Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

J.J.Abrams'a soru soracak olsanız?

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bizi kiskaniyor muymus?

havalimanlarimiz konusunda ne dusunuyor?

haci normal sorular sorun ya. geyigi birakin.

valla ben adamin yaratici islerini seviyorum. ama sorusu olmaz ama nprojelerin ortasinda sikiliyor mu diye sorardim sanirim yuzyuze gorsem.

cok iyi basliyor. harika konseptler. cok iyi devam ediyor ve bir sure sonra etkisini azaltiyor ya da tamamen kotu bir final ile bitiriyor.

11-22-63, believe (cok kotuydu), revolution (cok kotuydu gene), almost human (gene cok kotuydu), alcatraz (bu iyiydi biraz) konsept olarak basarili ama vasat biten dizileri var adamin yapimcisi oldugu.

konseptleri secme surecini de merak ediyorum, ya ben adamin is gununu merak ediyorum aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane baba soru soruyum

1- 3 ayda cikardigi force aakens scriptinin new hope ile birebir ayni olmasindan gurur duyuyormu? 3 ayda senaryo cikarmak kendisini zorlamismi

2- star treke garezi neydi? Bu kadarmi nefret ediyordu franchise dan

Neyse guzel olani soriyim ki sorucaklar kesn

3- Into darkness cikmadan once insanlar "cumberbatch Khan dimi?" Diye soru yagmuruna tuttuguna "evet ya yaptik ole bi dangozluk" gibi surust bir cevap vermek varken "YEMIN BILLAH CUCUMBERCATCH KHAN DEGIL, SEREFSIZIM DEGIL SOZ VERIYORUM VALLA BILLA DEGIL" diyip sonra nasil aynaya bakabildi? Kazik kadar adama insanlarin gozunun icine baka baka yalan soylemek yakisiyormu? Hic gece uyku,ari kacmismi? Tamam bari cevap verseydimde yemin etmeseydim diye dusunmusmu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...