applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Yine hakemler kolluyor ama nasil kolluyor oyle boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Erkek oyunu bu olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 hmm babel kız liginde oynarken aldı o cezayı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Malatya sahaya çıkmasa daha iyiymiş. Ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 skora baktım, nası gol yemişiz diye bi izliyim dedim gole gel :D fabri'ye hiç güvenemedim geldiğin beri, beni yanıltmıyor sağ olsun. zamanında alacaktık berisha'yı falan ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 valequenta said: Malatya sahaya çıkmasa daha iyiymiş. Ayiptir. şu mesaja çok güzel bi cevap geldi aklıma ama, kavgada söylenmez ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Yediğimiz golde vida daha hatalı, adam 4 hamlede vuruyor, topa 1 adım bile atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Abartcak bisey yok. Malatyaluya sari fazla Q7 sari gormeli https://twitter.com/firatgunayer/status/988097022736719873?s=19 Rew analiz eder simdi ayagin acisi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 tunch said: valequenta said: Malatya sahaya çıkmasa daha iyiymiş. Ayiptir. şu mesaja çok güzel bi cevap geldi aklıma ama, kavgada söylenmez ayıptır Aynisini dusundum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 cevap vermeyin siz, ilgi göremeyince gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 k1nJo said: skora baktım, nası gol yemişiz diye bi izliyim dedim gole gel :D fabri'ye hiç güvenemedim geldiğin beri, beni yanıltmıyor sağ olsun. zamanında alacaktık berisha'yı falan ne güzel. Abi fabrilik bişi yok orada. 2 kişi bloklamışsın biri basmıyor adam sağa çekti sola çekti hala hamle yapmadılar oda şansa vurayım dedi kendi bile inanmadı topun girmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 applev0dka said: Abartcak bisey yok. Malatyaluya sari fazla Q7 sari gormeli https://twitter.com/firatgunayer/status/988097022736719873?s=19 Rew analiz eder simdi ayagin acisi falan Adam topa direk vurdu o pozisyon tam olarak oyle degil. Kirmizi tabii ki verilebilir ama resim yaniltici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Baska acıdan da izledin mi ? Tek acıdan yaniliyorsun genelde kale arkasi çekimine bak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Laf salatasi yapmana gerek yok. Resmin yaniltici oldugunu sen de biliyorsun. Adam ucarak geldi direk topa vurdu mu vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Topa vurunca adam öldürme hakkınız var kesin bilgi yayalim.. Sunu savunan adamlar ile futbol konuşuyoruz.. https://twitter.com/cemgonc/status/988096216444604416?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Mesajimi tekrar oku. Koydugun resim yaniltici dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 https://twitter.com/ukarakullukcu/status/988097272356405249?s=19 Bu adam da gsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 vivavale said: k1nJo said: skora baktım, nası gol yemişiz diye bi izliyim dedim gole gel :D fabri'ye hiç güvenemedim geldiğin beri, beni yanıltmıyor sağ olsun. zamanında alacaktık berisha'yı falan ne güzel. Abi fabrilik bişi yok orada. 2 kişi bloklamışsın biri basmıyor adam sağa çekti sola çekti hala hamle yapmadılar oda şansa vurayım dedi kendi bile inanmadı topun girmesine adam köşeye falan mükemmel bi vuruş yapsa neyse de, üzerine gelen top. o kadar hızlı da gelmiyor. bariz kaleci hatası var. hani defans hatası var zaten ama kaleciyi de defans sadece hata yapmadığı zaman değerlendirecek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 kaleci hatası olayın %20'si falan ancak var o da sektirdiği için. zor top olabilir ama. orada bütün olay vida'nın. o kadar kötü konumlanıyor ki ve ayrıca açıktan savunuyor ki vuruş imkanı tanıyor. alan savunmak farklı, tehlikeli bölgede mesafe bırakarak savunmak farklı kavramlar. bu ikisini de iyi yapamadığı için golü yedirdi. kalecinin açısını da kapatıyor, onu yaparken de alanı düzgün tutamıyor. bacak arasından gitti top tamam da fabri görse zaten topu daha erken konumlanır yüksek ihtimal. çöp oğlu çöp. başka bir şey değil vida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 +1 Mesafe çok yakın, top bacak arasından geldi birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Vida çok kötü bi gol daha yedirir bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Bizim maçtaki Puyol Sadık ıskaladı asistlik pas. Devam super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 bu ortalarla olmuyor şenol hoca daha ne lazım görmen için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 olm beşiktaşlılar niye yedikleri gol için tırt diyip duruyorlar. attığınız golü, fifa'da yeseniz ragequit çekersiniz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Bir de su macta Besiktasin yenmesiyle berabere kalmasi arasinda GS acisindan cok fark yok gibi ya. GS yenilirse her turlu GG, berabere kalirsa her turlu avantajli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar