Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük yemeksepeti kazığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Ya köylü mersinde ne butik hamburgeri kime hava atmaya çalışıyosun sen
Hey allam. Bilmesek inanacaz butik hamburgercide yemiş daha önce diye

ahah crit, gitsin tantuni yesin esh'in dediği gibi
Mesaj tarihi:
Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar. Ben en fazla o acı süs biberlerinden koyuyorum. Mersinde enjoy var hamburgerci olarak fena değil, diğer mekanlar eh işte. İstanbulda ama adımını attığın yere açmışlardı en son, böyle masif iç mekan tasarımına kanıp sorup soruşturmadan yiyince pişman olmak mümkün.

Göksel burda pozcudaki eski şubesini forumun oraya taşıdı, yaprak gökselin oraya açtı falan paso bi yenilikler bişeyler. Ama hala en iyisi stadın arkasındaki memoş.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Esh said:

mcdonaldsdan direk siparis veremiyo musunuz?

mcdonalds - burgerking'in kendisinde de eve siparişte aynı fiyat yemeksepeti ile.

su ifade baslikla ilgili bir (facepalm) durumu yasatmiyo mu? ahsdf
Mesaj tarihi:
hayir yaa..tantunideki limonun esprisi o kadar yagli eti aciyi yedikten sonra agizdaki tadi notrlemek ferahlatmak..tantuni yerken limon kullanilmaz yenildikten sonra agiz ferahlatilir..
Mesaj tarihi:
Flassh said:

tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış
yemeyin çükünüz dusuyo

geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba?

tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar.

ahah of tam bir mikromilliyetçi taşra ağzı, kıyamams.

bir de mersin, insanı açısından gittiğim en leş memleket olabilir bu arada, no offence.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

Flassh said:

tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış
yemeyin çükünüz dusuyo

geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba?

tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı

böyle dandik fastfood şeylerini pişiyorlarmış
pamukyağı mı olur ak
Mesaj tarihi:
goldbaren onu tek başına yediyse bir şey yok ya. mc'in burger'ın hamburgerleri çerezlik niyetine yenebiliyor. ben 74 kiloyum ben de 3 menü falan yiyebiliyorum sıkıntı yok sdf.
  • Yeni Oluştur...