Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kastamonu'da yaşanır mı?

benjani

Öne çıkan mesajlar

o lokasyonlar söyle abi
7-8 ay soğuk
1 ay korkunç soğuk öyle bişi yok yani
pek sosyallik bekeleme üniversite var ama şehir keko dolu yani öyle bar falan yok gibi bişi
alkol ucuz gürcistandan getiriyorlar sürekli
kar sporları falan filan ucuz gene avantajın var
yılın bi 25 günü extra tatil kar yolları kapıyo işe gidemiyosun
yaşam ucuz baya menüler fiyatlar istanbul'un 1/5i
interneti boktan öyle 1dakkalık youtube videosu bazen 10dakka bekletiyor kanser edebilir.
yemekleri ben pek beğenmedim öyle çok düzgün bi mutfakları yok kahvaltılık olarak güzel çeşitleri var ama.
uzun vadede bayabilirsin burda mesela bizim 6haftaya 2 hafta izin var gene ölüyorum ben dayanamıyorum :<
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düzgün çevre edindiğinde her yerde yaşanıyor. Benim Kütahya'daki ortamım inanılmaz güzel mesela; ortamı çıkart, gerisi bombok.

Kastamonu tabii Kütahya'dan 10 kat daha güzel. Hem yeşil, hem sahil şeridi inanılmaz iyi hem güneyi kayak merkezi hem de Ankara'ya arabayla 1.5 saatte falan gidilebiliyor (Küçük şehirlerde en önemli şey büyük şehire yakınlığı). Bir de havalalanı şehir merkezinde ve her gün İstanbul'a vs. uçuş var.

Muhtemelen 500 600 liraya 3+1 tutabilirsin şehir merkezinde, onun haricinde yeme içme ucuz olur. Böylece büyük şehirde biriktirebileceğinden çok daha fazla biriktirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç gitmedim ama Kayseri'den daha iyi pastırması. Çomar savaşları oluyor hatta iki şehir arasında ama Kayseri'nin marketing'i daha iyi olduğundan Kastamonu pastırmasını bilen çok yok. Bir de Taşköprü sarımsağı var.

Onun dışında Atatürk burada şapka devrimi yapmıştı o yüzden kafamda çok yobaz değil fakat en çok evet %'si alan şehirlerden sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Hiç gitmedim ama Kayseri'den daha iyi pastırması. Çomar savaşları oluyor hatta iki şehir arasında ama Kayseri'nin marketing'i daha iyi olduğundan Kastamonu pastırmasını bilen çok yok. Bir de Taşköprü sarımsağı var.

Onun dışında Atatürk burada şapka devrimi yapmıştı o yüzden kafamda çok yobaz değil fakat en çok evet %'si alan şehirlerden sanırım

Atatürkün şapkayı tanıtmak için türkiyenin en yobaz şehri kastamonuyu seçtiği söylenir. Kastamonu kabul ederse herkes kabul eder diye düşünmüş. Lise 1 tarih kitabında dahi yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...