Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

yok mu ? asdagassad

q7'nin arkasını toplayabiliyor bu takım. lens çıtır çerez kalır q7'nin yanında

oyun anlayışı olarak lens ve q7 çok farklı ya. formda bir lens'i tercih ederim ama formda işte...

çünkü q7 çizgiye basarak oynuyor, topla çalım atarak içeri girmeye çalışıyor.

lens ise daha çok ceza sahası içine boş koşu atıyor, bizim tam işimize yarayacak adam ama form tutması gerek acil.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

oha atiba %100 pas yüzdesiyle oynamış lel
5/5 de ikili mücadele

bu verileri elemanlar tek tek elle gözle hesaplayıp sayıyormuş bir iki üç diye. digitürkte çalışan arkadaşım söylemişti. kimin kaç km koştuğunu fln nası hesaplıyorlar bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de stada gittim. Bazi zamanlar takim direk susturdu. Maci izledim. Necip cilgin atti. Quaresma yardima gelmediginde bile iki kisiyi durdurdu cogu zaman. Quaresmada hayvan gibi seeediyor yani adamlari dagitti resmen.

Medel cok komik zipliyor anlamadim gitti yada o kadar ufak adamin o kadar yukselmesi mi komik anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

bu verileri elemanlar tek tek elle gözle hesaplayıp sayıyormuş bir iki üç diye. digitürkte çalışan arkadaşım söylemişti. kimin kaç km koştuğunu fln nası hesaplıyorlar bilmiyorum

tek tek değildir ya, tv felan öyle sayıyordur belki de yukarıdaki grafiğin her oyuncu için felan elle çıkarılmasının imkanı yok.

negredo ve özellikle lens'in gol katkısı yapmaları gerek kesinlikle. sorun şu ki ilk 11 başlatmıyor şg en erken 60'da oyuna alıyor ama bizim takım o zamanlarda düşük güç modunda oynuyor sürekli. yani bu ikisi oyunda olup kassa bile en ileri topu iki kişi götürmek zorunda kalıyorlar takım arkadan geliyor.

bu maç idealdi ilk 11 için nispeten basit ve içerideydi, 11 başlamalılardı. bundan sonra fikstür bayağı zor eylül - ekim'de.

fb(d)
leipzig
ts
gençler(d)
monaco(d)
başakşehir
alanya(d)
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk'i 20milyona satarsak gerçekten yabancı sınırının gelmemesi imkansız aziz sayesinde:

-En iyi&formda yerli forvet bizde. O gitmiş olacak
-Beşiktaş 20milyon transfer bütçesiyle ortalığı duman eder

Şu ligi Allah aşkına kendi haline bıraksınlar ya. Kimin hakkıysa o kazanın amk. Valla adil oynanan ligde fanatik tayfayı kenara bırakırsan kaybeden kazananı tebrik eder geçer.

Sürekli bir Bizans oyunları. Yok yabancı sınırıyla oynamalar. Disiplin kurulunun ayarsız ve dengesiz cezaları (saha kapatma vs). Yok Beşiktaş 3 sene üstüste şampiyon olursa Ligtv batar diye tehditler vs.

Bıraksınlar artık şu futbol sahada kazanılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tüpçünün bjk ile özel bir alakası yok ya

başkan olması bile babasının zoruyla yapılmış bir şeydi. aile şirketlerini batırmasın diye bjk'yi uğraş olarak verdi adamın eline. herhangi bir bağı felan asla olmadı yani bu takımla.

mali olarak bjk'nin tek kurtuluşu ilerideki 2-3 sene olabildiği kadar şampiyon olup cl yapıp üzerine cenk + oğuzhan'ı 40m gibi bir paraya satabilmesi olur. yabancı kuralı değişmezse mümkün olabilecek bir durum. değişirse mecburen harcanacak bonservislerle hiç kurtulamaz. gs ve fb'nin durumu daha da kötü, orta ve uzun vadede tek umut vaadeden türk futbolcuları yok.

onun dışında sahada 5 yabancı gibi hayvani bir sınır olursa 4-5 yıla ts bayağı avantajlı konuma geçer. yusuf, okay ve abdulkadir bayağı iyi ve belli ki alttan daha gelenler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin geride kalıp, kara günlerini yaşamasının mimarı bu adam ki halen en çok borçlu olduğumuz kişi bu; o borç gidecek dedi gitmiyor ve kurumun önünü kapıyor.

Demirören öyle söylendiği gibi BJK'yi koruyor olsaydı o borcunu tamam almıyorum der bırakır bi anda ekonomik olarak boostlardı takımı.

Halen kulübün 1/3 borcu ona bağlı, ciddi anlamda el ayak bağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...