GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 ucuyor muyuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Yerli uzay gemimiz göklerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 (düzenlendi) https://eksisozluk.com/tarlayi-satip-pavyonda-tren-yapan-dayilar--6185456?a=popular Eylül 20, 2019 Mino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) Bunu da gördük hahaha Eylül 23, 2019 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 AAHASDLFLASKDFJLASDKF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 On 17.07.2019 at 12:35, Black-ice dedi ki: Yazmadığım değil okumadığın diyelim ona. Bir de kaç kere yazdım. Yok ortak atamız varmış , maymundan geliyormuşuz falan kafa karıştırmaktan başka bir şey değil. Maymundan gelmiyoruz arkadaşlar maymunuz biz direk. Maymunlar bilmem kaç milyon yıl önce kuyruklu ve kuyruksuz diye ikiye ayrılıyor. Biz de o kuyruksuz maymunlardan birininin alt türüyüz. Simiyeniz hepimiz. Deal with it. https://evrimagaci.org/maymun-nedir-insan-maymunlardan-mi-gelmektedir-insanin-diger-maymunlarla-iliskisi-nedir-676 Evrim teorisindeki bize dayatılan insansılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Alıntı Direct study of the site by geologists, archeologists, and other scientists have demonstrated that the hills are natural formations known as flatirons and that there is no evidence that they were shaped by human construction. The European Association of Archaeologists has condemned the so-called 'Bosnian pyramids' as a "cruel hoax"; they are also concerned about damage being done to genuine archaeological sites: a medieval Bosnian capital, Roman fortifications, and some even more ancient remains. Vidyo da şu : Hala aktif bi şekilde bu piramitlerden yayın yapılıyor (insan "auralarını" gösteren fotoğraflarla çekilmiş yayınlar). Atlaya atlaya geçtim de bi yerden sonra ondan da baydım yani. Boşuna uğraşmaya gerek yok, hani tartışarak allah vardır yokturda ne kadar mesafe katedebilirsen bunda da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 17 saat önce, axedice dedi ki: Vidyo da şu : Hala aktif bi şekilde bu piramitlerden yayın yapılıyor (insan "auralarını" gösteren fotoğraflarla çekilmiş yayınlar). Atlaya atlaya geçtim de bi yerden sonra ondan da baydım yani. Boşuna uğraşmaya gerek yok, hani tartışarak allah vardır yokturda ne kadar mesafe katedebilirsen bunda da öyle. video ile alakası yok ya adamdan alıntı yaptığım cümle olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rika Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 bence kasvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Başortülü bacılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Ne kadar çirkinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Insanoglu gen havuzundan cikmasi gereken bir kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Mesajı kime veriyor ben anlamadım bok bulursun falan diyor da, kocasına alamayan kadınlara mı diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Birde bu var , ben gay düğünü zannetim, ama asker gecesi düğünü imiş ? ( O ne demek la ? ) , La olan saçma gelenekler yetmiyor,üstüne daha saçma yenisini uyduruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rika Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 kırsal bölgelerde asker uğurlama çok ciddi bir gelenek gelin gibi süslüyorlar erkekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 gelin gibi susluyorlar dedigin biri bayrak digeri de kursun deflect duasina sahip bi şaldir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 ahah nese zaten kazıtıcaktı np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 kafasindaki beyaz sey ne onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar