Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jahrein

calimero

Öne çıkan mesajlar

zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. öyle güzel yayınlar yapıyordu, hayvan sevgisi aşılıyordu falan. yine iyi kitle yaptı elinde sigarayla geğirip, küfür etmeden.

hatta zipzip o kadar kaliteki millet gelip burada reklamını yapar adam patiyi kanalından uzak tuttu, söylemedi kimseye kanalım var diye asfgh
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

türklerin komplesi egodan çok çekiyo. chat'te bi laf ediliyor, hop anında ban. ulan "yanlış oynadın" veya "adamı görmedin ondan vuruldun" veya "bok gibi aim aldın hacı" falan yazıyo millet, çat çat çat banlıyorlar.

yabancı yayıncılarda da yapan var ama çok daha az.

Uslup çok önemli abi onda. 'ONU NASI GÖRMEZSİN AMK KÖRÜ' şeklinde olduğu için genelde chat banlıyorsun haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

İnsan Lirik, Cohh izledikten sonra çok üzülüyor şu hale.

aynen bu. yabancı yayıncılardaki kaliteyi gördükten sonra tr de yüksek rakamlara ulaşacam diye liseli kesime oynayan yayıncılar çekilecek gibi değil. dil engeli olanlara falan hitap ediyorlar genelde. ziggyd mesela. 10 numara yayın kalitesi var. asla mainstream olamıyor.

kaliteli yayını bozmayıp da büyük rakamlara ulaşanlar 2 elin parmaklarını geçmiyor.

türklerde, ruslarda jahrein kılıklı herifler mainstream oluyor işte. (kılıklı derken apış arası tier yayın kalitesini kast ettim, görünüşünden ziyade)
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. öyle güzel yayınlar yapıyordu, hayvan sevgisi aşılıyordu falan. yine iyi kitle yaptı elinde sigarayla geğirip, küfür etmeden.

hatta zipzip o kadar kaliteki millet gelip burada reklamını yapar adam patiyi kanalından uzak tuttu, söylemedi kimseye kanalım var diye asfgh

cool bulmiycaz diyeydi o ya cok net :p

turkiyede cool olmak icin recep tayyip ivedik gibi bir karaktere sahip olmak gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

seni bilmiyorum 1 kere izledims sadece ama küfürsüz olsa da banlıyorsunuz olm şimdi yeme beni :D hearthstonecuları 3-5 izledim yani ben napıyo elemanlar diye, alayı öyleydi.
küfürsüz de olsa hafif terso bişi dedi mi biri chatta hop banlıyolar falan. salıcan chat'i ki, akacak böle orada chat, küfür ayrı tabii ona pek müsade etmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kardeşim zıpzıp'ın yayınlarında beraber oynadıklarından biri. içim çok rahat valla sfasfdasfd

şeker gibi çocuk

twitch'teki ilk sub'ımda zıpzıpaydı. helali hoş olsun cocuk evine yemek alsın aç kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs

Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz.

abi senin kanalın ne napıyosun onu desene aaaaaağğğğğ yangın var diye bağırıcam şimdi asdafahjads

link neyim bişey ver!11!
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs

Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz.

göt dedi, abone falan olmayın, girin chat'e karşılığını verin.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

konusu açılmışken ama söliim bence editing falan baya leş ya. madem profesyonel olarak yapıyon, tut bi adam sırf bu iş için, tertemiz kaliteli bişiler ortaya çıksın.

^şu abi kesinlikle. kimin kanalını izledi de beğenmeyip bunu dedi bilmiyorum ama editing content'ten daha önemli çoğu zaman. zaten internette her yer her şey dolu, yeni bir şeye başlarken düzgün production da arıyor insan. yeni bir şey'e dizi de dahil, film de, youtube vidyosu / subs'ı da. ses-görüntü-editing cep telefonu tier olunca yav he deyip youtube history'den bile siliyorum benzer paçavraları önermesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...