Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bazen olmuyo demek ki yapacak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Caner'in kişiliği saha içerisinde gerekli olan bir şey. Hırslı futbolcular arkadaşlarını da etkiler,takım oyununu da etkiler. Tamam bazen işin bokunu çıkartıyor ama yine de yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Esh said: Yani kazma gibi kacirmis bizimkiler, onlari atsalar zaten farkli seyler konusuluyo olurdu halamın sakalı olsa amcam olurdu abi. culyano gs maçında aşırtma atsaydı şimdiye lig bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bu kadar net degil ki julyanonunki. Babelin kacirdigini izledim ruhum karardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 yönetim siyasiler istedi diye ya maça çıkacakmış güya ya da istifa edecekmiş diye bir haber var. Muhtemelen istifa gelecek. Tepedeki delirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Reis besiktas maca cikicak demis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 :) Fiko yalakalığın acısını çekiyor https://odatv.com/besiktasin-sahaya-cikmasi-icin-erdogan-devrede-30041808.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 u-21 kadrosuyla çıksınlar o zaman. oluyosa. oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Çıkarsa komik olur gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 bizim whatsapp grubuna duyum düştü. fikret ormana RTE çıkın diye baskı yapıyormuş o da camia'ya bunu açıklayamam istifa etmem gerekir falan demiş. edin o zaman demiş tayip de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ya su istifa etmem gerekir lafini anlayamiyorum. Boyle dersen karsidaki de et o zaman der zaten. Sacma sapan bir sey. Tabi siyasi baski olmamasi lazim. O konuya girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Istifasini versin madem evet, o takim o sahaya cikmasin arkadas. Tamam tek adam rejiminin kurbaniyiz da birilerinin de omurgasinin olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Fikret Orman'ın TFF başkanlığı hayırlı olsun. 2023'te de doğan medyayı alır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Kap bildirimi geldi o iş yalan artık.Fısıltı gazetesinden başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 abi niye bu olay bu kadar büyütülüyor sahaya çıkmasan olabilecek en kötü müeyyide zaten sklemediğin tr kupasından elenmek değil mi hatta seneye tr kupasına bjkyi almıyoz desinler takımın canına minnet olur ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 çünkü tayyip e karş çıkmış olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Wispy said: Hocanın bence çok suçu var ama lig tarihinin en iyi takımı vs gibi yorumlarına katılmıyorum Dark'ın. Takım korkunç yaşlıydı. Bekleri dede oldu. Daha genç ve daha dinamik beklerle bu sene şansımız daha fazla olurdu. 2 sene önce de benzer bir şey yazmıştım. Yine tekrarlayayım. Düzgün kadro mühendisliği olan takımlarda ilk 11'de 30'un üstünde 3-4 çok kaliteli oyuncu oluyor. Bu 3-4 oyuncunun etrafına 20'li yaşlarında temposu yüksek oyuncuları yerleştiriyorsun. Başarı da bu şekilde geliyor. Beşiktaş'taki oyuncuların aldıkları süreye göre sıralı listesi: Bu kadro bireysel olarak baktığınızda forvet ve kaleci haricinde Galatasaray'dan daha da kaliteli bir kadro. Ama yaşlı ve temposuz oyuncu sayısı o kadar fazla ki... Sallıyorum Adriano-Babel kanadının Linnes-Feghouli kanadından kaç gömlek daha kaliteli olduğunu tartışmaya gerek yok. Ama Linnes maçın sonunda eşşek gibi depar atarken Adriano bi tarafından soluyordu. Beşiktaş'ın 2 yeni beke, 2 yeni kanata, en az 1 tane de ortasahaya (Oğuzhan'ın kalmayacağını varsayıyorum) ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 BJK kendi lig tarihi için sıralama yapabilir en iyi, en iyi 2. diye fakat Galatasaray'ın UEFA aldığı veya Drogba'lı, Fenerbahçe'nin Anelka'lı dönemdeki kadroları varken gülerim yani buna. Bir kere kalecisi ve forveti bu kadar ortalama bir takım lig tarihinin en iyisi diye anılamaz. Tosun paşa varken belki girilebilirdi bu tartışmaya. Kaldı ki 11 vs 11'de Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş ile kafa kafaya, bence çok az daha zayıf, ama arada öyle büyük bir fark yok. İşler bench devreye girince değişiyor fakat BJK de hem 10 kişi kalmasından hem de değişik oyuncu değişiklikleri nedeniyle bench kalitesini bu maçta yansıtamadı. Ben Nagatomo vs BJK sağ kanadı arasında geçer diyordum maç, nitekim kilit performans da buradan geldi her iki taraf için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 applev0dka said: bizim whatsapp grubuna duyum düştü. fikret ormana RTE çıkın diye baskı yapıyormuş o da camia'ya bunu açıklayamam istifa etmem gerekir falan demiş. edin o zaman demiş tayip de reis net konuşmuş, o kadar stad yaptı size, ne isterse onu yapacak başkanınız seve seve. gerçek bu, siyaset futbola bulaştı artık 18 takım da ne isterlerse yapacak durumda cicibeybe said: Istifasini versin madem evet, o takim o sahaya cikmasin arkadas. Tamam tek adam rejiminin kurbaniyiz da birilerinin de omurgasinin olmasi lazim. yazın yenilen hurmalar abi, tek adam rejiminin kurbanı bjk değil lütfen kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 BJK mi kurbani dedim? Genel olarak tum ulke kurbani. Birinin de omurgasi olsun da karsisinda dursun artik diyorum. Fiko zaten acilista gormustuk o omurgayi gosterememisti bakalim simdi ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 BJK zaten o maça çıkacaktı abi, ama Galatasaray'ı yenmiş bir takım olarak bu kredi ile bu kararından dönerek çok baskı görmeyecekti. Şimdi işler sıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 negredo ve love bence satılmalı atiba emekli olsun lenste tosic alıcısı varsa satılır yedeklerden tolgaya yol verirsin yaşlı adam tutcağına yedek bir genç kaleci yetiştir fabriden sonra gelsin bunların yerlerine max 26-27 yaşında adamlar alırız devam işte. oyunda fln yapıyorsun ama gerçek hayatta olmuyor nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 derbiyi kazanıp kaybetmek mi belirliyor krediyi yahu. manyak mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 şenol istifa ederse bilin ki çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar