zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 İzleyici olarak yorum yapıyorum; https://www.youtube.com/watch?v=Rpe8hmvWo-I&t Twitch Tr baya leş bi halde. Levo, Unlost falan delirirsiniz. Düzgün adamlar da izlenmiyor ne yazık ki. Bi Panda var. İnsan Lirik, Cohh izledikten sonra çok üzülüyor şu hale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 µh said: burdan niye banlanmisti jahreinergen olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 türklerin komplesi egodan çok çekiyo. chat'te bi laf ediliyor, hop anında ban. ulan "yanlış oynadın" veya "adamı görmedin ondan vuruldun" veya "bok gibi aim aldın hacı" falan yazıyo millet, çat çat çat banlıyorlar. yabancı yayıncılarda da yapan var ama çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?35,6285966,page=1 minecraftla baslamis agsjagdjabs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 nilep de ordan yolunu bulduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. öyle güzel yayınlar yapıyordu, hayvan sevgisi aşılıyordu falan. yine iyi kitle yaptı elinde sigarayla geğirip, küfür etmeden. hatta zipzip o kadar kaliteki millet gelip burada reklamını yapar adam patiyi kanalından uzak tuttu, söylemedi kimseye kanalım var diye asfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sabonis said: türklerin komplesi egodan çok çekiyo. chat'te bi laf ediliyor, hop anında ban. ulan "yanlış oynadın" veya "adamı görmedin ondan vuruldun" veya "bok gibi aim aldın hacı" falan yazıyo millet, çat çat çat banlıyorlar. yabancı yayıncılarda da yapan var ama çok daha az. Uslup çok önemli abi onda. 'ONU NASI GÖRMEZSİN AMK KÖRÜ' şeklinde olduğu için genelde chat banlıyorsun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip said: İnsan Lirik, Cohh izledikten sonra çok üzülüyor şu hale. aynen bu. yabancı yayıncılardaki kaliteyi gördükten sonra tr de yüksek rakamlara ulaşacam diye liseli kesime oynayan yayıncılar çekilecek gibi değil. dil engeli olanlara falan hitap ediyorlar genelde. ziggyd mesela. 10 numara yayın kalitesi var. asla mainstream olamıyor. kaliteli yayını bozmayıp da büyük rakamlara ulaşanlar 2 elin parmaklarını geçmiyor. türklerde, ruslarda jahrein kılıklı herifler mainstream oluyor işte. (kılıklı derken apış arası tier yayın kalitesini kast ettim, görünüşünden ziyade) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 imamizer said: zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. öyle güzel yayınlar yapıyordu, hayvan sevgisi aşılıyordu falan. yine iyi kitle yaptı elinde sigarayla geğirip, küfür etmeden. hatta zipzip o kadar kaliteki millet gelip burada reklamını yapar adam patiyi kanalından uzak tuttu, söylemedi kimseye kanalım var diye asfgh cool bulmiycaz diyeydi o ya cok net :p turkiyede cool olmak icin recep tayyip ivedik gibi bir karaktere sahip olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 seni bilmiyorum 1 kere izledims sadece ama küfürsüz olsa da banlıyorsunuz olm şimdi yeme beni :D hearthstonecuları 3-5 izledim yani ben napıyo elemanlar diye, alayı öyleydi. küfürsüz de olsa hafif terso bişi dedi mi biri chatta hop banlıyolar falan. salıcan chat'i ki, akacak böle orada chat, küfür ayrı tabii ona pek müsade etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sen küfür etme yakışmıyo sana tatlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 imamizer said: zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. öyle güzel yayınlar yapıyordu, hayvan sevgisi aşılıyordu falan. yine iyi kitle yaptı elinde sigarayla geğirip, küfür etmeden. hatta zipzip o kadar kaliteki millet gelip burada reklamını yapar adam patiyi kanalından uzak tuttu, söylemedi kimseye kanalım var diye asfgh kardeşim zıpzıp'ın yayınlarında beraber oynadıklarından biri. içim çok rahat valla sfasfdasfd şeker gibi çocuk twitch'teki ilk sub'ımda zıpzıpaydı. helali hoş olsun cocuk evine yemek alsın aç kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip said: Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz. abi senin kanalın ne napıyosun onu desene aaaaaağğğğğ yangın var diye bağırıcam şimdi asdafahjads link neyim bişey ver!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip said: Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz. göt dedi, abone falan olmayın, girin chat'e karşılığını verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 hakket devlet sırrı sanki linklesene adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 youtube https://www.youtube.com/channel/UCXmYCIfAkOtMbG1YN-D7T5Q twitch https://www.twitch.tv/teasycat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 şu zipzipın kanalı atın merak ettim anlata anlata bitiremediniz:D edit:gelmiştamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 lan özelden atim dedim de msj kutun doluymuş /teasycat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ben zipzip'i prison arrtıtek yayınlarında keşfetmiştim youtube'de sonra patiden oldugunu ogrenınce çok sevindim. Zipzip ve panda dışında adam gibi yayıncı yok trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sabonis said: konusu açılmışken ama söliim bence editing falan baya leş ya. madem profesyonel olarak yapıyon, tut bi adam sırf bu iş için, tertemiz kaliteli bişiler ortaya çıksın. ^şu abi kesinlikle. kimin kanalını izledi de beğenmeyip bunu dedi bilmiyorum ama editing content'ten daha önemli çoğu zaman. zaten internette her yer her şey dolu, yeni bir şeye başlarken düzgün production da arıyor insan. yeni bir şey'e dizi de dahil, film de, youtube vidyosu / subs'ı da. ses-görüntü-editing cep telefonu tier olunca yav he deyip youtube history'den bile siliyorum benzer paçavraları önermesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 "stream izlemek bence mallık, başka şey mi kalmadı yapacak" şeklinde bir şey yazsaydım çok yerlenir miydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 cocuklar izliyo oyunlarda başarısız olunca işte oraya tutunuyolar silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 halbuki otur super lig izle di mi fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 k1nJo said: halbuki otur super lig izle di mi fistan. forumda hala fistan'a cevap verip laf anlatmaya çalışanlar var. olm deli misiniz. adamın hayat amacı troll sadece. niye besliyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar