samaella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 olm siz niye coin yapmıyonuz? elin sübyanı yapmış iotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ben de cok ufak var. 10 kusur senedir. Sanırım bugüne kadar toplasan Trye 4k Try sokmuşumdur toplam. Maliye ile gittim görüştüm. Elinizde olduğunu beyan ederseniz sorun yok dedi. Yani kazanç olmayacak. Martta da ona göre vergi verirsiniz yani kazanırsanız dediler. Ama daha önce uyardığım gibi maliyeden belli rakamlar üstü bitcoinle uğraşanlara buyur gel mektupları gitmeye başladı forumlarda görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 maliye mi, diyelim bana akrabam btc ile para gönderdi çünkü daha kolaydı. nasıl hesaplıcaklar kazanç olup olmadığını onu hala anlamadım. ya da parayı böldüm eş dosta hesap açtırıp onların üzerinden çektim parça parça limit altından. ne saçma iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Tr de kanunlar gereği bir anne oğluna borç verirse bunun vergisi bile ödenmek zorunda. Yani herşey kılıfına uydurulur bir sekilde almak isterlerse. Ama asıl sorun burda diğer ülkelere para sokmak yasakken işte faraza 10 bin Euro üstü Türkiye ye serbest ama bildirmek şartı ile bildirmezseniz çok büyük suc. Neyse maliyenin çarklarına kimse takılmak veya incelemeye alınmak istemez orası bambaşka bir dünya. Polo konusunda yardım edicek yok mu? bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Siacoin patladı za Yalnız, 3-4 gündür bu coindeyim. 077'den aldım, önce 099'a sell order koymuştum, bi kere 97'ye geldi durdu, geri düştü. Sonra dedim ki bu 130'lara gelecek. 130'a sell order koydum. Bugün coinin breakoutunu canlı yakaladım, 100'e gelmiş. Buy'ları sell'leri izliyorum. ulan satsam mı satmasam mı satsam mı satmasam mı, baktım 99'a iniyo gibi yaptı panic sell bastım. 2 saat sonrasında 130'a geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 samaella said: olm siz niye coin yapmıyonuz? elin sübyanı yapmış iotayı ethereum'u bile elin subyani yapti birak iotasini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 coinden çok küçük bir borsa iyi olurdu coin almak isteyenler ile paraya çevirmek isteyenler birleşse btcturk paribudan vs binance e atarkan çöp oluyor para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 altcoinlerin ortalama transfer sürelerini güncel şekilde görme imkanı var mı bir yerlerde? etc, bch, zec, xrp süreleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mortis said: Niye verge u görmediniz burdan da soylemediniz :) Önceki sayfada yazdım tüm coinler göçmüşken verge ayaktaydı sabah. Yüzde 90 artmışken girdim. Stop limit koydum zarar ettirmeyecek şekilde. Yüzde 150 ye kadar çıktı. Bilgisayar kaldırmıyor sayfayı telefondan hallediyorum ama aşırı yoğun alış veriş olunca oda yanıt vermiyor bazen. Güncelleyemedim stop limiti satmış düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 950'ye çıkmıştı bugün 600'den girmiştim ben. dursun bakalım gittiği yere kadar dedim. 720'lerde şu an. düşmüyor aşağı yukarı da çıkmıyor. kaptırıp gidecek gibi duruyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Verge uzun vade ne dusunuyorsunuz? Bayaa bir aktif kullanımı var galiba halihazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Verge pump dump coini. Bi aşırı artar bi aşırı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Balina dolu hep ondan btc sabah çökerken verge e bişey olmadı. Kıpırdamadı ordan balinalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sunthewhich said: Luriel said: senin dediğin siteden 1-2 bişi okudum POWR die bişi aldım batarsam senden bilirim. Bende de var 47den girmiştim, batarsak beraber batarız. Bazen direnç noktasında beklemek gerekiyor 2-3gün, sabırlı ol. Powr 60 direncinde 2 gündür mesela. Sağlam görünüyor powr ben de aldım https://www.reddit.com/r/PowerLedger/comments/7dzo9d/why_power_ledger_will_be_a_top_15_coin_2018/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben aşağıdan buy order çaktım bakalım. düşerse benimdir, düşmezse hiç benim olmamıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Verge yardırıp gidiyor. 1000e dayandı. Devam eder mi 1000 de çıkmalı mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bu kadar düşerse bu düşmeye devam ederdediğin yere stop limit koy. Arttıkça stop limiti de arttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 abi napiyorsunuz ? sdf altcoin trading konusulurken iddia konusulmamasi gercekten ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 kızlar hakkında da konuşuyoruz ama beyaz kadın ticareti yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 1000'e çıktı anında satışlar başladı 950'ye indi. 970'de çıktım. 700'e falan inince alırım yine biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ETC İki kere bottom yaptı 10 günde. Şuanki eğrisi yukarı yönde grafiksel şahsi yorumum. BULL gibi duruyor çünkü. 280-300k bekliyorum yarın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 tronu pumpluyorlar. 2 saat önce 240 satoshi den satmıştım lul 310 satoshi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Iota yakinda bittrex e eklenecek deniyor. Hodl ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Trans said: Selamlar, Şöyle bir sorum var. Binance üzerinden al sat yapıyorum. Fakat şöyle saçma bir durum var, aşağıdaki coinler al/sat sonrası elimde kalan küsüratlar. Ne satabiliyorum ne de bir şey alabiliyorum. Tutarı olan bir küsürat değil fakat sinir etti. Bu binance küsürata yatıyor mu ne yapıyor. Coin Total Balance VEN 0.95000000 IOTA 0.37156600 CTR 0.95000000 QSP 0.88000000 ADA 0.80000000 XVG 0.28000000 bende de var bu salak sorun. XRP/BNB de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ekşide verge hakkında bi ton olumsuz şey yazmışlar. kıllandım bi ondan. müsait bir zamanda çıkacağım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar