Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meanwhile in Turkey

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Soyle bir ortamda insanlar birbirlerine nasil aciliyor lan, nasil zarf atiyor. Beraber zaman gecirip bonding yaptiklari bir aktivitesi de yok ki bunlarin, 2 arada 1 derede is karistirmalari lazim. Ne ara hoslandiklarina karar veriyorlar, ne ara consent aliyorlar. Bos bulduklari anda biri tavsan gibi onune gecip domaliyor mu ne yapiyor.

• Haha 2
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Hacı Sabancı, babalık davasına itiraz etti:

“DNA profilindeki benzerliklerin neler olduğu açıklanmamıştır. 

Yüzde 99.99 oran, müvekkilin baba olduğunu göstermeye yeterli bir oran değildir.”

Lannnnn …

• Haha 2
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand, 04.12.2024 16:03 tarihinde dedi ki:

Soyle bir ortamda insanlar birbirlerine nasil aciliyor lan, nasil zarf atiyor. Beraber zaman gecirip bonding yaptiklari bir aktivitesi de yok ki bunlarin, 2 arada 1 derede is karistirmalari lazim. Ne ara hoslandiklarina karar veriyorlar, ne ara consent aliyorlar. Bos bulduklari anda biri tavsan gibi onune gecip domaliyor mu ne yapiyor.

he ya ben daha ilk kez bulustuğum kıza adım atarken sherlock mind yapıp  1 milyon olasılığı hesaplıyorum. bunlar  kayıncosuna baldızına nasıl yuruyor be.

söyle rahat olamamak cok canımı sıkıyor

Mesaj tarihi:

olm kadınları gözünüzde çok büyütmeyin. her halükarda o senin verdiğin keskin kararlar yönetiyor ilişkiyi. aradaki gri alanlar senin kendi fantazi alanın. tercih meselesi. bam güm gidersen bam güm gidiliyor ciddi adamsan sherlock oluyorsun normal. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Al bir tane daha, artık şaşıramıyorum bile. Tek masum ve bu zincirin kaybedeni emektar aile babası Turan.

Damat 21, kayınvalide 47 yaşında.

Quo-Vadis tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...