Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Ben de cok ufak var. 10 kusur senedir. Sanırım bugüne kadar toplasan Trye 4k Try sokmuşumdur toplam. Maliye ile gittim görüştüm. Elinizde olduğunu beyan ederseniz sorun yok dedi. Yani kazanç olmayacak. Martta da ona göre vergi verirsiniz yani kazanırsanız dediler.
Ama daha önce uyardığım gibi maliyeden belli rakamlar üstü bitcoinle uğraşanlara buyur gel mektupları gitmeye başladı forumlarda görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tr de kanunlar gereği bir anne oğluna borç verirse bunun vergisi bile ödenmek zorunda. Yani herşey kılıfına uydurulur bir sekilde almak isterlerse. Ama asıl sorun burda diğer ülkelere para sokmak yasakken işte faraza 10 bin Euro üstü Türkiye ye serbest ama bildirmek şartı ile bildirmezseniz çok büyük suc. Neyse maliyenin çarklarına kimse takılmak veya incelemeye alınmak istemez orası bambaşka bir dünya.
Polo konusunda yardım edicek yok mu? bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Siacoin patladı za

Yalnız, 3-4 gündür bu coindeyim. 077'den aldım, önce 099'a sell order koymuştum, bi kere 97'ye geldi durdu, geri düştü. Sonra dedim ki bu 130'lara gelecek. 130'a sell order koydum. Bugün coinin breakoutunu canlı yakaladım, 100'e gelmiş. Buy'ları sell'leri izliyorum. ulan satsam mı satmasam mı satsam mı satmasam mı, baktım 99'a iniyo gibi yaptı panic sell bastım. 2 saat sonrasında 130'a geldi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Niye verge u görmediniz burdan da soylemediniz :)

Önceki sayfada yazdım tüm coinler göçmüşken verge ayaktaydı sabah. Yüzde 90 artmışken girdim. Stop limit koydum zarar ettirmeyecek şekilde. Yüzde 150 ye kadar çıktı. Bilgisayar kaldırmıyor sayfayı telefondan hallediyorum ama aşırı yoğun alış veriş olunca oda yanıt vermiyor bazen. Güncelleyemedim stop limiti satmış düşünce.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Luriel said:

senin dediğin siteden 1-2 bişi okudum POWR die bişi aldım batarsam senden bilirim.
Bende de var 47den girmiştim, batarsak beraber batarız. Bazen direnç noktasında beklemek gerekiyor 2-3gün, sabırlı ol. Powr 60 direncinde 2 gündür mesela.

Sağlam görünüyor powr ben de aldım

https://www.reddit.com/r/PowerLedger/comments/7dzo9d/why_power_ledger_will_be_a_top_15_coin_2018/
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

Selamlar,

Şöyle bir sorum var. Binance üzerinden al sat yapıyorum. Fakat şöyle saçma bir durum var, aşağıdaki coinler al/sat sonrası elimde kalan küsüratlar. Ne satabiliyorum ne de bir şey alabiliyorum. Tutarı olan bir küsürat değil fakat sinir etti. Bu binance küsürata yatıyor mu ne yapıyor.

Coin Total Balance
VEN 0.95000000
IOTA 0.37156600
CTR 0.95000000
QSP 0.88000000
ADA 0.80000000
XVG 0.28000000

bende de var bu salak sorun. XRP/BNB de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...