Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Başlığı biz açalım, maç da bizim olsun. Hakem: Fırat Aydınus
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 güzel maç olur. kimin kazandığının bizim açımızdan bir önemi yok. ama fenerbahçe kazanırsa beşiktaş'ın şampiyonluk sıkıntıya düşer.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 fenerasyon eyyamcı hakem ayarlamış yine beşiktaşımızın hakkını yiyecekler. (şunu en baştan yazayım da topic 10 sayfa kısa olsun.)
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Başahşehir şampiyon olmasında kim olursa olsun dediğim için beşiktaşı destekleyeceğim. Fakat fener yener gibi geliyor bana. Bu zamana kadar 3 büyüklerde galip fener ama şampiyon gs-bjk
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Ahah olm sow a karşı Aboubakar koymak? Please. Bir de aboubakaratarihiceza.jpg koyarak totemin de kralını yapmışsın. Sonuçta derbi, maç ortada olur. 1-0 olsun bizim olsun.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Beraberlik bekliyorum, 1-1. Fener ilk golü atar, yatar. Katagogogo saldırır, beraberliği bulur. Başakşehir Antalya'da kaybeder, Beşiktaş arayı açar.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ŞG beraberliğe çılgınca yatar gerçi yarın ki maç ne olacak herşey ona bağlı.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Yaşlı kurtların derbisi olacak tabi. Bir tarafta Türk TD'ler arasında en iyi olduğunu kanıtlamaya çalışan yaşlı kurt Şenol, diğer tarafta Hollanda Milli Takımı'nın başına geçmeyi garantilemek isteyen yaşlı kurt Dick. May the best man win.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Malüm kelimeyi içeren iğrenç esprileri ben başlatayım: Bjk, dickine paslarla maçı rahat alır.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 senol guneste liderlik vasfi yok bi kere.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Fenerbahçe alır ya, derbilerde iyi hem..
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bjk ilk 15dk gol atarsa trabzon maçı gibi olabilir. gol atamazsa fener çanakkale geçilmez yapıp gs maçındaki gibi son dakikalarda atıp bitirmeye kasar. %40 ihtimal 0-0 %40 ihtimal 1-1 %20 ihtimal 4-2
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 berabere biter yüksek ihtimal yine, geçen haftanın psikolojik baskısı olur bizde de rahatlık olmaz. fener yine gerer ortalığı vs. kartta çıkar. fırat aydınus'un atanması da resmen skandal aslında, eyyam vs. kafasında değilim de bu adam daha dün maç yönetti 2. ligde. 2. ligde hafta içi maç yönetmiş adamı kimse hafta sonu ülkesinin en önemli derbilerinden birinde göreve çağırmaz... neresinden bakarsan bak skandal, iki kesime de olası durumlar için koz veriyorsun. hakemi de baskı altına alırsın, maç sonu yapacaklarınla sonrasını da. net leş atama.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 hem de 2 gün önce maç yönetmiş o hakem devre arasından sonraki fizik testinden kaldığı için maç yönetememişti lel. sonra fb maçına atamalarla van persie'den fazla dakika almayı başardı fb adına. ha bunları konuşunca 'ne hakemi yeaa' oluyor bir de ilginç şekilde.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Ha bir de 7.lik mücadelesi verdiği için sallamadik ama Fenerbahçe çılgınlarca kollandi son haftalarda.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Fenerbahçe'nin kaybedecek bir şeyi yok, rahat çıkacak. BJK stres altında olur. Kendi saha ve seyircisiyle yenilgide, şampiyonluk gider, ki bence gidecekte. Bu sene Başakşehir şampiyon, gelecek sene Başakşehir başkanı Gümüşdağ, İstanbul Belediye Başkanı. Hakem ataması dahil her şey çok plan kokuyor ya, futbolun da içine ettiler. Bu zamanda normal bir maç beklemek imkansız bence, her şey siyasetle bağlantılı. GS'yi yendik 2 hafta önce ne maçı izledim ne yorum yaptım. Bu maçı da izlemicem ama buraya yazdım sonucu. Tersi olursa da helal olsun der şampiyonluğu kutlarım.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 futbolun icine fenerbahce etti. simdikiler onun devami iste
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Yav he bi Fenerbahçe etti futbolun içine yoksa beşiktaş da gs de sütten çıkma ak kaşık.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Başakşehir bugün oynuyor sanırım, antalya bunlara yapıştırırsa derbi çok rahat geçer bence.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 tosic gibi bir beyinsiz çıkmaz inşallah bu maç tek rakibimiz yine kendimiz..
Öne çıkan mesajlar