LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Varsayalım J.J.Abrams'a AMA sorusu soracaksınız, ne sorardınız? Hangi konuda konuşurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Neden? diye sorardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 kys faggit derdim soru sormazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 AMA sorusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 anlamadiginiz yerler varsa onu sorun. vardir yani. neden lens flare diye sormayin ama. gerek yok. ben seviyorum lensflare. rectilux falan alabilsem habire lens flare li resim basicam saga sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 yumy said: AMA sorusu? reddit ask me anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 lost'un son sezonu nedeniyle pişman mısın, tövbe ettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Feamer said: Neden? diye sorardım this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Soru sormam Senin yapacağın işi seveyim der suratına tükürürdüm. Star wars gibi gişesinin hype ı box office olmasına yeterli para kazancı garanti filmi beceremedi lan adam Ha bi de lens flare diye gözüne lazer tutardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 naber la abraam derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 sen kimsin derim tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 dasaaa said: yumy said: AMA sorusu? reddit ask me anything Ha doğru, ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 şu herifin yaptığı bi tane hayırlı iş var mı cidden ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Şimdiye kadar ne yapmış ? Bizim yaptığımız köprülere hastanelere baksın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Buna beş koyun versen güdemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bizi kiskaniyor muymus? havalimanlarimiz konusunda ne dusunuyor? haci normal sorular sorun ya. geyigi birakin. valla ben adamin yaratici islerini seviyorum. ama sorusu olmaz ama nprojelerin ortasinda sikiliyor mu diye sorardim sanirim yuzyuze gorsem. cok iyi basliyor. harika konseptler. cok iyi devam ediyor ve bir sure sonra etkisini azaltiyor ya da tamamen kotu bir final ile bitiriyor. 11-22-63, believe (cok kotuydu), revolution (cok kotuydu gene), almost human (gene cok kotuydu), alcatraz (bu iyiydi biraz) konsept olarak basarili ama vasat biten dizileri var adamin yapimcisi oldugu. konseptleri secme surecini de merak ediyorum, ya ben adamin is gununu merak ediyorum aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Lost2 gelcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Dasaaa teşekkür ederim, tahminim 2. Sayfanın ortasında ilk ciddi mesajın geleceğiydi, bir tık önceden geldi. Teknik sorular olabilir (cinematography falan), dizayn süreci olabilir. Producer'lık ve yönetmenlik ile ilgili olur mesela sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 iyi fikirleri fiyaskoya çevirmek için özel bir çaba harcıyor musunuz, yoksa doğuştan gelen bir yetenek mi? cevabı dinlemeden de ayakkabı fırlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 messenger'dan attığımı sorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Yeni nesil startrekte karadelikten patinaj çekerek kaçmak onun fikrimiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 valve anlaşması, hl, portal filmleriyle ilgili bi şey sorardım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Flassh said: Yeni nesil startrekte karadelikten patinaj çekerek kaçmak onun fikrimiymiş? (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 3 tane baba soru soruyum 1- 3 ayda cikardigi force aakens scriptinin new hope ile birebir ayni olmasindan gurur duyuyormu? 3 ayda senaryo cikarmak kendisini zorlamismi 2- star treke garezi neydi? Bu kadarmi nefret ediyordu franchise dan Neyse guzel olani soriyim ki sorucaklar kesn 3- Into darkness cikmadan once insanlar "cumberbatch Khan dimi?" Diye soru yagmuruna tuttuguna "evet ya yaptik ole bi dangozluk" gibi surust bir cevap vermek varken "YEMIN BILLAH CUCUMBERCATCH KHAN DEGIL, SEREFSIZIM DEGIL SOZ VERIYORUM VALLA BILLA DEGIL" diyip sonra nasil aynaya bakabildi? Kazik kadar adama insanlarin gozunun icine baka baka yalan soylemek yakisiyormu? Hic gece uyku,ari kacmismi? Tamam bari cevap verseydimde yemin etmeseydim diye dusunmusmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar