu. asil pemalti verilensen mehh ben vermem sahsen . hakem de maiconun saga yonelik hareketine aldaniyor
Mesaj tarihi:
Şimdi özetleri izleyebildim, dün yine dışarıdaydım.

Maicon'un penaltısını veren hakemin düdüğü asıp bırakması lazım.

Öte yandan daha önce başka bir müdahalesi var Maicon'un o da penaltı, ona da verilmemiş mesela.

Muhtemelen kendince vicdani dengeleme yaptı yine hakem.

Bein tabii ki Maicon'un üçüncü gol sonrası hakeme yönelik gol sevincini koymamış özetlere :D

Mesajlara da şimdi göz atacam, çalınan penaltıya hakkaten penaltı diyen varsa boşuna futbol izlemesin daha fazla :)
Mesaj tarihi:
Milliyet Aids'e yakalandı diye yazmış.

Şu ülkenin en çok okunan online haber sitelerinden birinin Aids - Hiv ayrımı yapamaması ne kadar komik.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Dunyanin en basit testi filan HIV..2dk bile surmuyor..Nasi faillamis anlamadim..

eboue'nın üzerine oynuyolar biliyolar ki zinde bi eboue ne kadar tehlikeli..
Mesaj tarihi:
HIV eskiye göre çok daha rahat tedavi ediliyor. daha doğrusu tedavi edilmiyor asla da, ilaçlarla immune sistemini boostluyorlar, dövüyorsun bütün hastalıkları.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...