Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site açtım ortak arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adminlik yapacağım siteye. Transferlerle ugrasirim butun gun. Support veririm telefonla arayanlara falan naapicam hamalligini da ben yaparim satılması icin hazır 236 eth koyarim daha ne
Mesaj tarihi:
niye küstürdünüz olm şeker gibi adamı.

bana iş modelini bi öm at istersen şırom. bakalım ne olur nasıl yapılır. ona göre hisseli, çok ortaklı bi yapı çıkartırız 3 er 5 er atıp.
Mesaj tarihi:
BTC türk ile görüştüm tr dışında market aranıyor onlar.tr de istemiyoruz dedi. Utku sana telefonla ulasayim ben direk. Sanal POS isini de hallettim ama site yapamiyorum. Domainlerim şahane ama siteyi parayla yaptirasam güvenlik endisem var. Kurudum kaldım elimde domainlerle.
Mesaj tarihi:
Yas oldu 31 döndüm geri foruma lise gibi bir sey lan bu muhabbetler değişmiyor hic. Bir tek Çetintaş abi yok. İçim burkuluyor. Nur icinde yatsın. :(
Mesaj tarihi:
1- Olabilirdi neden olmasın , denenebilir demiştim zaten.

2- Yok la ben nasıl yapayım :D yazılımcım var bi tane, yazılım öğrenmekten daha kolay geldi parasını verip yaptırmak son zamanlarda :D
Mesaj tarihi:
chrome said:

Yas oldu 31 döndüm geri foruma lise gibi bir sey lan bu muhabbetler değişmiyor hic. Bir tek Çetintaş abi yok. İçim burkuluyor. Nur icinde yatsın. :(

abi foruma butun isi yapacak bir salak bulmaya donmussun iyi de
  • Yeni Oluştur...