-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Amazon product listings have leaked the reveal of Darksiders III from THQ Nordic and Gunfire Games for PlayStation 4, Xbox One, and PC. The game, listed as due out in 2018, will offer the following features: said: Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth! Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature Read more at http://gematsu.com/2017/05/darksiders-iii-reveal-leaked-ps4-xbox-one-pc#Cew3BT0qedYxTGcX.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 elleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 aa iyimis, seriyi tamamlasinlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 4 liyecekleridi zaten. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ilk oyunu cok sevip ikincisini o kadar tutmamis biri olarak umarim rng loot sacmaligi olmaz bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Vigil artik yok, bakalim bu studyo ne yapacak temkinli yaklasmak lazim. iyi olur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 off beeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bu seri patlamamış mıydı? ya da en baştan patlak değil miydi? nerden olduysa bi şekilde "dandik la bu" diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 thq batmıştı, ondan öyle kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ah be madureira olmadan fury ne kadar sönük duruyor. umarım gameplay babınba güzel bir oyun çıkarırlar. bu tutarsa 4 de gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 "hadi ya öyle mi, dur w.list'e ekliyim dursun, indirimde bakarım" demiştim, cart diye %80 gelmiş ilk 2 oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bunlarin en guclusu buymus. birde orjinal studyodan geri kalanlarin kurdugu studyo ile anlasmislar onlarla yapiyormuslar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Seru said: ah be madureira olmadan fury ne kadar sönük duruyor. o adam yok mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Cokomantis said: "hadi ya öyle mi, dur w.list'e ekliyim dursun, indirimde bakarım" demiştim, cart diye %80 gelmiş ilk 2 oyuna Ilk oyun baya iyiydi de ikinci hic sarmadiydi nedense, bitiremediydim. Hatirlamiyorum neyine uyuz olduydum. Haliyle oynamadiysan ilkini de oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ikisinin bundle'ı 15 lira mı neydi, bastım geçtim hemen. bi de remake falanmış sanırım bunlar, warmastered ve deathinitive edition. port'lama daha iyi, kaplamalar biraz daha düzgün falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Ben ikisini de bitirdim 1 kerelik bitirilecek güzel (!) çerezlik oyunlardı. Bunu da bitiririm kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=pk_D2NSdOvA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 5 sene önce çıkmış olsaydı oynanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 kirbacin sesi nedir oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 iyi bence. daha cırtlak bi ses çıksaydı uzun süreçte beyin silkelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 *horsewoman *atkadin hmm whip baya meh, onun disinda onceki oyunlardan daha yavas gibi gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 çok kötü duruyor. gameplay sefil seviyede. yani insan utanır bekler biraz gameplay video için. grafiklere sesler vs lafım yok, pre alpha sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4rRzDRaQMnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 hala kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar