Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 İstediğin fiyattan satan yoksa alamazsın, veya tam tersi. O fiyata gelene kadar da open order olarak bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Anında istiyorsan market price , sen belirliyorsan order ? VEN i de kaçırdık valla süper tip gelmiş aslında da anca gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 capul said: Kafayı Altlar ile bozmamak lazımmış gardaş... Onu da kaçırmıyım buna da atlayayım derken 10a böldüm yatırımı takip edemiyorum.. Benim de aklımda ETH,XRP ağırlıklı + 2-3 ufak potansiyelli alt ile toparlamak var... https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7js4xc/when_you_dont_know_what_hodl_is/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Yani şu an almamış oluyorum. Alış fiyatı ne gösterirse direk buy diyorum, kendim fiyat girmiyorum. Ben buy a basana kadar fiyat artmış olduğu için open da bekliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Şu an mecbur HODL zaten %20-30 içerdeyim :) Örnek mesela TRON dün 115ten çıkmam lazımmış.. Ripple keza aynı.. Mana 3 gün güzel getirdi tutuyordum. 3-5 bin kar ettiydim hepsi bugün eridi gibi... Kısa vade düşünüp realize edicem bundan sonra 2 günden fazla tutmayacağım.. IOTA hariç, katolik nikahı kıydık onunla 4.8den girdiydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Market tan alacaksın Limit değil.. O an marketteki en uygun fiyata anında alırsın.. Mal said: Yani şu an almamış oluyorum. Alış fiyatı ne gösterirse direk buy diyorum, kendim fiyat girmiyorum. Ben buy a basana kadar fiyat artmış olduğu için open da bekliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Xenocide said: benim btc sayısı yarı yarıya indi, ama btcnin değeri arttığı için girdiğim paranın üstündeyim sgfd hayir dolar olarak bakip arttigi icin cok iyi yatirimci oldugunu dusunmen lazim, ilk kismi caktirma ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 capul said: Market tan alacaksın Limit değil.. O an marketteki en uygun fiyata anında alırsın.. Menüde bi exchange var bide markets. Exchange den orderlı markets ten anında alınıyor yani. Cancel diyip tekrar aldım oldu. 2 ven zarar ettim. Ven 50 dolar olursa üzülürüm 100 dolar gitti diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mal said: Yani şu an almamış oluyorum. Alış fiyatı ne gösterirse direk buy diyorum, kendim fiyat girmiyorum. Ben buy a basana kadar fiyat artmış olduğu için open da bekliyor yani? mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Satoshi sağolsun day trade ile para kazanabildiğimiz bir sistem yarattı :) Ben de batırdım ama kardayım... sardalya said: Xenocide said: benim btc sayısı yarı yarıya indi, ama btcnin değeri arttığı için girdiğim paranın üstündeyim sgfd hayir dolar olarak bakip arttigi icin cok iyi yatirimci oldugunu dusunmen lazim, ilk kismi caktirma ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 capul said: Şu an mecbur HODL zaten %20-30 içerdeyim :) Örnek mesela TRON dün 115ten çıkmam lazımmış.. Ripple keza aynı.. Mana 3 gün güzel getirdi tutuyordum. 3-5 bin kar ettiydim hepsi bugün eridi gibi... Kısa vade düşünüp realize edicem bundan sonra 2 günden fazla tutmayacağım.. IOTA hariç, katolik nikahı kıydık onunla 4.8den girdiydim... abi crypto'da profit almaktan geri kalmayacaksın. altlarda genelde pump süresi 2-3 gun falan. zaten belli bi btc/alt oranına geldiğinde gemiden atlamak mantıklı. VEN'den NEO'nun yazın yaptığı gibi bi hareket bekliyorum hayırlısı. alibaba partnership falan deniliyor. birde yeni büyük exchange'e eklenecekmiş. dün bu coin'i gördüm allah allah %30 artmış neden ki dedim. reddit'i gezindim. henüz haber düşmemişti, 63 cent falandı. binance hesabım yok diye uğraşmadım. şimdi pullbackte girebildim 78.5 centten umarım patlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bugün exchangeden wallet a neo gönderdim. 30 saniyede gitti. transaction olayını bitirmiş herifler. bence NEO kadar undervalued bi coin yok şuan piyasada. fiyatı bana göre çok ucuz. marketing 0 belkide bu yüzden. (bir ara cnbc e kısa röportaj verdi. 2 cümle kurdu sonrasında btc balon soruları ile darladılar herifi) kısacası uzun vade all in dalasım var ama cesaretim yok :) o yüzden iota/neo/btc devam şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 neo’da target 75-80 dolares benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 neo da eth gibi yerel exchangelere eklensin de görelim o tx süresini millet arbitraj için eth atıyor kedilerle oynuyor vs. btc zaten uçuk tüm dünyanın parası dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 razzRaziel said: neo da eth gibi yerel exchangelere eklensin de ne güzel dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 App den venin fiyatına bakarken 0.81 den çat diye 0.90 a çıktı 2 saniye durdu geri 0.81 e indi. Grafikte uzun yeşil çubuk https://i.hizliresim.com/kXllEv.jpg App de bugmı var dedim binance dan baktım aynı https://i.hizliresim.com/qJrrJW.jpg 2 saniye bile durmadı flash çarpar gibi göründü gitti. Ya bug oldu binanceda yada dalgalanmayı ayarlayan kişi yada bot yanlışlık yaptı. Normal dalgalanması değildi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Neden bug oldugunu dusundugunu anlayamadim abi acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Kaç gündür bakıyorum hiç bi coinde hiç bi grafikte böyle 2 saniyelik git gel görmedim. Veni izliyorum kaç sattir normal hareketi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Ethereum bir ara artik 40ken mi 100ken mi ne (dolarken) 20 sent'e dusmustu bir saniyeligine, crypto marketlerde dogal boyle sacma olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 para satarken değil alırken kazanılır böyle durumlar için hazırda emir bulundurmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 VEN ile alakalı. ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama atılan tweetten de çin devletiyle alakalı olduğu kesin gibi. https://boards.4chan.org/biz/thread/5092751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 forçen engelli ya acılmıyor. özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Flassh said: forçen engelli ya acılmıyor. özet pls nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://i.hizliresim.com/DyaQRo.jpg Facebook twitter her yerde paylaşın bunu. İlk hedef sabaha 50 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar