Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Ya oyle tabi de ne bileyim bi anda OBAMA 2013 gibi bi propaganda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Benim char hala silinmesiyse at gibi magery falan vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 nebulada mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Mintax oynuo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 yok abi, 2002 2002de kalsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://www.twitch.tv/xynocidetv Xeno'nun yayindan izleyin iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 suratini gormek zorunda olmasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://clips.twitch.tv/FlirtyIcyStorkOpieOP cevap hizli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Faydalı linkleri koyayım bu arada; LOA Handbook LOA crafting list LOA Hub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 1 haftalik trial oynadiysaniz, 3 haftaligi ekleyerek karakterinizi kurtarma sansiniz yok. Her turlu 0'lanacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Quel-Thul said: keylerini aktive edenler bana account açtıkları emaillarını atabilir mi ömden? key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Guild kuruldu bu arada gelenler Xeno'ya ulassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 valla ilk gün için güzel aktık h3l@l şükrü hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Quo-Vadis Skyfire Caerlorn eregorn calvaria bogi lathspell Xaero Voys manve Phyx darknet4 Mosquito Mortis DarKRideR hunterx gknzkn ZaugnaKhaldun Bu listeden aktif olarak oynayacagim diyenler kimler? Ulasin bize, yoksa baskalarina verelim keyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Benim keyi oynayabilecek birine verebilirsin abi. Bi gazla satın aldım ama istediğim etkiyi alamadım. Biraz daha zamana ihtiyacı var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Sereglin said: Quo-Vadis Bu listeden aktif olarak oynayacagim diyenler kimler? Ulasin bize, yoksa baskalarina verelim keyleri. Ben zaten varım, verdiniz ya key, Guilde bile girdik. Yanımda bir de oyunu satın almış olan bir arkadaşı da getirdim guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ben yarın Türkiye'ye dönüyorum 3 haftalığına , benim tekrar PCime kavuşmama var yani. O yüzden benim keyimi verin başkasına, ben gelince siz hala devamsanız alır oyunu katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bende guilddeyim. sabah akşam iron kasmaktan anam ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 caerlorn, calvaria, bogi, lathspell, xaero, voys, manve, phyx, nadovano, horus, mosquito, tili, darkrider, hunterx, zaugna listede adı olup henüz key talebinde bulunmayanları üstte yazdım. pazara kadar tutuyorum keylerinizi, bi talep olmazsa tarafınızdan bana discord veya pati öm üzerinden keyleri dagıtmaya başlayacagım listede adı olmayıp da oynarım diyenlere 20 keyden 13ü aktive edildi. 7 key var şuanda aktive edilmemiş onu da yazmış olayım. 20 keyin hepsi aktif oynanır olur ise daha key yollayacaklarını söylediler tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum, guild beta için bu keyler, bedava oyun vs dagıtmıyoruz, 3 hafta guild olarak oynama hakkı verdi adamların community manager'ı bize, bol bol oynayıp feedback/bug report vs yapamayacaksanız, bi bakıp çıkayım nasılmış diye düşünerek lütfen key talebinde bulunmayın saygılar, iyi betalar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 kimse almazsa abime bir adet key verebilir miyim sayın abi baby? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Benim keyi ver abi oyunu aldim ben. Hatta bende 1 haftalik key var aktif etmedigim isteyene onu da ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 eregorn said: kimse almazsa abime bir adet key verebilir miyim sayın abi baby? olur tabii, pazar beni bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 selam ben UO hiç oynamadım fakat RPG oyunlarında oldukça tecrübem var . NWN , Ice wind dale , BG gib. Bu oyunu alsam sarar mı ? Char yapmayı ve challange ı severim . Tek endişem tabii UO dan geçmişi olan çok insan var bu oyuncular ucup giderken ortalıkta kuzu misali kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 kaldıysa iki key alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Catacombs dungeonı ile ilgili discordda anlatılanları ekliyorum buraya, ingilizce çevirmekle uğraşamadım baya uzun yazmış adam. executioners weapon exe weap2 spo We actually killed Death like 8 times total and got 3 Death's Scythe and a Dark Bow that is also cursed.. Although we were on Test when killing him, The "Death's Scythe" is supposed to be an executioner type weapon with an addition of 50% extra bonus damage on top. You just go to Death's throne in the back of his room, he'll aggro. Before you can deal damage to death, you have to break the 4 crystals that are in his room, either with a mage or Bow. You need ranged DPS to even break the crystals. After you break said crystals you can now deal damage to death. He does an AOE stun so keep your healers back from aggro. He will also randomly teleport to everyone on his screen and hit every time he ports.(While he's teleporting, you cannot stun him. only when he is in his normal attack state. You'll notice if you try. It's really not that hard so long you have a stun and Vanguard to keep yourself or the main tank from dying. What makes it hard is you will notice that the crystals respawn every now and then( I think a total of 2 or 3 times) and he spawns skeletons that he also ports to when he does his teleport attack. What makes it hard though is sometimes those skeletons are outside of his room in the black spots of the dungeon..... So death will glitch out of screen and be stuck :/ The skulls to even open up Catacombs are only in 3 dungeons atm. Deception, Ruin and Contempt. They are harder to find than killing death lolol They can only drop on the end room mobs too. So don't bother with trash mobs in those dungeons. Just go straight to the end So Drakes will drop the deception skulls. (1-100 odds)((Feels like)) But just recently we got like 3 skulls in 10 kills. :open_mouth: so it's random number generator. Drakes in deception for those skulls(Black) Lich Lords in Ruin(crossroads dungeon) for Green skulls. and contempt's last room will drop the red. or black... I can't remember now lol either way.... Go to the end room in each of those 3 dungeons and grind for the drops. So once you have these 3 skulls. You then NEED 10 bones. Just standard Bones. Not cursed bones or spectral bones. Just "Bones". Then you will need to place the 3 skulls first on the alter in Valus Graveyard, then the bones. Then BOOM.... the red portal to catacombs opens up Hopefully that helps ^^ I have a "Dark Bow" it has 31 attack or something maybe 32 or 33 I can't remember, but still the Dark Bow has a bonus of 50% extra base damage for the weapon(Crafted items go to 100% capped and not an execution type weapon) and on top of that 50% bonus it's a Greater Dragon Executioner. so 175% too. So an extra 225% damage to Dragons. There will soon be a repair option for the game. So any of the "Cursed" items you find, Will NOT be able to be repaired BUT does not drop on death. so if you're farmiliar with Ultima Online, These are the "Blessed" items. Cursed = Blessed = Does not drop on death = When you die, you keep it on you as if you're still an initiate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar