µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: µh said: ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş. ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun. Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor. edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu. Yok tatlı derken ben kek-donut gibi 50 yağ - 50 şeker'den bahsetmiştim zaten. Tekli diyetlerde diyabet vs. riskleri artıyor o yüzden mantıksız buldular evet. Sonuç dengeli beslen, processed food'tan kaç olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Iste ordaki seker bildigimiz seker degil de karbonhidrat oldugu icin tatli disindaki seyler de ayni etkiyi yapiyo. Kuruvasan turevi hamur isleri mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 copry said: Ikizlerin diyeti mi bu bahsettiginiz ( bakmadim onceki sayfalara ) Evet. Hatta onu begenen bunu da begendi; Eat, fast and live longer. Ilginc calismalardan ve test sonuclarindan bahsediyor bu da. edit : bunun da link'i varmis daily motion'da http://www.dailymotion.com/video/xvdbtt_eat-fast-live-longer-hd_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Dünyanın belgesel yükünü BBC çekiyor yalnız, NG ve discovery reality showlara yöneldikten sonra boşalan alanı fazlasıyla doldurdu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Yine cikarman gereken sonuclar arasindan en gereksizini buluuup, cekiiip cikardin yine sisman. Aferin sana :) edit :ahahah. nick TASINDI olarak gorundu bir an da gold yazdi sandim. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 o da şişman abi kendini kötü hissetme. şişmanların taşındı olmasındaki ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 of cidden sdfgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Zencilerin zencilere nigger diyebilmesi gibi baskasina sisman diyebilme hakkini goruyorum kendimde de durduk yere giydirmeyeyim adama sisman diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bunları taşımaktan geliyor demek foruma binen yük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: goldbären said: belki az paraya --->hayvan gibi doymak yerine çok paraya --->hayvanlar gibi doymak istedim? Abi silkinip kendine gelir misin bi ya, lutfen. Yani geyige vuruyosun falan da, vurma. Durum o kadar kotu. Bir de sunu izler misin bi sana zahmet. http://www.dailymotion.com/video/x1amh2t_bbc-horizon-sugar-v-fat-h264-1280x720-aac-rmac_lifestyle McDonalds ve turevlerinin neden yedikce yedirdigine de aciklik getiriyor. bu iyiymis yau izlenir bu. sunu izlemistim bende, https://www.amazon.com/That-Sugar-Film-Damon-Gameau/dp/B0132TVFL8/ref=sr_1_1?s=instant-video&ie=UTF8&qid=1495547867&sr=1-1&keywords=sugar+documentary cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Silphatos said: bunları taşımaktan geliyor demek foruma binen yük https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-01/3/23/enhanced/webdr12/anigif_enhanced-7844-1451883565-2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ya kahretsin ben de göbekliyim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: tiLi said: joker indirimi vardı tavuk külbastı+cheeseburger söyledim 28 liraya. başka bişi yemiyim en iyisi bugün vakit bulursan su iki ustte verdigim video'yu sen de izlesene. merak ettim izledikten sonra ne dusunucen. beynim işe yarar bişi yapmamak için direniyor hala izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 sabonis said: Esh said: 11.95 biraz fazla ucuz degil mi yalniz? bi hata olmasin? Vay fakir vay 12 TL nakit yokmuş cebinde hshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Ben de nakit taşımıyorum cebimde. Direk temassız işlemden okutup geçiyorum. Bir ara nakit kullanayım diye tribe girdim, bir hafta sonunda cebimde yarım kilo civarı bozukluk vardı. Hala tüketemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 7 sayfa okumadım fiyatları yemeksepeti değil restoran belirliyor dendi mi ? öyle çünkü hatta gün içinde internetten değiştirebiliyorsun fiyatları "lan bugün hiç limonata satmadık" diyip 50 kurus indirim yapıoduk bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 fiyatlari restoranin degil de yemeksepetinin belirledigini dusunecek biri cok sukur cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 jokerler restorana kaçıyormuş öğrendiğimde şaşırtmıştı beni açıkçası. çok iyi niyetli düşünmüşüm resmen. o yüzden joker söyleyince az fln yolluyor bazı restoranlar porsiyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bayağı azımsanmayacak bir güruhun n11,gg,hb üzerinde satılan bütün ürünlerin, bu firmalara ait olduğunu düşünen bir toplumda bence çok da komik kaçmazdı şu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 DoGMeaT said: 7 sayfa okumadım fiyatları yemeksepeti değil restoran belirliyor dendi mi ? öyle çünkü hatta gün içinde internetten değiştirebiliyorsun fiyatları "lan bugün hiç limonata satmadık" diyip 50 kurus indirim yapıoduk bazen (facepalm) hep layıkıyla kullanmak için bekledim şunu, oldu bence asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 di said: µh said: ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş. ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun. Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor. edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu. Şimdi izledim, belgesel aşırı mantıklı olmuş. Yalnız protein tüketimiyle ilgili pek bir şeyden bahsetmiyorlardı. Tamam biri carb diğeri fat tüketecek ama protein? Son kısımda bahsettiği konuyu ben bir süredir kendimde gözlemliyordum bu arada. Tam da o tarz junk food'ları tüketmeyi seven birisiyim ama kiloma da dikkat ediyorum. Hayatımda iki kez aşırı stres altında junk food'a yöneldim mutluluk için, ikisinde de 94 kiloyu gördüm kısa sürede ve Dukan gibi bayağı stresli bir diyetle sağlayabildim disiplini ancak. Hani Dukan hakkında bayağı atıp tutmak mümkün de, junk food bağımlısı olmuş insanlar için bu tarz "sınırları kesin" diyetler şart. Yoksa o sınırları esnetip esnetip diyetlerini bok ediyorlar. Ben mesela şu an kafamdan kalori sayıp günde 2250'yi geçmeyeye özen gösteriyorum, akşam dışarı çıkacaksam gün içerisinde çok dikkatli oluyorum vs. ve dışarıda da yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama aşırı kiloluyken SİKTİRET BABA Bİ DAHA M GELECEZ DÜNYAYA modunda gömülüyordum her şeye. Hala junk food yiyorum bu arada ama yediğim günlerde kalori sayıyorum bayağı strict bir şekilde. Çikolatayı inanılmaz severim mesela, o fareler hesabı duramıyorum çikolata yerken. Beni durdurabilen tek şey kalori saymak oluyor. Marketten alırken bile arkalarına bakıyorum manyak gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Bir oturuşta 2 piliç yedim diye ne drama dönmüştü lan askerlik başlığında >:D< Gold kaç kilosun? 130? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 deadwoll said: Ben de nakit taşımıyorum cebimde. Direk temassız işlemden okutup geçiyorum. Bir ara nakit kullanayım diye tribe girdim, bir hafta sonunda cebimde yarım kilo civarı bozukluk vardı. Hala tüketemedim. bozukluklar direk bozukluk kavanozuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar