goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 laf sokmak ve ego için sormuyorum. malesef kriptopara işlerinde egopost çok var. abi bakıyorum bakıyorum diğer coinlerden pek farklı bir ürün göremiyorum. şu bu coinlerdeki farklı özelliklerin bazılarını harmanlayıp başka bir özellik kümesi yazmışlar gibi sadece. neyi göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 blockchain üzerinde kendi exchangei var adamların ve aktif çalışıyor. bütün coinlere sorsan roadmaplerinde afrikada açlığı bitirip marsta koloni kurmak var ama hepsi "az sonra". ürünü kısmen hazır olanlar nispeten daha güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 1000tx / s demiş nasıl confirmation check falan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 waves platform içinde transferler instant sayılır. 3-5 saniye alıyor. bide beleşten hallice tabi feeler. 0.001 waves transfer feesi. 0.003 waves'de exchangede işlem için. %0.15 ler maker takerlar falan yok. her şey beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 çok shill ihtiyacı olan bi coin de değil aslında hakkaten çok büyük proje. waves platform üstünden gerçekleşen icolar http://i.imgur.com/t0fjVDi.png bu itler dumpladı zaten ico paralarını ondan düştü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bonuSimo said: 7 küsur doları gördü, ico'lar dumplıyor 1 haftadır anca bu kadar düştü en önemlisi adamlar umut satmıyor diğerleri gibi, ortada ürün var http://i.imgur.com/1hC3IUD.png Bu arayuz nerden acep? Her coin'i boyle ekleyip track edebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 cryptocompare'ın portfolyosu. eet yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Supermis. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 öncekileri kaçırdıysanız strat ve amp şu an indirimdeler, bu haftasonunu geçirdikten sonra hafta içi yükselmeye başlarlar diye düşünüyorum. strat 240-245 alım 30+ satım (çok kısa vadeli değil, biraz sürebilir) 220 altına inerse salın (240 civarı support var) amp 18-20 alım 30 civarı satım 17 altı salım bunların dışında etc de yükselebilir şu an 690 civarında, hafta sonu düşüşüyle birlikte 680-675'e düşer belki. haftaya yeni exchange'ler duyurulabilir. btc 2360'ın falan altına inmezse okeyiz, şu an 2456 ama düşmeye devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bu arada evet waves ve verge iyi fiyattalar şu an. uzun vadede zengin edebilir, orta vadede de iyi artacaklar bence. şu an waves 145-150k sato civarı verge ise 115 sato falan bu mesajı bi kaç hafta/ay sonra alıntılarım. hatta waves önümüzdeki hafta 185'e çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 eth ne olacak sence. ölüp gidecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Eth ekstrem bir sey olmazsa ölmez, yeri saglam duruyor. 1-2 aya tekrar 400lere donmesi lazim, bir suredir kisa donem al-ver isinde iyi kazandirdi ama, hareketleri baya tahmin edilebilir durumda. 250 dolar civari alip 315-350 arasi satarak eglendirdi bizi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 85 dolardan aldım 1 eth 396 dolarda bozdurdum sonra bi daha alamadım 180 e düşerse falan alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 eht ne olacak derken? uzun vadede mi? kimse bilemez zira. kısa vadede yine toparlar, dalgalanması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 razzRaziel said: öncekileri kaçırdıysanız strat ve amp şu an indirimdeler, bu haftasonunu geçirdikten sonra hafta içi yükselmeye başlarlar diye düşünüyorum. strat 240-245 alım 30+ satım (çok kısa vadeli değil, biraz sürebilir) 220 altına inerse salın (240 civarı support var) amp 18-20 alım 30 civarı satım 17 altı salım bunların dışında etc de yükselebilir şu an 690 civarında, hafta sonu düşüşüyle birlikte 680-675'e düşer belki. haftaya yeni exchange'ler duyurulabilir. btc 2360'ın falan altına inmezse okeyiz, şu an 2456 ama düşmeye devam edecektir. abi kademeleri nereden görüyorsun supportu falan? bunlar direkt signal çünkü hani coin piyasasında bilmiyorum da stockta öyle :) kademeleri görmek bile ayrı maliyet çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 btc için yazdığımda şu mavi oktaydık ve aşağı düşmeyip trend line'ı takip edeceğini düşündüm öyle de oldu ve hattan yukarı zıpladı. 1377'ye kadar düştü ve yukarı döndü. ha tekrar yoklayabilir bugün pazar, ve altına da inme şansı var hala. ama bence yukarıda kalma ihtimali daha yüksek. altcoin'ler de btc'ye odaklı sonuçta. stratis ve amp için mesela sürekli gözlüyorum ve adamların kanallarında yorumlara bakıyorum. düştüğünde nerede direnç oluyor gözlemliyorum vs. bir de bi kaç kişi var güvendiğim, onlar da mantıklı şeyler söylerse aklıma daha bir yatıyor. fiyatın önceki dönem hareketlerine baktığında herkesin bildiği belli başlı noktalar oluyor işte. uyma ihtimali kırılma ihtimalinden yüksek oluyor genelde, btc geri çekilmezse tabii. sonuç olarak herşeye rağmen patlama riski var, az da değil. bu ay bearish ay, özellikle son 2 haftası ne olacak kimse bilmiyor segwit muhabbetine. o yüzden aslında tavsiyelerin de bir bir patladığı bir dönem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 verge 115'ten 135'e çıktı hadi bakalım waves için de bekliyoruz 145'den artmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 inşallah aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 razzRaziel said: bu arada evet waves ve verge iyi fiyattalar şu an. uzun vadede zengin edebilir, orta vadede de iyi artacaklar bence. şu an waves 145-150k sato civarı verge ise 115 sato falan bu mesajı bi kaç hafta/ay sonra alıntılarım. hatta waves önümüzdeki hafta 185'e çıkabilir waves 189'a vurdu verge 148'e ;) bi de status(SNT) de artarsa bakalım mutlu olucam polo'daki coinler sıçış ama en azından bittrex beklentiyi karşıladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 dbix nedir ne değildir? var mı inceleyen? tutulur mu arap dünyasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 baya miner olan var son zamanda. bence umut seye bagli biraz. dubaili bir zengin arabin destek vermesi olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 dubai'de tek legal coin falan diyenler var ama pek kaynak bulamadım ispatlayan bi de dbic var, karıştırmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 onegram var arap coini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 temmuz'da iyi pompalamış heh, ilerde de DBIX'i fiziksel olarak altına değişebileceksiniz falan denmiş hehe. ama daha doğru düzgün ingilizce konuşamayan ve 2015'lerde btc peşinde olan leş bi karaktere ben pek güvenmedim açıkçası. dev'in msj loglarına bakıp kendiniz karar verin. DBIC'den DBIX'e geçerken de bi güzel sevmişler sanırım eski coin tutanları oranlar ile. https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=506254;sa=showPosts;start=500 şura zirveymiş özellikle "when you fack all human you become a angel." https://bitcointalk.org/index.php?topic=444495.3020 adamlar bence belli bi yatırım yapıp sonra da sermayeyi çıkartma peşinde. üzerine yatacaklar, ilerisi için solid proje olarak görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 güzel tespitler. araba güven olmaz abi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar