Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat oluyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 mayis persembe ameliyat oluyorum. Haftada 1-2 kere halisaha yaparken , ayak parmaginda nohuttan biraz ufak bi parca buyudu 2 senede falan. Eskiden zarari yokken simdi darbe alinca kanamaya basliyor. Mikrop falan kaparim diye ve surekli bu isdirabi cekmeyeyim diye basit ve kisa olarak dusundugum ameliyatimj olacagim. Hic ameliyat olmamis birisi icin o nesteri aklima bile getirmek tuylerimi diken diken ediyor.
Mesaj tarihi:
Olabilecek en kötü şey işte orayı keserken damarda bir pıhtı oluşması ve o pıhtının vücudun başka bir yerinde ki bu ciğer olur, beyin olur soruna yol açması. Bunun da ihtimali baya düşüktür. Rahat ol bence.
Mesaj tarihi:
Bir kere genel anestezi oldum. Daha da korkmam sanırım.

Anesteziyi alman ve gözünü açman arasındaki zaman dilimini kavrayamıyorsun. "Ne zaman bitti", "her halde henüz bitmedi di mi?" diye bizimkilerin gözüne mal mal bakmıştım.
Mesaj tarihi:
fenn said:

halisaha yaparken , ayak parmaginda nohuttan biraz ufak bi parca buyudu

pic related

http://4.bp.blogspot.com/_-dyf0gVhSYY/TB9s1EJtlzI/AAAAAAAAAQM/Pol8bSxXQo8/s1600/sprouting-seed-potatoes.jpg

Mesaj tarihi:
genel anestezi sevmiyorum ben. 2 defa yaşadım. direkt odada uyanıyorsun. noluyor o arada götü mü kaybettik falan derken oldu bittiye geliyor her şey. çok karanlık saatler.
  • Yeni Oluştur...