Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Rotweiler said:

Niye üzülüyon? Ada yi haftalar oncesinden soyledik. Bir aya kalmaz herkese bira ismarlarsin.

Day trade yapmayin. On kez yazdik. Sinirlerinize yazik. Her kes uc gunde emekli olayim derdinde =))

trx e üzülelim mi :)

Tronun yolu daha çok var. Volume'u halen yüksek.
CEO'su bi susmayı başarırsa inşallah, önü açık.

Fake mi değil mi bişey diyemem. Çoğu altcoinin whitepaperı benzer template zaten.

TRX'de al dediğimizde 1k civarındaydı, çok fazla bişey değişmedi. Ben bu hafta çıkacağım. Çok dengesiz görünüyor.
1kya yaklaşır yaklaşmaz çıkarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada, STOP LOSS koymadan koltuğuuzdan kalkıp uyumaya gitmeyin abi.
Ben %20 altına koyarım genelde. En azından az zararla çıkarsan düşükten tekrar girebilirsin.

STOP WIN de önemli. Bazen ummadığın coine pump geliyor. Kaçırıyosun haliyle. PUMP sonrası halin daha beter oluyor. PUMPcılar ağzına ediyor coinin güvenilirliğinin. O yüzden yükseleceğini öngördüğünüz coinlerinize de belli profit noktasından sell girin, karınızla yetinin. Önü açıksa zaten sonra tekrar girersiniz.

ACELE
ET
ME
YİN

Naçizane tavsiyelerim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://etherzero.org/index.html#FAQ

su typolara bakin.. kod mod yok hicbisey yok, whitepaper yok 2 tane cumle yazamiyorlar ve 3 milyon dolar toplamislar ilk adreslerine. ICO smart contract bile yapamamislar.

nasilsa millet ripple bile aliyor bize de atarlar bikac milyon dolar demisler, valla atmis da millet.

domaini 20 gun once kaydetmisler :D
Sosyal ağlarda paylaş

kod yok whitepaper yok, 2 tane duzgun cumle yazabilsen demek ki 10 m dolar toplayacaksin.

diger bi secenek de adamin kendi cebinde 2.9 m vardi obur cebine koydu arada da 100k tokatladi, tx analizle cikar ama kim ugrasacak

hee geliyor :D birebir ayni kodla fork bile yapabileceklerini sanmiyorum typosuz 1 cumle yazamayan adamlarin.

https://etherzero.org/#Pools

o kadar komik ki sallamislar alta da anlastiklari wallet ve pool'lari, poolun sitesine bakiyorsun yok.

benim fork yapip akbank garantiyle anlastim demem gibi, isin yoksa ara sor garantiye siz sardalyayla anlastiniz mi diye

yeteri kadar bash ettim ama cok sasirdim BU KADAR scam olmasina :)

said:

Build a daily use of Dapps with ethezero platform.
8. How to get Eherzero?

Etherzero yazabilseler bi de gelecegin Dapp platformunu kuracaklar
Sosyal ağlarda paylaş

ücretle girilen telegram grupları falan dönüyor inanılmaz şekilde. Grupta olan isimlere inanamazsınız... Insider trading falan etkiliyor mu bu işleri? Şirketlerden bilgi sızsa bir şekilde btc/altcoin borsasında kar ya da zarar etmene sebep olabilir mi?
Bilgili patiler bi ikli kelam etsenize. Insider trading & Corruption ve bitcoin/altcoin ilişkileri piyassayı etkiler mi nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Paralı telegram grupları genelde şöyle işliyor:

Grubun admini bu tradingviewda falan çok takipçisi olan adamlar. Analizi oraya veya başka kanallara yapıştırmadan 1 saat once paralı grupta paylaşıyor, paralı gruptakiler alım yapıyor. Sonra bu tarz sayfalarda paylaşınca zaten millet "ulan yükselecek hadi girelim" diye girince haliyle yükseliyor. Sanal balina etkisi yaratmış oluyor adam.

Bir de gruplarda verdiği çıkış targetları ile public olanlar biraz farklı oluyor, gruptakiler her türlü safe kazanç sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

ücretle girilen telegram grupları falan dönüyor inanılmaz şekilde. Grupta olan isimlere inanamazsınız... Insider trading falan etkiliyor mu bu işleri? Şirketlerden bilgi sızsa bir şekilde btc/altcoin borsasında kar ya da zarar etmene sebep olabilir mi?
Bilgili patiler bi ikli kelam etsenize. Insider trading & Corruption ve bitcoin/altcoin ilişkileri piyassayı etkiler mi nedir?

Hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...