noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 LTC'ye de bişeyler söyleyin :( En tepelerden 320 den girilmişti, 1 aydır HODL. Ne yapmak lazım? 2018 sonuna kadar tutabilirim de, bişey getirmeyecekse anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Rotweiler said: Niye üzülüyon? Ada yi haftalar oncesinden soyledik. Bir aya kalmaz herkese bira ismarlarsin. Day trade yapmayin. On kez yazdik. Sinirlerinize yazik. Her kes uc gunde emekli olayim derdinde =)) trx e üzülelim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 4 gün elde tutup tutup sonunda pes edip baya zararına sattım ben trx'i dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ben iki hafta daha bekleyeceğim. İlla pump gelecek buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Monetha diye bi coin al sat yaptım Girdim telegram grubuna ordakiler diyor ki bu coin clone bildigin githundan free sample kodlar alinip ismi degistirmissiniz diyor Admini geldi coinin dediki zaten tum coin kodlari ayni kim daha cok partnership yaparsa o coin kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Şu kore fud çok gereksizdi gerçekten... BTC den tam toparlanırken kötü zamanda geldi. Harakiri yapsa yaranamaz bana artık o maliye bakanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 bundan sonra north korea best korea abi vallahi biz nükleeri özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 sırf böyle şeyler için hep order bulundurmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 dreagloth said: Rotweiler said: Niye üzülüyon? Ada yi haftalar oncesinden soyledik. Bir aya kalmaz herkese bira ismarlarsin. Day trade yapmayin. On kez yazdik. Sinirlerinize yazik. Her kes uc gunde emekli olayim derdinde =)) trx e üzülelim mi :) Tronun yolu daha çok var. Volume'u halen yüksek. CEO'su bi susmayı başarırsa inşallah, önü açık. Fake mi değil mi bişey diyemem. Çoğu altcoinin whitepaperı benzer template zaten. TRX'de al dediğimizde 1k civarındaydı, çok fazla bişey değişmedi. Ben bu hafta çıkacağım. Çok dengesiz görünüyor. 1kya yaklaşır yaklaşmaz çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ha bu arada, STOP LOSS koymadan koltuğuuzdan kalkıp uyumaya gitmeyin abi. Ben %20 altına koyarım genelde. En azından az zararla çıkarsan düşükten tekrar girebilirsin. STOP WIN de önemli. Bazen ummadığın coine pump geliyor. Kaçırıyosun haliyle. PUMP sonrası halin daha beter oluyor. PUMPcılar ağzına ediyor coinin güvenilirliğinin. O yüzden yükseleceğini öngördüğünüz coinlerinize de belli profit noktasından sell girin, karınızla yetinin. Önü açıksa zaten sonra tekrar girersiniz. ACELE ET ME YİN Naçizane tavsiyelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 g kore boyle ebleklikler yapmazdi ya, kim lan bu ban kararini veren vizyonsuz? koresiniz olum siz, buyuk dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ban var mi hakkaten? yoksa fake news mi? ban olsa hala market cap bu kadar yuksek olamaz bence.. hele g.kore bani. bu dunyada 2 tane crypto'yu etkileyebilecek unsur var 1. guney kore 2. RECEP TAYYIP ERDOGAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 fake abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ben cok anlamam bu islerden de size mr 5%i tanitayim. http://100years100facts.com/facts/calouste-gulbenkian-nicknamed-mr-five-percent/ dusuk de olsa kar, kardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 reyou said: machine bile ogrenemez lan bunu. https://tickeron.com/#/ Kendime cevap veriyim, bi girisimde bulunmuslar bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 her şey kırmızı iken ven böyle yeşil yeşil bir hareketlenme oluyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 http://etherzero.org/index.html#FAQ su typolara bakin.. kod mod yok hicbisey yok, whitepaper yok 2 tane cumle yazamiyorlar ve 3 milyon dolar toplamislar ilk adreslerine. ICO smart contract bile yapamamislar. nasilsa millet ripple bile aliyor bize de atarlar bikac milyon dolar demisler, valla atmis da millet. domaini 20 gun once kaydetmisler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 saka gini sdf diyorum bombiloya yapalim bizde diye yok fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 ether hard fork mu geliyor 19unda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 kod yok whitepaper yok, 2 tane duzgun cumle yazabilsen demek ki 10 m dolar toplayacaksin. diger bi secenek de adamin kendi cebinde 2.9 m vardi obur cebine koydu arada da 100k tokatladi, tx analizle cikar ama kim ugrasacak hee geliyor :D birebir ayni kodla fork bile yapabileceklerini sanmiyorum typosuz 1 cumle yazamayan adamlarin. https://etherzero.org/#Pools o kadar komik ki sallamislar alta da anlastiklari wallet ve pool'lari, poolun sitesine bakiyorsun yok. benim fork yapip akbank garantiyle anlastim demem gibi, isin yoksa ara sor garantiye siz sardalyayla anlastiniz mi diye yeteri kadar bash ettim ama cok sasirdim BU KADAR scam olmasina :) said: Build a daily use of Dapps with ethezero platform. 8. How to get Eherzero? Etherzero yazabilseler bi de gelecegin Dapp platformunu kuracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Ya bu fork iptal dediler bir ara şimdi yine mi canlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 ücretle girilen telegram grupları falan dönüyor inanılmaz şekilde. Grupta olan isimlere inanamazsınız... Insider trading falan etkiliyor mu bu işleri? Şirketlerden bilgi sızsa bir şekilde btc/altcoin borsasında kar ya da zarar etmene sebep olabilir mi? Bilgili patiler bi ikli kelam etsenize. Insider trading & Corruption ve bitcoin/altcoin ilişkileri piyassayı etkiler mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paralı telegram grupları genelde şöyle işliyor: Grubun admini bu tradingviewda falan çok takipçisi olan adamlar. Analizi oraya veya başka kanallara yapıştırmadan 1 saat once paralı grupta paylaşıyor, paralı gruptakiler alım yapıyor. Sonra bu tarz sayfalarda paylaşınca zaten millet "ulan yükselecek hadi girelim" diye girince haliyle yükseliyor. Sanal balina etkisi yaratmış oluyor adam. Bir de gruplarda verdiği çıkış targetları ile public olanlar biraz farklı oluyor, gruptakiler her türlü safe kazanç sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Creus said: ücretle girilen telegram grupları falan dönüyor inanılmaz şekilde. Grupta olan isimlere inanamazsınız... Insider trading falan etkiliyor mu bu işleri? Şirketlerden bilgi sızsa bir şekilde btc/altcoin borsasında kar ya da zarar etmene sebep olabilir mi? Bilgili patiler bi ikli kelam etsenize. Insider trading & Corruption ve bitcoin/altcoin ilişkileri piyassayı etkiler mi nedir? Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paralısına girmedim ama parasız gruplarda adam 100 tane coin veiryo artacak diye, içinden 2 tanesi elbet artıyo, sonra da bildik diye alınıtlıyo . Aslında ben de bi twitter acc açtım ordan aynı şeyi yapıp takipçi kasıcaktım da üşendim. şifresi ayıya verdim ama o da üşendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar