fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 4 mayis persembe ameliyat oluyorum. Haftada 1-2 kere halisaha yaparken , ayak parmaginda nohuttan biraz ufak bi parca buyudu 2 senede falan. Eskiden zarari yokken simdi darbe alinca kanamaya basliyor. Mikrop falan kaparim diye ve surekli bu isdirabi cekmeyeyim diye basit ve kisa olarak dusundugum ameliyatimj olacagim. Hic ameliyat olmamis birisi icin o nesteri aklima bile getirmek tuylerimi diken diken ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ben de böbreği alıyorlar sandım abi o bişi değil lokal anesteziyle sen daha nolii demeden biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 geçmiş olsun şimdiden,inşallah tekrarlamaz birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Geçmiş olsun lokal mi başkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 gecmis olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 yatmisken apandisit falan hepsini aldirt bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 O ameliyat mı, kedi götünü görmüş yara zannetmiş Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 lan ben de ciddi bişey sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 mütemadiyen ameliyata girer çıkarım. seninkisi basit bir şey korkma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 La bu ne, genel anestezi bile olmaması lazım seninkinin. Yok korkacak hiçbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Olabilecek en kötü şey işte orayı keserken damarda bir pıhtı oluşması ve o pıhtının vücudun başka bir yerinde ki bu ciğer olur, beyin olur soruna yol açması. Bunun da ihtimali baya düşüktür. Rahat ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bişey olmaz takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 en fazla ölürsün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 geçmiş olsun abi, biz bu kadar ufak operasyonları zevk için oluyoruz arada np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Basligi gorunce sag cikamayacak herhalde helallik istiyor sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Bir kere genel anestezi oldum. Daha da korkmam sanırım. Anesteziyi alman ve gözünü açman arasındaki zaman dilimini kavrayamıyorsun. "Ne zaman bitti", "her halde henüz bitmedi di mi?" diye bizimkilerin gözüne mal mal bakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ölmesen bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Gecmis olsun panpa kedi poposunu gormus yara sanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 paticik isminin hakkını veren örnek bir üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 lan şu anda farkettim adamın bi de 4 mayıs için şimdiden götü atmış la. yazık bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 fenn said: halisaha yaparken , ayak parmaginda nohuttan biraz ufak bi parca buyudu pic related http://4.bp.blogspot.com/_-dyf0gVhSYY/TB9s1EJtlzI/AAAAAAAAAQM/Pol8bSxXQo8/s1600/sprouting-seed-potatoes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 genel anestezi sevmiyorum ben. 2 defa yaşadım. direkt odada uyanıyorsun. noluyor o arada götü mü kaybettik falan derken oldu bittiye geliyor her şey. çok karanlık saatler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Geçmiş olsun, en kısa sürede toparlarsın inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 komple bacaa mı kesiyorlar nohut yüzünden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar