Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük yemeksepeti kazığı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

di said:

µh said:

ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum

O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş.

ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun.

Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor.

edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu.

Yok tatlı derken ben kek-donut gibi 50 yağ - 50 şeker'den bahsetmiştim zaten. Tekli diyetlerde diyabet vs. riskleri artıyor o yüzden mantıksız buldular evet.

Sonuç dengeli beslen, processed food'tan kaç olmuş işte.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Ikizlerin diyeti mi bu bahsettiginiz ( bakmadim onceki sayfalara )

Evet.

Hatta onu begenen bunu da begendi;

Eat, fast and live longer.

Ilginc calismalardan ve test sonuclarindan bahsediyor bu da.

edit : bunun da link'i varmis daily motion'da

http://www.dailymotion.com/video/xvdbtt_eat-fast-live-longer-hd_shortfilms
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

goldbären said:

belki
az paraya --->hayvan gibi doymak
yerine
çok paraya --->hayvanlar gibi doymak
istedim?

Abi silkinip kendine gelir misin bi ya, lutfen.

Yani geyige vuruyosun falan da, vurma. Durum o kadar kotu.

Bir de sunu izler misin bi sana zahmet.

http://www.dailymotion.com/video/x1amh2t_bbc-horizon-sugar-v-fat-h264-1280x720-aac-rmac_lifestyle

McDonalds ve turevlerinin neden yedikce yedirdigine de aciklik getiriyor.

bu iyiymis yau izlenir bu.

sunu izlemistim bende,

https://www.amazon.com/That-Sugar-Film-Damon-Gameau/dp/B0132TVFL8/ref=sr_1_1?s=instant-video&ie=UTF8&qid=1495547867&sr=1-1&keywords=sugar+documentary

cogiyi
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

tiLi said:

joker indirimi vardı tavuk külbastı+cheeseburger söyledim 28 liraya. başka bişi yemiyim en iyisi bugün

vakit bulursan su iki ustte verdigim video'yu sen de izlesene. merak ettim izledikten sonra ne dusunucen.

beynim işe yarar bişi yapmamak için direniyor hala izlemedim
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

7 sayfa okumadım

fiyatları yemeksepeti değil restoran belirliyor dendi mi ?

öyle çünkü

hatta gün içinde internetten değiştirebiliyorsun fiyatları

"lan bugün hiç limonata satmadık" diyip 50 kurus indirim yapıoduk bazen

(facepalm)

hep layıkıyla kullanmak için bekledim şunu, oldu bence asdf
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

µh said:

ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum

O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş.

ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun.

Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor.

edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu.

Şimdi izledim, belgesel aşırı mantıklı olmuş. Yalnız protein tüketimiyle ilgili pek bir şeyden bahsetmiyorlardı. Tamam biri carb diğeri fat tüketecek ama protein?

Son kısımda bahsettiği konuyu ben bir süredir kendimde gözlemliyordum bu arada. Tam da o tarz junk food'ları tüketmeyi seven birisiyim ama kiloma da dikkat ediyorum.

Hayatımda iki kez aşırı stres altında junk food'a yöneldim mutluluk için, ikisinde de 94 kiloyu gördüm kısa sürede ve Dukan gibi bayağı stresli bir diyetle sağlayabildim disiplini ancak. Hani Dukan hakkında bayağı atıp tutmak mümkün de, junk food bağımlısı olmuş insanlar için bu tarz "sınırları kesin" diyetler şart. Yoksa o sınırları esnetip esnetip diyetlerini bok ediyorlar. Ben mesela şu an kafamdan kalori sayıp günde 2250'yi geçmeyeye özen gösteriyorum, akşam dışarı çıkacaksam gün içerisinde çok dikkatli oluyorum vs. ve dışarıda da yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama aşırı kiloluyken SİKTİRET BABA Bİ DAHA M GELECEZ DÜNYAYA modunda gömülüyordum her şeye.

Hala junk food yiyorum bu arada ama yediğim günlerde kalori sayıyorum bayağı strict bir şekilde. Çikolatayı inanılmaz severim mesela, o fareler hesabı duramıyorum çikolata yerken. Beni durdurabilen tek şey kalori saymak oluyor. Marketten alırken bile arkalarına bakıyorum manyak gibi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...