Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ya komedini şakanı guardians'a bas işte, biri nordic tanrı, öbürü sinirlendi mi gezegen kıran falan hulk. not: filmi (doğal olarak) henüz izlemedim. esinlenildiği (veya esinlenildiği söylenen) çizgi romanları da okumuşluğum yok. hatta eminim ki 40+ yıllık çizgi roman tarihinde iki karakterin de slapstick comedy'li halleri, ne bileyim hulk'ın unicycle'da jonglörlük yaparken thor'un çekicini lunaparkta panayırda kaybettiği ÇILGIN MACERALAR vardır. hani o yüzden tutup "yeterince karanlık deyıls" veya "e ana materyale sağdık kalmamışsınız canlar?" ya da "gerçek hulk ruhu bu deyil" diyemicem ama thor deyince hulk deyince kafamda bi imaj var, okuduğum az sayıdaki çizgi romana yandan uğramışlıkları olsun, çizgi filmi olsun, 1-2 marvel oyunu olsun. tldr one liner'a soytarılığa boğmayın şunu ya. not: daha izlemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 pazar günü çanakkale de izlim ya dublajı çakmışlar filme lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 hayvan gibi film olmus. luzumsuz değiltirdikleri bazı seyler vardı ama dolu dolu cizgiroman macera filmi olmus. bikac yerde cıvıklığın dozu bıraz fazla kacmıs ama thor esprisi anlayısı olmıyan bi karakter değil zaten. yersiz veya akrakter dısı değil ama bıraz fazla sık. oh my god dediği yerleri falan geciyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 baya beğendik ve eğlendik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 cikti mi bu nerde izlediniz ya 3 ünde geliyordu ayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bugün girdi vizyona. bugün dediğim, saat 12'yi geçmiş, 27'si. tabi ki 12 sonrası sayfa başı olmalıydı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Harbiden girmis ben haftaya girecek saniyorum. Yarin izliyim mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Oha süper eğlenceliydi devamlı bi aksyon devamlı bi helecan macera. Keyifle izledik (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 1 hafta erkene almislar gosterim tarihini usenip gitmedem 2 saat 10 kusur dakika diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 komedi espri ağırlığı daha fazla filmde, güldürüyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 lan kaç yaşınıza geldiniz hala daha şu dandik marvel-dc süperçöpleri izlemekten sıkılmadınızmı? süperkahraman istiyosanız illa çizgiromanını alıp okuyun hem daha ucuz hem daha keyifli. bunu diye diyorum sana ne dicek bazısı.Ucu bana da değiyor çünkü siz ve sizin gibiler paranızı gömmeyi bırakırsanız bu dandik filmlere hollywood süperkahraman filmi çekip durmak yerine arrival-baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bırahh ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 komikli olmuş ama klasik marvel filmi yani öyle + bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Dun gece imaxte gittik.Efektler muthis kurgu senaryo falan leş. Okadar zoraki espriler var ki filme dalip gidemiyorsunuz. Tam biraz ciddilesiyor simdi olacak derken hoop yine cıvıklaşma ve basit şakalar artik yeter dedirtti. Cocuklugumda izledigim Thor cizgifilmlerinde bile daha cok ciddiyet vardi ve thorun mucadelesine ortak oluyorduk. Tam bir cocuk filmi olmus. Koskoca Mighty Thor ergenlerin showmenine dönmüş. Hangi akilla bu yonetmene hala film cektiriyorlar anlamis degilim. Puanimiz 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 komiklikler ve şakalıkların dozajını zaten kaçırmışlardı, bu filmde cılkı çıkmış resmen, yazık efektler ve aksiyon harikaydı valkyrie lezzetliydi hulk süperdi banner rol yapamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Bu filmlerin hikayelerini pek ciddiye alamadığım için komedi unsurundan hiç rahatsız olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 PAtinin elitstleri beni öldürüyor ya. yani bugüne kadar hangi marvel filminde o aradıgınız derinliği buldunuz da THor da bulacaktınız? ayrıca filmin 2. yarısı öyle hiçte cıvık falanda değildi hani :) Bunun dışında gayet eğlenceli film olmuş. zenci valkyrie falan da hiç gözüme batmadı. Hulk un aptal halleri falan çok eğlenceliydi. grand master cuk oturmuş. sevdim ben . puanım 7/10 :) gidip eğlenerek izleyin pişman olmazsınız.(tu) spoiler zenci valkyrie batmadı derken. bir sahnede geçmişteki diğer valkyrie lerin bol miktarda sarışın afet oldugunu görünce "haa bunda zenciymiş" dedim ondan batmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 smyrnas haklı filmi tamamen estetik kaygılardan uzak, gidiyim de 2 saat kafa dağıtayım mantalitesi ile seyretmek lazım. yoksa diğer türlü tüm marvel filmleri vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 zenci valkarie bi yerde battı bana. o tamam bende gleiyom sizinle dediği yerde. harlemden mi geldin asgarddanmı bacım diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 estetik kaygıyla bile gitsen şu film gayet 8/10'luk film. Marvel serisi, sinematik evren içinde değerlendirirsen gayet 10/10 film. Winter Soldier'dna sonra çekilen en iyi Marvel filmi açık ara. en eğlencelisi olduğu kesin mesela, homecoming'den bile iyiydi ki retro 80'ler havasını daha kusursuz ve iyi şekilde, hatta o kadar estetik şekilde bi filmin içine sokamazlardı. planlar çok gaz, efekt kullanımı harika. filmin akışı mükemmel. her şey harikaydı. aktı gitti adeta. mü-kem-mel'di tek kelime ile. edit: Bağlantı filmi olarak da harikaydı. Aynı zamanda Thor'un gelişimi içinde çok önemliydi. yavaş yavaş karakterin sonuna gelirken daha iyi bir karakter upgrade filmi çekilemezdi resmen. grandmaster harikaydı, mekan harikaydı. göndermeler harikaydı. thor'un biforst köprüsünde thunder god olduktan sonraki sekansı da KU-SUR-SUZ du resmen harika. HD'si düşsün arka plan yapacağım direkt masa üstüne falan safsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 butun skarr'ın kirbny techle dolu olması zaten+7 puan eder https://tyrellcannon.files.wordpress.com/2013/12/image-4.jpeg http://1.bp.blogspot.com/-y9-aR9S-7mE/U11SvWxqJ7I/AAAAAAAAsGE/esdmJ6xaOJ0/s1600/Image+(12).jpg https://i.pinimg.com/originals/2a/1d/0d/2a1d0dd7a0e17e724c72f4d33d7b5e8b.png https://marswillsendnomore.files.wordpress.com/2011/08/jack-kirby-portfolio-1971-23.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 soyle filmlerde niye ciddiyet aranıyor ki. Marvel thor filmi işte. Nolanın yarasa adamlarını izleyin onda şaka yok hiç. gayet keyif aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Lopeth said: banner rol yapamamış mark ruffalo eskiden boktan oyuncuydu, şimdi baya arka sokaklar figüranından hallice. bunu kim nasıl niye oynatıyor hollywoodda ilginç son 10 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 _Rave said: lan kaç yaşınıza geldiniz hala daha şu dandik marvel-dc süperçöpleri izlemekten sıkılmadınızmı? süperkahraman istiyosanız illa çizgiromanını alıp okuyun hem daha ucuz hem daha keyifli. bunu diye diyorum sana ne dicek bazısı.Ucu bana da değiyor çünkü siz ve sizin gibiler paranızı gömmeyi bırakırsanız bu dandik filmlere hollywood süperkahraman filmi çekip durmak yerine arrival-baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki. kaliteli film anlayışın nedir öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 kaliteli film anlayisi Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar