Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 1000 devirde yıkamayacan, at narin/elde yıkamaya min. devirde hafif hafif çevirsin. Kuru temizlemedeki kimyasallar da ağzına eder her türlü kumaşın, oraya da çok güvenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 tek seferlik mi giyilecek günlük mü giyilecek tam anlamadım. bacaklar kalın toto büyükse fabrika network vb. nin bacakları iyi saran totoş kesimlerinden kaçınmak lazım. satıcılar özellikle onları itelemeye çalışıyor abi müthiş oldu diye.. almışlığım var bi kaç tane çok sıkıntılı :D ben altınyıldızda kafama göre bulabiliyorum... yün yoğunluklu değil naylon yoğunluklu olması gerekiyor günlük kullanımda kırış kırış gezmemek için. ama tek seferlik giyilecek düğün falansa yün ağırlıklı iyidir tabi. gömlek konusunda altınyıldızın fabrikanın falan non-ironları ideal. hem ütüsü çok aşırı kolay oluyor hemde günün sonuna kadar kırışmadan giyilebiliyor(yazın sıcaklatır). ha bu arada benim ceketler yeni gibi ama pantolonları giyilmez halde 7-8 takımım oldu bu ceketleri ne yapacağım bilemiyorum. atsan kıymaıyon, kumaşları abidik gubidik dokulu falan kimisinin pantolon diktirsen tutturamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Renklerine uygun tek pantolon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 takımın altına benim favori ayakkabım şu. https://www.deriden.com.tr/5515a-timberlandoxford-p9023 hem su geçirmez, hem aşırı rahat, hem abartı bir görüntüsü yok. 2 tane eskittim üçüncüyü almanın peşindeyim. indirim falan denk gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Borlach said: Renklerine uygun tek pantolon al. olmuyor ya :/ siyah cekete siyah pantolon bile alsan kumaşın parlaklığı, rengin tonu tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 pierre cardin denmemiş,bakmadan geçme modern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Html o bütçeye güzel takım çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Dün aldım Kığılı'dan. Komple ayakkabı, gömlek filan 1100 verdim. Bunu demek için güncellemedim ama, Cevahir Altınyıldız'da bir takım alana indirimsiz fiyatla (700tl filan ortalama) 2 takım hediye aynı fiyata istediğiniz. Bir de şunu soracağım, sabah fark ettim, cepleri kapalı bunun. Kendim kesip açabilir miyim onları, açılmıyor mı yoksa bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 eğer kullanacaksan bıçak falçata vs. bir şeyler gir cebe iplikleri tık tık tık kes at. ama cebi kullanmayacaksan açma bence, şekli düzgün kalır uzun vadede. ceket cebini kullanmak da dsi'den emekli tier bir hareket tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Evet cepleri kapalidir ama acilabilir. Ama o cebe bisi koyarsan suner, o yuzdennceket cebi kapali kalmalidir Yirtmacli aldiysan oralarda da dikis vardir, onlari da actir. Bi de giyerken kolundaki marka etiketini soktur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Cinali yazmis zaten benim yazdigimi da ben refreshlemeyince gormemisim o yorumu niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Selam, 1-2 defa giyilmiş takımları da değerlendirmek için fikri olan var mı? İçlerine girebilmem pek bir zor gözüküyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Rejim + spor iyi oluyor, ben baya bi pantalon kurtardım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Abi gorur terziye hepsinin icinde bi boy buyuyecek kadar kumas payi var. Ama sok dik yapilimca eskisi gibi durur mu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Yırtmaçı açmışlar terziden geçerken, birkaç yerini düzelttiler bana göre. Cep kalsın öyleyse, sağolun. Terlerim diye düşünmüştüm bu arada ceketle ama soğuk bile geliyor, iyiymiş. Dufy'dekileri epey beğendim aslında ama kalıplarının hiç biri düzgün olmadı bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ceket ceplerini ben de kapalı tutanlardanım. dendiği gibi içine ediyor ceketin belli bir süre sonra. hatta pantolon arka cepleri de aynı şekilde. nedense son aldıklarım kapalı çıktı. açmadım da. herşeyi elimde taşıyorum şu yaz sıcağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Abi tween giyecek vucut var saniyodum ben sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 1-2 beden pay vardır içinde muhtemelen, bir terziye git baksın. Hepsi genişletilir, pantolon ağdan açılır, gömleğin pensleri açılılır, ceketin içinde pay varsa gene bir miktar açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Esh said: Abi gorur terziye hepsinin icinde bi boy buyuyecek kadar kumas payi var. Ama sok dik yapilimca eskisi gibi durur mu bilemem Pantolon oluyor ya sıkıntı olmuyor, hiç anlaşılmaz. Genişler-daralı her şeye gelir. Ceket çok daralırsa yırtmaçlar açmaya başlar, o görüntü kötü oluyor. Kolu da uzar içindeki payı kesilmemişse de genişlemesi için pek pay yoktur. Ceket ense/sırt kısmında toplama yapıyorsa ama mesela onun çözümü yok, gidin başka ceket alın. Gömleğin de pensleri açılır veya pens üstü pens veya yandan pens atılıp daraltılır, kolları kısaltılır aparturaları geriye taşıyaraktan. farketemezsin bile terzin işini biliyorsa. Bir pensler açıldığında kumaş inceyse iğne delikleri kalıyor da onlar da çok belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Selam, Ben üstünde oynatmak istemiyorum : Göbeği azcık toparlasam sığarım yine sanırım. Gerçi spor giyime alıştığım için takım ancak birinin nikahına falan anca. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 GERGE said: Yırtmaçı açmışlar terziden geçerken, birkaç yerini düzelttiler bana göre. Cep kalsın öyleyse, sağolun. Terlerim diye düşünmüştüm bu arada ceketle ama soğuk bile geliyor, iyiymiş. Dufy'dekileri epey beğendim aslında ama kalıplarının hiç biri düzgün olmadı bana =( Ceketin ceplerini açtırmamak = yeni telefon alıp da aman eskimesin diye üstündeki jelatinleri çıkartmamak . Açtır cepleri, (ya da kendin dikkatlice aç) içlerine bişey koymazsan şekli bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ceket ve pantalon ceplerini açmamak neymiş la? terzi de otomatik olarak açar zaten sen özellikle bişi demezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bişi koymayacaksam ben de açtırmam bazen cep lazım oluyor tabi açıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yani illa bi kağıt bişe koyarsın. kalkıp bereni kaşkolunu tıkıştırıp ağzına sıçacak değilsin ceketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 iibf mezunu olarak takım elbisem olmaması hiç bişeyler anlatıyo mu acaba ya 27 doldu falan sdf umarım daha da olması gerekmez ama bakalıms sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar