Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik (x+1). Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arma said:

paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam

ehehe control paladin'in başa çıkma spektrumu görece daha geniş geldi bana. öneririm dustın/kartın varsa
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Arma said:

paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam

Şu olayın literatürdeki tanımı confirmation bias ya =)

Böle düşünürsen karşı tarafa da hep doğru match op geliyor

epey bi dodge parry miss oldu. expertise kasacam
Mesaj tarihi:
tunch said:

Arma said:

midrange hunterın aggroya kaçan buildleri hem taunt warrioru hem de quest rogue güzel dövüyor ya

frost mage oynuyorum ya. biraz toparladım
Mesaj tarihi:
Cık class zorunluluğu yok her maçına paladinle girebilirsin. Daha böyle kendini pro gibi hissetmek isteyenler yok banmış yok farklı classlarmış o şekilde oynayacaklar, biz bu şekilde oynayacağız. Çok iyi ve çok güzel olacak.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bi de cuma kaçta?

Başlatıcaz işte cuma ne zaman denk gelinirse. 3-5 gün süre limiti konulabilir belki turlar çok uzun sürmesin diye. Bi de evet 4 class lazım. Aynı classla 3 maç atamazsın :)
  • Yeni Oluştur...