senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ekşi'de sağlam gömmüşler sanırım hergün gidenleri banlıyorlarmış bi kılıf bulup neyse ayda 1-2 giden adama dokunmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 her gün nasıl gidiyorsun ki. öyle bir paket yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 eskiden vardı sanki ya ekşide yazmışlar kendlerinden biletin fotoğrafını istenmiş vs. aman 20tl bşii ya, doğru düzgün çalışmazsa sistem almam bi daha, sanal kartla aldım zaten 2.yi fln çekemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ondan değiştirdiler demek ki paketleri. ölücülerin önünü kesmedilerse cılkı çıkartmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Var hala sınırsız paketler. ama ondan kimse memnun değil, abusement ile mücadelenin bokunu çıkarmışlar deyolla. kurunun yanında yaş da yanıyormuş. bizim rıfatın dükkan ya, alın yardımcı olun (: bi arayıp sorayım nasıl gidiyor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Bu memlekette sinirsiz zaten sustainable degil firma icin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 donanım haber gerçeği tek başına yıkmaya yeter asuhdasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Bir de Gastro Club seyi de geliyormus yaninda. Arada gittigim lokantalarda goruyorum bunu. O da ek deger oldu. O uyeligin kendisi ayda 20tl zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ya bunun benzeri şeyler üye olduğum başka zımbırtılarada da var ama her seferinde kontrol etmen lazım o neye üye bu neye bilmemne fln o anın temposunda yalan oluyor tabi geçen rixos'taydım mesela, loyalty platinum vardı, aklıma bile gelmedi kullanmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ondan vermistir loyalty i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 20 liralik paket uygun duruyor. sikintisi varsa cekilmez ama. internet bir denesin yorumlasin bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 maximum kartı olan varsa 7tl olayı yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Var bende ama yillardir sadece iki kere kullanabildim. Sadece ilk seanslarda o. 20tl'lik paketi epey uygun bence. bazi aylarda 3'den cok gittigim oluyor ama genelde ortalama 3 yani. Her hafta gormek istedigim film gelmiyor. Her ay 3 yeni filme giderim iste. Benim karti kargolamislar bu arada, bu konuyu actigimda almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 bingildak said: donanım haber gerçeği tek başına yıkmaya yeter asuhdasu https://store.donanimhaber.com/6a/2f/46/6a2f46f174a3341537f3deb449ad3f04.png anket doldurup almalı bişiydi bu sanırım dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 NARKOTİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 zafermişçesine dolap dolusu algidaları falan da koyuyorlardı sdfs. ulan zaten günübirlik küçük çakal olduğunuz için o o fakir masa örtüsünde, vizyonsuz olduğunuz için sarı yerine beyaz ampül ışığında çekiyorsun o fotoğrafı. 20 tane kalitesiz mayonez çalınca mı zeki oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 turkcell platinumda varmış böyle bişi amerika'da pahalıydı gitmedim son gün sdfsdf geldim burda bide yan koltugu aldım boş sinemada gotg vol2 izledim uyukalmısım bi kısmında bugun bi daha izliycem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 goldbären said: zafermişçesine dolap dolusu algidaları falan da koyuyorlardı sdfs. ulan zaten günübirlik küçük çakal olduğunuz için o o fakir masa örtüsünde, vizyonsuz olduğunuz için sarı yerine beyaz ampül ışığında çekiyorsun o fotoğrafı. 20 tane kalitesiz mayonez çalınca mı zeki oldun. turkun miyopik hayati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 kullanan var mı bunu. ben ayda maks 3 filme gidiyorum. işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Fin said: gotg vol2 izledim uyukalmısım bi kısmında bugun bi daha izliycem sdf al bunu al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 goldbären said: zafermişçesine dolap dolusu algidaları falan da koyuyorlardı sdfs. ulan zaten günübirlik küçük çakal olduğunuz için o o fakir masa örtüsünde, vizyonsuz olduğunuz için sarı yerine beyaz ampül ışığında çekiyorsun o fotoğrafı. 20 tane kalitesiz mayonez çalınca mı zeki oldun. bu arada algida olayında, her seferinde kasadan geçmen gerekiyordu teker teker, adamın biri 274 tane mi ne almıştı, buraya da yazmıştım o zaman tam rakamı. 274 kere kasadan geçip, migrostan çıkıp, geri girip algida alıp tekrar kasaya gitmiş adam. 274 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 film kötü diye uyumadım yorgunluktan uyumuşum valla : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Hiç aklımda yokken burada görünce aldım, bu bahane ile sinemaya giderim. Çok iyi oldu, teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sabonis said: goldbären said: zafermişçesine dolap dolusu algidaları falan da koyuyorlardı sdfs. ulan zaten günübirlik küçük çakal olduğunuz için o o fakir masa örtüsünde, vizyonsuz olduğunuz için sarı yerine beyaz ampül ışığında çekiyorsun o fotoğrafı. 20 tane kalitesiz mayonez çalınca mı zeki oldun. bu arada algida olayında, her seferinde kasadan geçmen gerekiyordu teker teker, adamın biri 274 tane mi ne almıştı, buraya da yazmıştım o zaman tam rakamı. 274 kere kasadan geçip, migrostan çıkıp, geri girip algida alıp tekrar kasaya gitmiş adam. 274 ..... gerçek hayatta grinding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 GERGE kullandınmı sen kartını geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar