dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 gobekdasimi rahat birakin ..sisman gucu.. bu arada mersin yoresi bircok yoresel mutfaga takla attirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yillar once yemistir abi. agzinin tadi eksili tantuniden degistigi icin her tad bir butik hamburger gibi geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: dört sayfalık bişey yok zaten 2. sayfadan ustaca konuyu üstüme derail ettim yine ;) ahasdhafa dur okuyayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 beşiktaşa göksel açılmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 mulgear6 said: Ya köylü mersinde ne butik hamburgeri kime hava atmaya çalışıyosun sen Hey allam. Bilmesek inanacaz butik hamburgercide yemiş daha önce diye ahah crit, gitsin tantuni yesin esh'in dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar. Ben en fazla o acı süs biberlerinden koyuyorum. Mersinde enjoy var hamburgerci olarak fena değil, diğer mekanlar eh işte. İstanbulda ama adımını attığın yere açmışlardı en son, böyle masif iç mekan tasarımına kanıp sorup soruşturmadan yiyince pişman olmak mümkün. Göksel burda pozcudaki eski şubesini forumun oraya taşıdı, yaprak gökselin oraya açtı falan paso bi yenilikler bişeyler. Ama hala en iyisi stadın arkasındaki memoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ufak esnaf kurye ücreti koymazken mcdonals ve burger gibiler kazıklıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 -goldbirol'a fazla yüklenilmiş. -tantuni dürülerek ve limonlu yenir. -tantuni'nin çoğulu tantunii'dır, TANTUNİAY diye okunur. (bu sonuncu goldbirol quote'uydu sanırım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sabonis said: Esh said: mcdonaldsdan direk siparis veremiyo musunuz? mcdonalds - burgerking'in kendisinde de eve siparişte aynı fiyat yemeksepeti ile. su ifade baslikla ilgili bir (facepalm) durumu yasatmiyo mu? ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Malibu said: evet bide uh da oluyo aynısı yazı tarzlarına göre kim olduğunu tahmin ediyorum ben :D madalyalıysa ayı değilse utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 evet original espri brought to you by: gold® teşekkür ederim credit için. intihar etmekten vazgeçtim. buna ihtiyacım vardı çoko... yapış dudaklarıma !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kopirayta saygımız sonsuz konser dediydin, ne konseri vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 hayir yaa..tantunideki limonun esprisi o kadar yagli eti aciyi yedikten sonra agizdaki tadi notrlemek ferahlatmak..tantuni yerken limon kullanilmaz yenildikten sonra agiz ferahlatilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 DJ ZENCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 19+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ortada bir kazik yok? Adam fiyatim bu diyor, alip almama secenegini sana birakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ignore'mu yemek istiyorsun sen sabonisten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Flassh said: tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba? tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 baklava ve börek pişiriyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 axedice said: Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar. ahah of tam bir mikromilliyetçi taşra ağzı, kıyamams. bir de mersin, insanı açısından gittiğim en leş memleket olabilir bu arada, no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 her turlu abi..adi kanola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 şu başlıkta trojan falan mı var lan durup durup makine yemeksepeti.com'u açıyor askfddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Feamer said: Flassh said: tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba? tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı böyle dandik fastfood şeylerini pişiyorlarmış pamukyağı mı olur ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbaren onu tek başına yediyse bir şey yok ya. mc'in burger'ın hamburgerleri çerezlik niyetine yenebiliyor. ben 74 kiloyum ben de 3 menü falan yiyebiliyorum sıkıntı yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar