Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 2-3 gün önce çıktı. akuma reis de var canon olarak. https://www.youtube.com/watch?v=QSAbob8B1MA https://www.youtube.com/watch?v=kdpdrTVxPYA bir de review atayım boş kalmasın. https://www.youtube.com/watch?v=yGjBZslQ7T0 full disclosure: başlık olsun da insanlar toplaşsın, arada 2 tane pc'ye almış olan gelsin de 2 fikir sorayım, alınır mı napalım diyeyim, sonra da %25-30 falan görünce alayım diye açtım. hwoarang for lyfe! (bryan fury for the other lyfe)
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 pandaya şapka takmışlar ayıp lan
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 140tl felan steam keyler ps4 220 altına bulamadım kutu
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 oh be çıktı sonunda. gelsin uykusuz geceler. şu oyundan daha iyi dövüş oyunu asla olmicak ya. street fighter'cılar ağlasın köşede.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 en kötü dövüş oyununa nasıl en iyi diyebildin be
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 En kotu demekte iddali Univdeyken buyuk zevkimizdi bi pes bi tekken.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 çocukken ben de tekken oynardım atari salonunda ama leş bi dövüş oyunuydu. mekanik yok bişey yok. yenisi de öyle duruyor. rahat 10'dan fazla farklı isimlerde dövüş oyunu oynamışımdır(alt serileri saymıyorum) aralarındaki en kötüsü buydu.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ne daha iyi peki? mekanik kötüye kahkaha attım bu arada.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 gülmek sana yakışıyor istediğin yerinle istediğin gibi kahkaha atabilirsin. ne daha iyi peki ? sayayım bir kaç tane king of fighters serisi street fighter ex plus serisi ve sonrası(ilk jenerasyonları saymıyorum adu oryu kombosu bile yeter ) MK serisi(bunun hızına hala yetişen olmadı) super smash serisi( hala deliler gibi oynanıyor) ara oyunlara girince liste uzuyor. tekken serisinin muadili virtua fighter var. pek bi farkı yok yani. tekken serisi arcade salon oyunu olarak kalacak aklımızda. hiç bir zaman comptetive amacı olmayan kendi içerisinde sikimsonik sf/mk karışımı hikaye miti oluşturulmaya çalışılan sınıflandırmaya korktuğum basit bi franchise. bana tekkenin diğer fighting oyunlarından artı yönünü açıkla da önünde saygıyla eğileyim. geçmişten kalan bir katarsisin vardır, seni yakalayan bir kaç anı... bu tekkeni en iyi yapmıyor. ha en kötü mü diye eleştirirsin de ona bişey diyemem benim nazarımda derim ki bu da kişisel zevke girer. ama teknik anlamda diğerlerinin yanında şu oyunu tartışmaya değmez. kahkaha attım ben de :)
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 street fighter vs tekken iyiydi, özel kombolar falan. uçmalı kaçmalı
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sanssizsansli said: gülmek sana yakışıyor istediğin yerinle istediğin gibi kahkaha atabilirsin. sanssizsansli said: istediğin yerinle istediğin gibi kahkaha atabilirsin. sanssizsansli said: istediğin yerinle istediğin gibi sanssizsansli said: istediğin yerinle https://static.superdeluxe.com/dankland/generators/triggered.jpg
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 tekken fighting oyunlarının wow'u gibi bişi abi. genre'i nişten çıkaran oyun tekken 3.
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Yavaş.. Tekken bence de en kötü dövüş serisi olabilir. Lame ass karakterler, kabız hareketler. Çocukken bile cazip gelmiyordu MK nın piksel piksel fightları bile daha iyi geliyordu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hayır street fighter ex ve ex plus o konuda daha önemli yere sahip. ex 96 tekken 3 ise 97 çıkışlı. direkt sf ex'in ekmeğinden pay kapma oyunuydu. jeeton atayım 3 adam geçeyim oyunu işte. janrayı bi yere getirdi dediğin oyun grafiksel anlamda belki bir etki bırakmıştır ama başka bir şeyi yok ki 3d furyası yine sf ile başladı. ha belki valhalla'lı bi oyun vardı ilkerden onu da sayabilirsin şimdi ismini net hatırlayamadım. insanların ağzının suyunun akması da bu sebepten. çünkü o yıl playstation'a da geldi bu oyun ve sonrasındakiler. şu tekken 3 herkesin bir karakterin tipi hoşuna gidiyor diye seçip bildiği 2-3 kombinasyonu tekrar ederek adam dövmeye çalışmasından ibaret. ne kombinasyon var ne counter pick-counter skill var. aç bak sf'yi mk'yı neler var neler.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yazdığınız şekilde competitive tryhard oyuncular %5 bile değil işte zaten sorun orada. casual oyuncuya hitap ediyor. tekken 3'ü kızlar bile oynuyordu ben çocukkene, baya popüler idi. tr'de sf ultra niş zaten, mk biliniyordu gene.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hiç semt semt atari salonu gezip buranın en iyi oyuncusu kim lan dememiş zengin bebeleri çıkıyor ortaya :D atari salonlarında oynayan çocukların çoğu o listeye gireyim de 3 harfli nickimi herkes görsün meşhur olayım diye kasıyordu. bugünün online camiasında insanlar rank kasıp bişeyler yapmak istiyorsa o zamanlarda da durum bu şekildeydi. ve benim çevrem ve deli gibi fighting oyunları oynamış 90 nesli hiç öyle yabana atılacak kadar casual değillerdi. tryhard farklı tabi 100 kişiden 20si belki öyleydi ama geri kalan o kadar casual değildi. bi çabası vardı. gideyim darumla listeye gireyim, guile'ı kimse oynayamıyor zaten o jileti kimse çekemiyor onu öğreneyim de guile bende kalsın falan... yazarken özledim o yılları iyi mi :D
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Valla bende de bi kıpraşma oldu.. O 3 harfli küfür kısaltmaları top 10'de,ufkumuzu açtı çocukken. Sonra biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 A.M SIK YAR YRK GOT super sidekicks 3 e dizerdim ben boyle. Take mexico Captain power up Sanchezle herkesi calimla 1-2 yap caprazdan alt ust alt sut
Öne çıkan mesajlar