hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hadibea said: ethereum alın satın (+%25). iyi indirdik ha. ilk crasha kadar paranızı usd/try olarak bekletin bence şu saatten sonra +-%5 için kanser olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ben laf sokmak için dememiştim onları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ulan ne guzel gidiyoduk btc bi anda 80$ dusunce butun coinleri yuvarladi bayir asagi. bakalim durdu simdilik de ne olur belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 razzRaziel said: ulan ne guzel gidiyoduk btc bi anda 80$ dusunce butun coinleri yuvarladi bayir asagi. bakalim durdu simdilik de ne olur belli degil. Ağa next altcoin ne alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 şu an btc daha düşmezse dün yazdığım iki coin buy zone'da. ama bi ani düşüş daha olursa biraz daha yuvarlanır market. şu an alım tavsiye etmiyorum, her an btc dump olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 $2350-2400 arasi saglam gibi, bekleyin insin. o civarda ufak ufak alinabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ooo btc de hala grafik okuyanlar var (tu) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 1- grafik degil chart. 2- supply & resistance, equity / ETF / fx herseyde calisir.q 3- lambo / ferro'lari mi gormek istiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 iyi şanslar kardeşim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 250 TL'den bitcoinim var 2013'den :) ps: bir suredir issizim, daha once FX isi yapiyordum. teminatlar arttirilinca ciktim. SAXO bile cikti zaten gecen hafta. alt-coin projesi olanlara yardim etmek/ortak olmak isterim veya birlikte daytrading :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Oyle bisey olursa beni de durtun plz. Referanslarla gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi fx'te iyi kötü bir regülasyon var. TR de daha önce yokken bile en azından yurtdışını takip ediyorduk, kim ne alıyor, nasıl pozisyonluyor göüyordum grafik oku et kaldı ki grafiklere stock markete göre çok farklıydı. bu btc cidden başka bir şey dump&pump işte başka olay yok. birileri çok fena para döndürüyor kapalı bir grup altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 oha hic yoktan mobile app geldi strat'a. dev'e sordum tamamen bonusmus, bi de breeze wallet aplhasi gelirse tamamdir. https://ibb.co/hsHjyQ su kanli markette bile biraz hareket ettirdi en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Gürek mi strat¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 gir ama riskli soyliyim, su an yukselmemesinin sebebi btc'nin dusme olasiligi. uzun vadede temiz ama yarina ne olur mechul. yarin breeze yayinlamazlarsa gg, btc duserse gg. breeze gelirse de ilk yükselişte cikmak lazim, zira market hep kirilgan. ilk posttaki gibi sell zone beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 https://stratisplatform.com/2017/06/29/microsoft-azure-certification/ ow bi haber daha patlattılar bakalım ne kadar etkileyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 oke update geçiyorum STRAT fazla zayıf, bugün 2 tane süper haber patlattılar (mobil app, microsoft azure certificate) ama çıkıp indi. doğal hareket olarak yükseliyor ama ani yükselişte dump yiyor. eğer 1 ay öncesinde olsaydık çoktan uçmuştu ama kimse btc'ye güvenmediği için ve millet son 2-3 crash'ta para kaybettiği için hızlıca kapıp çıkma hevesindeler. breeze muhtemelen 24 saat içinde duyurulacak, eğer tutanlar varsa duyurulduğunda yükseldiği gibi satsın. dediğim gibi fazla enerjili durmuyo strat. şu an 265 civarında AMP ise daha bullish bi trend gösteriyor. sanırım israil firması ve yarınki wildspark betası hakkaten güzel duruyor. ona 20-22 arası çağrı yapmıştım şu an 25-25,5 civarı geziyor yani %20 kardayız. polo'da +'da olan nadir 3-5 coin'den biri, gerisi hep ekside zira. dediğim gibi bu daha istekli, o yüzden 30'a yaklaşacağını hatta market durumuna göre geçeceğini düşünüyorum. arayüzü falan da oldukça şekil, benim bile kullanasım geldi heh https://twitter.com/Synereo/status/880450536826224641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 AMP alan varsa aranızda tutmaya devam etsin, 27 duvarı da yıkıldı, 30'a doğru devam. 30'da ve öncesinde satan çok olacaktır dikkat etmek lazım. ama beta gelirse ve geçmemişse yardırır. beta yayınlandıktan sonraki yükselişte çıkılabilir. şimdilik 27'de kar oranı %28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iki üc coin disinda yine kan gölü. yine hüzün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 şu altcoin pazarında iki sene sonra tutunan balık hangisi olacak bi bilsek. fazla kafa yormadan ona yatsak. mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 IOTA'nin tangle teknolojisini inceledim ( 1 saat falan) bana hic scalable gelmedi sanki cok sorun cikaracakmis gibi. fee'siz diye market ediyorlar bir de ama onun yerine PoW yapman gerekiyor, ki cogu IoT deviceinda mumkun degil, gidip ayrica bir de server kuracan senin txlerini verify eden.. onun yerine fee veririm daha iyi. bir de sanki tum yeni cikan txleri bilmesi lazim IoT aletinin, bence imkansiz bandwidth yetmez. ama bunda yaniliyor olabilirm. tost makinenin gidip cindeki adamin dolabinin gonderdigi txi bile bilmesi zor biraz. normal blockchainde boyle degil cunku sadece sana gelen txleri bilmen yeter, yeni tx yaratirken. Tangle'da baskalarininkini verify ettigin icin onlari bilmen gerekiyor. neyse bence yatirim yapilmaz ama innovatif tabii ki tum problemleri cozup daha iyi bir sistem de cikarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 goldbären said: şu altcoin pazarında iki sene sonra tutunan balık hangisi olacak bi bilsek. fazla kafa yormadan ona yatsak. mmh altcoin sayar misin bilmem ama ethereum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 saymam. çok hype var. bütün market irrasyonel gibi şu an. tabi ki yine becerebilen kovasını doldurur ama 3-5 sene sonraki vurgunu hype'ı tahmin edebilsek keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 waves iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 7 küsur doları gördü, ico'lar dumplıyor 1 haftadır anca bu kadar düştü en önemlisi adamlar umut satmıyor diğerleri gibi, ortada ürün var http://i.imgur.com/1hC3IUD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar