chrome Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Sen ne yapacaksın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 http://www.izlevideo.net/video/fbookimage/img-sahanzenginadamxd-515.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Adminlik yapacağım siteye. Transferlerle ugrasirim butun gun. Support veririm telefonla arayanlara falan naapicam hamalligini da ben yaparim satılması icin hazır 236 eth koyarim daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Xaero said: Sen ne yapacaksın peki? Tam turk adam ya Has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 chrome said: satılması icin hazır 236 eth koyarim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 bence adam sadece domain almış bir keriz arıyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Emre, Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Rage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ben ortak olurdum ya, yatırım arıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 adam yatirim aramiyor ki mesajlara bakilirsa, isi yapcak adam ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 niye küstürdünüz olm şeker gibi adamı. bana iş modelini bi öm at istersen şırom. bakalım ne olur nasıl yapılır. ona göre hisseli, çok ortaklı bi yapı çıkartırız 3 er 5 er atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 fikirleri bu baslik altinda toplayabiliriz aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 BTC türk ile görüştüm tr dışında market aranıyor onlar.tr de istemiyoruz dedi. Utku sana telefonla ulasayim ben direk. Sanal POS isini de hallettim ama site yapamiyorum. Domainlerim şahane ama siteyi parayla yaptirasam güvenlik endisem var. Kurudum kaldım elimde domainlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 tuyluceket.com dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ne kaçırdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Yas oldu 31 döndüm geri foruma lise gibi bir sey lan bu muhabbetler değişmiyor hic. Bir tek Çetintaş abi yok. İçim burkuluyor. Nur icinde yatsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Hadi sen hatırladın hüzünlendin, bizi niye üzüyon? Onun dışında, fikri detaylı paylaş, belki yapan çıkar? Olmadı öm at, belki bişiler denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 la olm sen mi yapıcan mithat, de get adam ciddi fikir sunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 1- Olabilirdi neden olmasın , denenebilir demiştim zaten. 2- Yok la ben nasıl yapayım :D yazılımcım var bi tane, yazılım öğrenmekten daha kolay geldi parasını verip yaptırmak son zamanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Xenus said: http://www.izlevideo.net/video/fbookimage/img-sahanzenginadamxd-515.jpg mithat temsili. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Aahahaha, yok la daha o kadar olamadım, daha var ona. Belki seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 chrome said: Yas oldu 31 döndüm geri foruma lise gibi bir sey lan bu muhabbetler değişmiyor hic. Bir tek Çetintaş abi yok. İçim burkuluyor. Nur icinde yatsın. :( abi foruma butun isi yapacak bir salak bulmaya donmussun iyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 blue label içinde blue label içtim diye topik açan bir adam değil mi olm. neresi şeker. kentsel dönüşümü inşaat rantını falan savunuyor. tabi ki linç edeceğiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bir sürü mesaj var, site veya fikirle ilgili içerik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar