XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hayır bir de genel olarak "suçlanıyor demiş" sadece. ulan dünyanın ağzını mı bükecen birader napacan yani? bir de sanki sadece Türkiye var. UK bile var o sayfada. 10 seneye kalmaz kuzey koreyi geçeriz biz böyle gidersek. bu suçlamayı kabul etmenin daha bariz bir yolu olamazdı herhalde bu kadar aşırı tepki vermekten öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 yalniz ben bayagi kullaniyormusum ya wikiyi banlandigindan beri hissediyorum eksikligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 chrome kullanıyorsan şu wikiwandi dene bi vpn veya dns olmadan girmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 pcde firefoxta sadece dns ile girebiliyorum ama wifi üzerinden iosli safari dns ayarı olduğu halde giremiyor, acayip. çok çok kötü oldu ya, en elzem site yani yani alternatifsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 iste bunlar hep ileri demokrasi :D askeri vesayete son verdik, ser odaklari bizi cekemiyor yoksa uzay gemisi yapmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 pic relevant https://26august.files.wordpress.com/2015/04/uzay_gemisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 uzay gemisi cok banal zaten..artik bir esprisi kalmadi ..zaman gemisi olmadan kulliyen zihni milleti ulkeyi geriye goturebilmenin kesfindeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 senko said: yalniz ben bayagi kullaniyormusum ya wikiyi banlandigindan beri hissediyorum eksikligini aynen bişi bakıcam 2 dakka yazıyorum tıklıyorum patlıyorum yabancı misafirlerimiz vardı adamla yeni havalimanını konusuyoduk anlatamadık neden kac yolcu kapasiteli oldugunu bakamadıgımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 mm ben de cocugun odevlerinde patladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 onu düşünüyorum bende başından beri bu dönemde ne dönem ödevleri ne tez calısmaları heba oldu milletin mezuniyeti ile oynuyolar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 hadi eski cakalliklara basvuralim.. gugil ayarlarindan dili ingiizce yapip yada goggle. com -tr uzantisiz kullan diyip aratip wikiyi cevir diyp goruntulemek olasi mesela.. aratirken de gugildan *** aratilacak sey wiki yazip aratip turkceye cevir yapalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 dana22 said: hadi eski cakalliklara basvuralim.. gugil ayarlarindan dili ingiizce yapip yada goggle. com -tr uzantisiz kullan diyip aratip wikiyi cevir diyp goruntulemek olasi mesela.. aratirken de gugildan *** aratilacak sey wiki yazip aratip turkceye cevir yapalim.. abi bi extension kurmak varken sadece niye böyle gubidik yollarla uğraşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 BonePART said: senko said: yalniz ben bayagi kullaniyormusum ya wikiyi banlandigindan beri hissediyorum eksikligini aynen bişi bakıcam 2 dakka yazıyorum tıklıyorum patlıyorum yabancı misafirlerimiz vardı adamla yeni havalimanını konusuyoduk anlatamadık neden kac yolcu kapasiteli oldugunu bakamadıgımı google dns ile aşılabilen bi engel yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Evde vpn ot bok varda Burda turkcell dnslerinden cikiom o yuzden dns yalan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Aynen cep telde DNS olmuyor VPN Kurmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 e indirin telefona da opera vpn'i abi nolcak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 abi is yerinde ole extensionlar vpn ler sunlar bunlar calismiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 kapalı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bende acılıyo ama sunu fark ettimki sırf wikipediayı kapatarak bi ülkennin iq sunu 5 puan dusurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Aluriel said: dana22 said: hadi eski cakalliklara basvuralim.. gugil ayarlarindan dili ingiizce yapip yada goggle. com -tr uzantisiz kullan diyip aratip wikiyi cevir diyp goruntulemek olasi mesela.. aratirken de gugildan *** aratilacak sey wiki yazip aratip turkceye cevir yapalim.. abi bi extension kurmak varken sadece niye böyle gubidik yollarla uğraşıyorsun? direk cache lenmiş linke tıklayın direk daha iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 k1nJo said: BonePART said: senko said: yalniz ben bayagi kullaniyormusum ya wikiyi banlandigindan beri hissediyorum eksikligini aynen bişi bakıcam 2 dakka yazıyorum tıklıyorum patlıyorum yabancı misafirlerimiz vardı adamla yeni havalimanını konusuyoduk anlatamadık neden kac yolcu kapasiteli oldugunu bakamadıgımı google dns ile aşılabilen bi engel yalnız. Açılmıyor bende Google dnsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 direk www.wikipedia.org a baktiysan ona bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Hayır hiçbiri açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar