Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 suan icin bir tarih yok ne yazik ki ama temmuz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ULA BEKLİYODUK BİZ DE ELİMİZ FAREDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Temmuza kadar hype iniz soner zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 e sordum bisi demediler napiyim :( e3 izleyin biraz da sandbox ozleyin. DLC gibi oyunlar E3'un %60'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ben tamam 1 haftalık verin dedim ona bile dönmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Pirince giderken evdeki bulgurdan olma demiş atalarımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Oyunu almak isteyen olursa paypalla bende yardimci olabilirim bu arada. Pazar almistim bende oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 paraları bana gönderirseniz ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Bayramda oynayacak var mi burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bu arada oyun runuo mu sphere'a mı daha yakın arkadaslarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Key mey gelmedi ki bayramda oynayalım. Single key ver dedik, Oda gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Sanyayi harraslayinca simdi gonderdi keyi patideki diger arkadaslarda bekliyor demistim. eger sizinkiler gelmezse bir kez daha hatirlatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Phyx said: bu arada oyun runuo mu sphere'a mı daha yakın arkadaslarım? runuo çok bilmirem ama spellcast mekaniği runuo'daki gibi, precast olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mosquito said: Sanyayi harraslayinca simdi gonderdi keyi patideki diger arkadaslarda bekliyor demistim. eger sizinkiler gelmezse bir kez daha hatirlatin. Ne diye harasladın kızı ? bende haraslayam. Neyse hala key bekliyorum dedim, ver bana bir tane lütfen dedim. Dur bakam ne cevap verecek. Edit: Ahanda geldi key. Promo bilmem ne ile başlıyor. Yarın geliyorum öğleden sonra, yapışçam yakanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bana 2 gün önce gönderdi, unuttum redeem etmeyi. bugün gireyim ben de safsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 3 haftalıklar gelmedi hala. beklemedeyiz reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 5 gün önce guild harici key istemiştim bugün yollamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 patch geldi recalları fln kaldırdılar biraz değişik olmuş, milleti atla dolanmaya forcelamışlar. loot tableları düzenlediklerini filan söylüyorlar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 arkadaşlar yok mu denemelik bi hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Girdim oynadım hem resmi serverde, hem legends of ultima da, Şimdi oyunun grafik motoru çok ham, anlamsız kasmalar oluyor. Mouse ile hereket ederken, karakter bir hızlanıyor bir yavaşlıyor, WASD ile harekette oyle bir şey yok. Birde o sallanıp duran otlar bildiğin göz bozuyor. Hele karakter hareket ederken. Resmi serverde denediğim blacksmith, mage, treasure hunter, Blacksmith baya baya olmuş, da ürettiğini smelting gibi bir şey olsa daha şukela olur. Ürettiğiniz malları herhangi bir yere NPC ye satamıyorsunuz, ya da ben satamadım. Mage animasyon çeşitliliği olsa idi iyi olurdu, ama zamanla oturur diye düşünüyorum. Treasure hunter kasmak için, önce baya para getirebilen bir şey kasman lazım. Oyun oynanış olarak UO andırıyor, ama eksik olduğu hissediliyor. Ability kitaplarını nerden bulacağımı bulamadım. Drop mudur, Vendor mudur çözemedim. Birde başlangıç 50 copper veriyor. 100 er tane reg. Ama mage olarak Skeletonlar bildiğin yamultuyor seni. Para da çıkmıyor, Player vendorlarda herşey Bir silverden başlıyor :) Oyunun en az Bir senesi daha var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 alpha dan çıkmış bir oyun ortala 1 yılda adam oluyor zaten ben steam me gelince alıcam az bakarım release olunca oynamaya başlarım benim taktik o hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Steam e gelince bende almayı düşünüyorum, o anki steam yorumlarına bakıp , ona göre alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 paypal ile almak için üyeliğe kasmaya gerek yok abi. uk vpn falan açıp sallama bi adresle guest olarak alıp geçebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 abi guild beta başvurumuza cevap geldi cevap yazdım şimdi keyler gelir yakında oynayacaklar clienti indirsin :) Regarding the number of keys - I will send you a key for each member of the guild up to 20. Your feedback spreadsheet will have a place for the names of each guild member, so please don't request extras ;) If you have more than 20 players, you will need to choose who gets to play. If all twenty test keys are active at the end of one week, I will send you ten more. By replying to this email and requesting keys, you are agreeing that all your members understand the following: - This is a sandbox game, with no "levels," no hand-holding, no unique names, no real quest content and no plans for any. We do have skills that increase with use, weight management, an entirely player based economy, and a karma system. This is relevant because should you be in the "red" areas of the game, people can kill your character, loot your stuff, and take your head. - This game is currently in closed beta (though we welcome streaming on the grounds that it's better to be embarrassed than ignored), and as such has bugs, incomplete features, and needs feedback and testing. The guild leader will collect feedback and send in a spreadsheet (following a template) once a week for three weeks. - Later this summer, we will be wiping the servers, and the servers will be reopened with a fresh start one week later. (During that week, only our Kickstarter backers and players who have purchased Founder's Packs will be able to play - a "head start" for those who made our development possible.) - If the guild fails to provide feedback, or uses exploits without reporting them after a 24 hour grace period, the entire guild will be removed from the test. Okay! That was a lot, but that's all. Are you ready? We need you if we're going to get this baby in shape for a Steam release this year! Please contact me with any questions, special requests, and needs. I can't promise an instant response, but I'll do my best for you. Thank you for your participation. -- Sanya Weathers Director of Communications Citadel Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Link nirde? download için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar