Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jahrein

calimero

Öne çıkan mesajlar

µh said:

Bone said:

ne yapalım o zaman Sorieno, gidip "ACI CHALLENGELI YARIŞMA" videolardan birini açıp mı izleyelim.

abi ortalama bir çomarla aynı if clause ları kullanıyorsun

ortalama altı bir çomardan farksız argümanlar üretiyorsun.

eleştir veya eleştirme demiyorum. ama ülkedeki youtube camiası arasında en iyi işlerden birini yapan bu adam. bu tip kişileri desteklemelisin ki, ortalama youtube kalitesi artıp daha iyi youtuber'ları da görebilelim. tutup da "slime challenge yaptım babam kızdı" tarzı titlelarla view kasmaya çalışan tiplerle eş tutarsan, o zaman doğru bir şey yapmış olmuyorsun.

bunu eleştiren kişiyi çomarlıkla suçlamaya çabalaman da sonucu değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

işini düzgün yapan yığınla adam var zaten youtube'da, sadece ilgi görmüyorlar. Barıs Ozcan videolarını kaliteli demekle zorunlu askerlik iyi oluyor millet oraya gidip adam oluyor demek aynı şey. hazlihazırda kalburüstü biriyseniz ikisine de ihtiyacınız yok.

sen o kanalı destekleyince de ortalama youtuber kalitesi falan artmayacak. popülerlik ayrı bir şey, o adamdan çok daha iyi iş yapıp hiç ilgi görmeyen yığınla adam var.

al bak sinema üzerine şu muhteşem bir kanaldı mesela, aşırı az ilgi gördü:

https://www.youtube.com/watch?v=bR5lpDzPV1Q

elektronikle ilgili şu adam var mesela, en azından belli bir izleyici kitlesi var

https://www.youtube.com/watch?v=ABuxClAMmp4&t=01s

şu çocuklar da fena değil mesela

https://www.youtube.com/watch?v=b1ZXiojxs3U

Yani dediğim gibi mantığın onu izleyeceğimize slime yapanları mı izleyelimse gayet haksızsın, yığınla düzgün kanal var. sırf kekolar yüzünden birini yüceltmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

işini düzgün yapan yığınla adam var zaten youtube'da, sadece ilgi görmüyorlar. Barıs Ozcan videolarını kaliteli demekle zorunlu askerlik iyi oluyor millet oraya gidip adam oluyor demek aynı şey. hazlihazırda kalburüstü biriyseniz ikisine de ihtiyacınız yok.

sen o kanalı destekleyince de ortalama youtuber kalitesi falan artmayacak. popülerlik ayrı bir şey, o adamdan çok daha iyi iş yapıp hiç ilgi görmeyen yığınla adam var.

Yani dediğim gibi mantığın onu izleyeceğimize slime yapanları mı izleyelimse gayet haksızsın, yığınla düzgün kanal var. sırf kekolar yüzünden birini yüceltmeye gerek yok.

anlamadığın şey, barış özcan'ı gömmeye çalıştığında bu örnek gösterdiğin kişileri popülerleştirmiş olmuyorsun.

anlattığım şey de, slime yapan kişiler yerine barış özcan gibi ortalama üstü işler yapan kişilerin desteklenmesini sağlayarak, kaliteli bir şeyler yapmak isteyenlerin teşvik edilmesi.
ama anlattığımı anlamamazlıktan geliyorsun.

örnek gösterdiğin kişilerle yine benim dediğime gelmişsin. bu kişiler "slime challenge" tarzı videolar yapmadığı için, enis batur vs gibi tiplerin arasında ezilmiş durumda. bunların popülerleşmesi ve hakettiği yere daha kolay gelebilmesi için ise, youtube'daki bu kuru kalabalığın değişmesi ve farklı tarzlarda video çekenlerin de rekabet edebileceği bir ortam yaratmak.

ancak barış özcan gibi kişileri gömdüğünde, bu arzuladığım(ız) ortamın yine slime challenge'lara takılı kalmasından başka bir etkisi olmaz.

anlatmaya çalıştığım şey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

kaliteli content yok sanırım türk streamlerinde varsada annesi babası +10x kişi izliyordur.
yoksa hepsi ARKDAŞLAR MERHBABA KANALIMA HOŞ GELDİNİZ <333 low skill cap full veled eğlencesi
bide 2-3 tane doğru düzgün kadın var 300 white knightla geziyorlar mod oyunda meme göstermeden giden o kadar sfd
Sosyal ağlarda paylaş

İzleyenler garip?
Nabza göre şerbet?
Kameraya oynamazsan izlemiyorlar twitch de türkleri.

kendi deneyimlerimden:
Dota 2 de ana bacı yayın yapanların 1k izlendiğini gördüm. "İzleyenlerden hoparlör açamıyoruz, dozunu biraz azaltır mısın" diyenlere de sövüyordu. Savunması ise "biz birbirimizin annelerini mikiyoruz sanane? beğenmiyorsan s*ktir git" diyordu.

Diğer izleyenlerde alkış tutuyordu :D.

Lol yayıncılarından bahsetmek bile istemiyorum. Bir kaç tanesini izleme hatasına düştüm. Şuraya yazmak bile tiplerin reklamını yapmak olur.

Oyun kültürümüzü garip buluyorum açıkcası. Patide bile wow dan başka bir mmo hakkında konuşanları itin götüne sokanları gördüm. Adam oyunu almış, 1 haftada bırakmış.. 2 sene olmuş halen chate gelip iyi yorum yapanları gömüyordu.

Sevdiği bir oyunu oynamak yerine, popüler olan bir oyunu sevebilme ihtimali için oynayanlar.
Kaliteli birşey izlemek yerine, drama dolu, kameraya oynayan yayıncıları izlemek.

https://i.imgur.com/3Zs5CGg.png

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Partiye çok geç kalmış olabilirim de, olm bu ne?

https://www.youtube.com/channel/UCLM1OpCXx90zzBLd9j6ihgQ/featured

said:
Merhaba ben elif ; 5 yaşındayım ;
oyun oynamayı , oyuncaklarımla vakit geçirmeyi , dans etmeyi çok severim.
Bazen oyuncaklarım bazen annem ve babamla oynadığım oyunlarımı sizinle paylaşacağım.
Videolarımı izledikten sonra beğenirseniz ve kanalıma abone olursanız çok sevinirim.
sizinle hergün yeni sürpriz videolar paylaşmaya çalışacağım,
Kendinize iyi bakın, anne ve babanızı üzmeyin..
Hergün süt içmeyi ve iyi beslenmeyi unutmayın ..
Ha birde Türkiyemizi çok ama çok çok çok sevin ..

Çocuk 5 yaşında, kanal 1 yaşında. Kanalda 3000+ video var, günde 8 video demek. Hadi kanalı kurmadan video çekmeye başladılar desen, çocuğun doğum anından itibaren günde 4 video demek. Videoları çok kabaca göz gezdirdim, full reklam.

Planlı Ebeveynlik kavramını çok yanlış anlamış aile, bu çocuğa yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

said:
Bazen oyuncaklarım bazen annem ve babamla oynadığım oyunlarımı sizinle paylaşacağım.
Videolarımı izledikten sonra beğenirseniz ve kanalıma abone olursanız çok sevinirim.

Çocuk 5 yaşında, kanal 1 yaşında. Kanalda 3000+ video var, günde 8 video demek. Hadi kanalı kurmadan video çekmeye başladılar desen, çocuğun doğum anından itibaren günde 4 video demek. Videoları çok kabaca göz gezdirdim, full reklam.

yok artık bu nedir ya hahah
Sosyal ağlarda paylaş

maivresnon said:

Asteroth said:

said:

yok artık bu nedir ya hahah

midem kalktı be, bu nasıl çirkinlik, beyni yanacak çocuğun ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

1-2 milyon kez seyredilmis bazi videolar

Kim niye nasil neden seyrediyor bunları
Veya ben insanliktan ne zaman bu kadar uzaklastim da 2 milyon kişinin izlediği sey bana deli sacmasi geliyor...

abi 17 milyon lan 17. geçen başka bir başlıkta atılmıştı ilk orda gördüm, kanalın adı bannerı abonesi falan gözlerim kamaştı resmen.
https://www.youtube.com/watch?v=qk1uYCoEdLU&t=527s
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...