dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 gobekdasimi rahat birakin ..sisman gucu.. bu arada mersin yoresi bircok yoresel mutfaga takla attirir..
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yillar once yemistir abi. agzinin tadi eksili tantuniden degistigi icin her tad bir butik hamburger gibi geliyodur
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: dört sayfalık bişey yok zaten 2. sayfadan ustaca konuyu üstüme derail ettim yine ;) ahasdhafa dur okuyayım o zaman.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 mulgear6 said: Ya köylü mersinde ne butik hamburgeri kime hava atmaya çalışıyosun sen Hey allam. Bilmesek inanacaz butik hamburgercide yemiş daha önce diye ahah crit, gitsin tantuni yesin esh'in dediği gibi
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar. Ben en fazla o acı süs biberlerinden koyuyorum. Mersinde enjoy var hamburgerci olarak fena değil, diğer mekanlar eh işte. İstanbulda ama adımını attığın yere açmışlardı en son, böyle masif iç mekan tasarımına kanıp sorup soruşturmadan yiyince pişman olmak mümkün. Göksel burda pozcudaki eski şubesini forumun oraya taşıdı, yaprak gökselin oraya açtı falan paso bi yenilikler bişeyler. Ama hala en iyisi stadın arkasındaki memoş.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ufak esnaf kurye ücreti koymazken mcdonals ve burger gibiler kazıklıyor işte.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 -goldbirol'a fazla yüklenilmiş. -tantuni dürülerek ve limonlu yenir. -tantuni'nin çoğulu tantunii'dır, TANTUNİAY diye okunur. (bu sonuncu goldbirol quote'uydu sanırım.)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sabonis said: Esh said: mcdonaldsdan direk siparis veremiyo musunuz? mcdonalds - burgerking'in kendisinde de eve siparişte aynı fiyat yemeksepeti ile. su ifade baslikla ilgili bir (facepalm) durumu yasatmiyo mu? ahsdf
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Malibu said: evet bide uh da oluyo aynısı yazı tarzlarına göre kim olduğunu tahmin ediyorum ben :D madalyalıysa ayı değilse utorrent
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 evet original espri brought to you by: gold® teşekkür ederim credit için. intihar etmekten vazgeçtim. buna ihtiyacım vardı çoko... yapış dudaklarıma !!1
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kopirayta saygımız sonsuz konser dediydin, ne konseri vardı?
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 hayir yaa..tantunideki limonun esprisi o kadar yagli eti aciyi yedikten sonra agizdaki tadi notrlemek ferahlatmak..tantuni yerken limon kullanilmaz yenildikten sonra agiz ferahlatilir..
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ortada bir kazik yok? Adam fiyatim bu diyor, alip almama secenegini sana birakiyor.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ignore'mu yemek istiyorsun sen sabonisten :D
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Flassh said: tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba? tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 baklava ve börek pişiriyor olabilirler
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 axedice said: Ekşili tantuni mi? Hiç anlayabildiğim bi olay değil tantuninin tadını niye limonla bozuyorlar. ahah of tam bir mikromilliyetçi taşra ağzı, kıyamams. bir de mersin, insanı açısından gittiğim en leş memleket olabilir bu arada, no offence.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 şu başlıkta trojan falan mı var lan durup durup makine yemeksepeti.com'u açıyor askfddsa
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Feamer said: Flassh said: tantuniyi pamukyağı ile yapıyorlarmış yemeyin çükünüz dusuyo geçen metro markette görmüştüm adamın biri 2 palet alıyordu pamuk yağı, ne pişiriyorlar acaba? tenekenin üstünde baklava börek falan resimleri vardı böyle dandik fastfood şeylerini pişiyorlarmış pamukyağı mı olur ak
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbaren onu tek başına yediyse bir şey yok ya. mc'in burger'ın hamburgerleri çerezlik niyetine yenebiliyor. ben 74 kiloyum ben de 3 menü falan yiyebiliyorum sıkıntı yok sdf.
Öne çıkan mesajlar