Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Doğal yollardan dopamin artırıcı seylerin arasinda muzik de var tabiy. Balmorhea çalıyor şu anda, dinlememiş olanınız var mıdır bilmiyorum. Şahsen bu akşam cok iyiyim, spor da yaptım az once yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 baya başarılılar arada dinliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 oo herkes post rockçı çıktı monoyu duyunca atladım ben pek dinleyene denk gelmediğimden sevindim bi an. son albümlerine hasta kaldım bi de. o zmn bi tık artırıp gybe diyorum hele silver mt zion fln varsa direk özele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 sigurroz foravim bir de yndi halda var sormayın gitsin üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 erkek adamın modu düşmez diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yndi haldanın son albümü hiç sevmedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 valla darlingli illüminatili şarkısı efsane daha iyi bir parça görmedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 İkisi de var ^^ Çok iyi oldu hatırlattıgın Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra dinlememişim bayagidir, acayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 illuminate my heart my darling. ilkinden o çok güzel. ilk albümün her şarkısı güzel gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 cabiria said: erkek adamın modu düşmez diyorum ben Kadını erkeği yok bunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Sigur ros: SAN AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Post rock sevenler için, şu hesap güzel şeyler paylaşıyor bayagi, arada yeni keşifler için de uygun https://www.facebook.com/postrock.instrumental https://twitter.com/postrock_music https://www.instagram.com/postrock.instrumental/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 postrock dinleyeceksen god is an astronaut da dinle boostlasın seni hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 eroyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 hiç sevmesem de yapıyom bi latte darkwingduck ın küçüklüğü playlistimi açıyorum. 90-2000 ler hit müziklerini yapıştırıyorum nostalji wohoo sonra da bişiler çiziyorum. keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 dans ediyorum. gündüz bok gibi olan psikoloji inanılmaz boostlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 youtube'a girip dinlediğimi söylemeye utanacağım avam şarkılar dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 youtube history kaydetmesin bari de gülben ergen önermesin arkadaşına komik vidyo gösterirken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Hic bir sey yapmadan bos bos oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Kondu mu ? https://www.youtube.com/watch?v=jnHLMazQTt0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Tatre_ said: Jaegerjaquez said: Tatre_ said: Riverwind said: patlat bi ozbir teknik olarak imkansız ahah kalkmıyo mu Olmuyo valla üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Evde boş boş oturacağına iş bul çalış para kazanırsın en azından. Ortam olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Öğrenciyim yav, bu yıl okulu erken bitirdim diye tatilim var ama, dün bi iş görüşmesine gittim, geldim. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 anlamadım şimdi op modu düşükken kadın rp'si mi yapıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar