Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 yatmaya gelse gidip çin'de yatardı yıllık 15m euro'ya, burda olmasının bir anlamı yok yani. her türlü kasar bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Sanki her yeni transfer 10 senelik RM kariyeri sonrasi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Eğer 2 yılı 9 milyon civarına gelecekse fena değil hakkaten. Açıklandı mı kesin rakamlar bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 kap'a açıklandı her şey dahil 9,5m iki yıllık. bu arada COME TO BEŞİKTAŞ tayfası yeni hedefi belirlemiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 İyi ya o zaman, astronomik para saçmamışız gibi duruyor. Takımın en zayıf noktasıydı zaten, şimdi orada gençleri de yetiştirirse çok iyi olur. Necip'in guti zamanında oynadığı oyunu hatırlıyorum ben bir de şimdiye bakıyorum asdfasdf. He gene iyi tabi ama böyle çok tecrübeli oyuncuların baya bi yararı oluyor gibi yanlarındaki genç oyunculara. Mesela Cenk de Gomezden 3-5 birşey kaptı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Başkan açıklama yapmış 1 senesi kalmış adama 8-10 milyon vermeyiz diye, abu işi yattı yani, taktik yapıyor bak almam ona göre diye, ölücü herif :D Abuyada kimse 3.3 vermez bakalım nasıl bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Ahmet buluta masa altindan muamele mi yapiyo baskan nedir cozemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Yaaaa helal olsun gerçekten fikoya. Saygı duyuyorum ya ölücülüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Bugün come to Beşiktaş tshirt u ciksa en az 1m satar. Pepe bile üstünde durdu o kadar. Şu işin ekmeğini yemeli kulup Come to Beşiktaş No bad days.. Su 2 tshirt yok satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=324679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 k1nJo said: abi bi durun ne costa'sı ya. pepe'yi zor sindirdik. ikinci bi çirkef gelmesin. mario gomez gelsin işte geliyosa. nolur olsun şu ya, gomezi unutamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Rewendor said: http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=324679 O yuzden diyorum burada bi kac kisi konusalim digerleri okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 abuyu seneye freeden alır gibi duruo fiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Freeye kalmaz abou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 talisca hala dönmemiş bir de röportaj vermiş hala man utd deyip duruyor sosa haberleri gerçek olabilir yani giderse sosa'yı getirebilirler geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 pattisliborek said: VER KREDİYİ VER! https://pbs.twimg.com/media/DD-Om6fXsAYOhL1.jpg nasıl bir borç varda 96m sadece kısa dönem borçlara lazım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 350 milyon dolar falan var işte. kredi oranı iyiyse eğer her şeyden önce faiz ve kur artışından kaynaklı borç atışını bayağı engeller ve oradan kar ettirir diyor işten anlayanlar. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 pepe ile kartal yuvası sponsorluğu da yapılmış diyorlar. zaten twitter ve instagram paylaşımları da yaptı, buradan çılgın reklam oldu. görseli de bizimkiler seçmişler belli harikaydı stat, şampiyonluk vapurları vs. sırf attığı instagram görselinde 24 saat geçmeden 500k beğeni 50k yorum var lel. buradan cash in yapmaya çalışacaklar da ne kadar başarılı olacaklar bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 talisca'nın instagram'ı sdffdfsdf cidden kafadan bozuk bizim taraftar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 to dan sonra ing almaz dedilerdi yanlış mı öğretmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Training isim abi ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 patiye yakışmayan bir ing sorusu olmuş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 toefl 120'ler nerede, şimdiye kadar bildirim gitmesi ve damlamaları gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 vivavale said: to dan sonra ing almaz dedilerdi yanlış mı öğretmişler chicken translate abi http://galeri8.uludagsozluk.com/410/welcome-to-nani_795305.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Rewendor said: Karakterini bilmem ama önünde son kez milli takımda kupa şansı var, oraya gitmek ve hazırlanmak için en azından bu sene kasar acaip. Bana da öyle geliyor, seneye de takımda kalmaz, satılır, katar vs... Yönetim bu şekilde planlamıştır diye hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar