bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 beni de yazar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=sUztUEv4OY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Arma said: paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam ehehe control paladin'in başa çıkma spektrumu görece daha geniş geldi bana. öneririm dustın/kartın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 control paladinle 3 tane tirion inmek ne tatlı bir şeymiş bide priestın felan quest kartını düşürtünce çok ağlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 priest'in quest kartı derken? öle bi deck mi oynanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Spyro said: agir spoiler (katilanlar bakmasin)ben kazanicam.. dam son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bende katıldım ne zaman başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 BENİ EKLEDİNİZ Mİ ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Ekliyicem ben sana bıngıl dlsmfmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Zaten spyroyu saymıyoruz 2.lik için mücadele edicek kalanlar Edit: yada kendimi 2. İlan ettim. 3lük için kapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sabonis said: Arma said: paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam Şu olayın literatürdeki tanımı confirmation bias ya =) Böle düşünürsen karşı tarafa da hep doğru match op geliyor epey bi dodge parry miss oldu. expertise kasacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 tunch said: Arma said: paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam midrange hunterın aggroya kaçan buildleri hem taunt warrioru hem de quest rogue güzel dövüyor ya frost mage oynuyorum ya. biraz toparladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Malciyırın turnuvası bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 lul, ortak yapsanıza, voltranı oluşturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 25 te kalmis yok mu 7 kisi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 quixef said: Malciyırın turnuvası bu kadar olur len apaçi, sana diyom, konuşun malgiırla, dürtün, üstüne binin milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 5 kişiyi filan darlayıp zorla kayıt yaptırttım daha napıyım. Akşam eve dönünce başlatırım artık. Şanslı 7 kişi maç yapmadan üst tura çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 ay hadi inş ben olurum üst tura çıkanlara çeyrek altın mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Yayın da yapacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ya ben paladin dışında bişi ile çok oynamıyorum. illa birden fazla class olmak zorunda mı yiaaa. zaten 12 - 13 rank gören adamım max, casual sayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bi de cuma kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Cık class zorunluluğu yok her maçına paladinle girebilirsin. Daha böyle kendini pro gibi hissetmek isteyenler yok banmış yok farklı classlarmış o şekilde oynayacaklar, biz bu şekilde oynayacağız. Çok iyi ve çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 -Deno- said: bi de cuma kaçta? Başlatıcaz işte cuma ne zaman denk gelinirse. 3-5 gün süre limiti konulabilir belki turlar çok uzun sürmesin diye. Bi de evet 4 class lazım. Aynı classla 3 maç atamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar