Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

Hocanın bence çok suçu var ama lig tarihinin en iyi takımı vs gibi yorumlarına katılmıyorum Dark'ın. Takım korkunç yaşlıydı. Bekleri dede oldu. Daha genç ve daha dinamik beklerle bu sene şansımız daha fazla olurdu.

2 sene önce de benzer bir şey yazmıştım. Yine tekrarlayayım.

Düzgün kadro mühendisliği olan takımlarda ilk 11'de 30'un üstünde 3-4 çok kaliteli oyuncu oluyor. Bu 3-4 oyuncunun etrafına 20'li yaşlarında temposu yüksek oyuncuları yerleştiriyorsun. Başarı da bu şekilde geliyor.

Beşiktaş'taki oyuncuların aldıkları süreye göre sıralı listesi:

Bu kadro bireysel olarak baktığınızda forvet ve kaleci haricinde Galatasaray'dan daha da kaliteli bir kadro. Ama yaşlı ve temposuz oyuncu sayısı o kadar fazla ki... Sallıyorum Adriano-Babel kanadının Linnes-Feghouli kanadından kaç gömlek daha kaliteli olduğunu tartışmaya gerek yok. Ama Linnes maçın sonunda eşşek gibi depar atarken Adriano bi tarafından soluyordu.

Beşiktaş'ın 2 yeni beke, 2 yeni kanata, en az 1 tane de ortasahaya (Oğuzhan'ın kalmayacağını varsayıyorum) ihtiyacı var.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK kendi lig tarihi için sıralama yapabilir en iyi, en iyi 2. diye fakat Galatasaray'ın UEFA aldığı veya Drogba'lı, Fenerbahçe'nin Anelka'lı dönemdeki kadroları varken gülerim yani buna. Bir kere kalecisi ve forveti bu kadar ortalama bir takım lig tarihinin en iyisi diye anılamaz. Tosun paşa varken belki girilebilirdi bu tartışmaya.

Kaldı ki 11 vs 11'de Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş ile kafa kafaya, bence çok az daha zayıf, ama arada öyle büyük bir fark yok. İşler bench devreye girince değişiyor fakat BJK de hem 10 kişi kalmasından hem de değişik oyuncu değişiklikleri nedeniyle bench kalitesini bu maçta yansıtamadı.

Ben Nagatomo vs BJK sağ kanadı arasında geçer diyordum maç, nitekim kilit performans da buradan geldi her iki taraf için de.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bizim whatsapp grubuna duyum düştü.

fikret ormana RTE çıkın diye baskı yapıyormuş o da camia'ya bunu açıklayamam istifa etmem gerekir falan demiş. edin o zaman demiş tayip de

reis net konuşmuş, o kadar stad yaptı size, ne isterse onu yapacak başkanınız seve seve. gerçek bu, siyaset futbola bulaştı artık 18 takım da ne isterlerse yapacak durumda

cicibeybe said:

Istifasini versin madem evet, o takim o sahaya cikmasin arkadas. Tamam tek adam rejiminin kurbaniyiz da birilerinin de omurgasinin olmasi lazim.

yazın yenilen hurmalar abi, tek adam rejiminin kurbanı bjk değil lütfen kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

negredo ve love bence satılmalı
atiba emekli olsun
lenste
tosic alıcısı varsa satılır
yedeklerden tolgaya yol verirsin yaşlı adam tutcağına yedek bir genç kaleci yetiştir fabriden sonra gelsin
bunların yerlerine max 26-27 yaşında adamlar alırız devam işte. oyunda fln yapıyorsun ama gerçek hayatta olmuyor nedense :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...