DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 patide ne zaman bi film begenilse supheyle yaklasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bulaşık yıkamak için mi ? Önce denememiz lazım, dakikada kaç tabak, kaç kazan yıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 DoruK said: patide ne zaman bi film begenilse supheyle yaklasiyorum kendine suphe ile yaklas genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yildirimokur said: Bulaşık yıkamak için mi ? Önce denememiz lazım, dakikada kaç tabak, kaç kazan yıkıyor. taşere ediyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Taşere etmek nedir diye google'dan aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 işi subcontractor'a yaptırmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Dur bunu da googlelıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 tasere nedir bilmiyor musun haci? kendini degistir lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Değiştir tuşu nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 onu da tanriya sorsana delikanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Tanrı beni pek sevmiyor, .alga geçiyor benle işi gücü yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yildirimokur said: Beni de şaşırttı, çünkü patide herkes beğenmiş. Adam da sürekli film izleyen takip eden biri, sürekli sohbet ederiz filmler hakkında. Hatta Alyene git çabuk diye baskı yapıyorum kendisine git de film hakkında konuşacak adam olsun, " Bi takım salak mürettebatın neler yaptığını mı izliyim " diyor. Anlar yani filmlerden, hindistan filmi izleyip, hintçeyi bile öğrenmiş. Lanet olası Nepalli bulaşıkçı bizim. bu filme "Bi takım salak mürettebatın neler yaptığını mı izliyim" diyorsa bıraksın film izlemeyi, aynada kendini bile izlemesin. boşa vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bugün ne seyrettiniz bölümüne yazdığımdan gayrı şunu ekliyim : Herkes duygusallık çok fazla demiş de ; aksiyonu da çok fazlaydı, esprisi de çok fazlaydı /berbat espriler de vardı baya/, karakter hikayeleri de çok fazlaydı ona bakarsanız. İlk filme göre dozajı oldukça yükseltmişler. Müzikler bile abartılmış bu filmde, walkman muhabbeti, amfi döşemeler falan. Ama duygusallığını beğendim ben filmin, bi " babam ve oğlum " gibi insanın gözüne gözüne sokulmamış, AĞLAYIN ULEEEN ! denilmemiş, ajitasyon yapılmamış bana göre. Yani kişinin kendi iradesine bırakılmış ağlamak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 geçen gittim buna sinema boştu tektim , abi ara vermesek olur mu dediler yardır gelsin dedim ( burası bodrum ) 5 koltuk değiştirdim, çük kadar sinemaydı en son mutluluğu en ön koltuklarda buldum elektronik sigaramı içe içe anıra anıra seyrettim filmi çok da eğlendim iyi ki gitmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Daha dün sinemada kız seveni duydum arkadaşımdan, bugün de elektronik sigara. Ne sinema fantazisiymiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 bodrumda ilk gün en kalabalık seansta gittim, 5 kişi vardı mis gibi oh, nargile bile içilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 milwakide cuma aksami gittim 5 kisi vardi. yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 cuma akşamı ben de milwakideydim nasıl karşılaşmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 guzel filmdi. ilkinden daha guzel olan ender sequellerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=3MMMe1drnZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 imax snoopy versiyonu düşmüş, ikinciye seyrettim gene güldürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=3MMMe1drnZY Şunlarda dursun bir köşede.. 0:47 Sean Gunn (Kraglin) 0:48 Pom Klementieff (Mantis) 0:58 Michael Rooker (Yondu) 1:12 Zoe Saldana (Gamora) 1:28 Dave Bautista (Drax) 1:34 Karen Gillan (Nebula) 1:42 David Hasselhoff 2:18 James Gunn (Director) 2:34 Guillermo (Jimmy Kimmel) 2:59 STAN LEE CAMEO 3:22 Chris Pratt (Star-Lord) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Pom Klementieff ne güzel lan burda ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kadının isme bak! fuhşturcu markası gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 bluray rip çıkmış yondu üzdü net sonunda. :( bebe groot efsane olmuş. kesik parmak getirdiği sahne skfdkg. pacman olup yardırması ego'ya karşı sdhjjgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar