Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi ya o zaman, astronomik para saçmamışız gibi duruyor. Takımın en zayıf noktasıydı zaten, şimdi orada gençleri de yetiştirirse çok iyi olur. Necip'in guti zamanında oynadığı oyunu hatırlıyorum ben bir de şimdiye bakıyorum asdfasdf. He gene iyi tabi ama böyle çok tecrübeli oyuncuların baya bi yararı oluyor gibi yanlarındaki genç oyunculara. Mesela Cenk de Gomezden 3-5 birşey kaptı gibi.
Mesaj tarihi:
Başkan açıklama yapmış 1 senesi kalmış adama 8-10 milyon vermeyiz diye, abu işi yattı yani, taktik yapıyor bak almam ona göre diye, ölücü herif :D Abuyada kimse 3.3 vermez bakalım nasıl bitecek :)
Mesaj tarihi:
350 milyon dolar falan var işte.

kredi oranı iyiyse eğer her şeyden önce faiz ve kur artışından kaynaklı borç atışını bayağı engeller ve oradan kar ettirir diyor işten anlayanlar.

bilemedim.
Mesaj tarihi:
pepe ile kartal yuvası sponsorluğu da yapılmış diyorlar. zaten twitter ve instagram paylaşımları da yaptı, buradan çılgın reklam oldu. görseli de bizimkiler seçmişler belli harikaydı stat, şampiyonluk vapurları vs. sırf attığı instagram görselinde 24 saat geçmeden 500k beğeni 50k yorum var lel.

buradan cash in yapmaya çalışacaklar da ne kadar başarılı olacaklar bakalım artık.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Karakterini bilmem ama önünde son kez milli takımda kupa şansı var, oraya gitmek ve hazırlanmak için en azından bu sene kasar acaip.

Bana da öyle geliyor, seneye de takımda kalmaz, satılır, katar vs... Yönetim bu şekilde planlamıştır diye hissediyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...