Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikipedia erişime KAPATILDI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır bir de genel olarak "suçlanıyor demiş" sadece. ulan dünyanın ağzını mı bükecen birader napacan yani? bir de sanki sadece Türkiye var. UK bile var o sayfada. 10 seneye kalmaz kuzey koreyi geçeriz biz böyle gidersek. bu suçlamayı kabul etmenin daha bariz bir yolu olamazdı herhalde bu kadar aşırı tepki vermekten öte.
Mesaj tarihi:
pcde firefoxta sadece dns ile girebiliyorum ama wifi üzerinden iosli safari dns ayarı olduğu halde giremiyor, acayip. çok çok kötü oldu ya, en elzem site yani yani alternatifsiz.
Mesaj tarihi:
senko said:

yalniz ben bayagi kullaniyormusum ya wikiyi
banlandigindan beri hissediyorum eksikligini

aynen bişi bakıcam 2 dakka yazıyorum tıklıyorum patlıyorum
yabancı misafirlerimiz vardı adamla yeni havalimanını konusuyoduk anlatamadık neden kac yolcu kapasiteli oldugunu bakamadıgımı
Mesaj tarihi:
hadi eski cakalliklara basvuralim..

gugil ayarlarindan dili ingiizce yapip yada goggle. com -tr uzantisiz kullan diyip aratip wikiyi cevir diyp goruntulemek olasi mesela..

aratirken de gugildan *** aratilacak sey wiki yazip aratip turkceye cevir yapalim..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

gugil ayarlarindan dili ingiizce yapip yada goggle. com -tr uzantisiz kullan diyip aratip wikiyi cevir diyp goruntulemek olasi mesela..

aratirken de gugildan *** aratilacak sey wiki yazip aratip turkceye cevir yapalim..

abi bi extension kurmak varken sadece niye böyle gubidik yollarla uğraşıyorsun?
Mesaj tarihi:
BonePART said:

senko said:

yabancı misafirlerimiz vardı adamla yeni havalimanını konusuyoduk anlatamadık neden kac yolcu kapasiteli oldugunu bakamadıgımı

google dns ile aşılabilen bi engel yalnız.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

dana22 said:

abi bi extension kurmak varken sadece niye böyle gubidik yollarla uğraşıyorsun?

direk cache lenmiş linke tıklayın direk daha iyi ahah
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

BonePART said:

senko said:

google dns ile aşılabilen bi engel yalnız.

Açılmıyor bende Google dnsle
  • Yeni Oluştur...