fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://www.baharkilic.org/post/2011/03/18/Eseysiz-ureme.aspx Kertenkelemiz yukarda anlatıldığı üzere partenogenezle ürüyor. Şimdi kafama takılan konu ise erkek yoksa bu kretenkeleler nasıl çeşitlilik ( varyasyon) sağlıyor, sağlamıyorsa nasıl ayakta kalabiliyorlar.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Asıl mevzu kertenkele. Orayı kopyalayamadığım için mecburen linkin hepsini vermek zorunda kaldım. Yazının sonlarına doğru Yazının o kısmını koymaya çalıştım. İmguru beceremedim ve başka bir siteden düzeltmeye çalıştım
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 stabil ve dar bir habitatta sadece türündeki birey sayısını maksimize ederek hayatta kalıyordur. eğer dieti içerisinde kendi yavrusunu yemek de varsa, besin zincirini de bozmadan takılır mis gibi. ki evladını kesin yiyodur bu pislikler sdfsd
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ginaly said: stabil ve dar bir habitatta sadece türündeki birey sayısını maksimize ederek hayatta kalıyordur. eğer dieti içerisinde kendi yavrusunu yemek de varsa, besin zincirini de bozmadan takılır mis gibi. ki evladını kesin yiyodur bu pislikler sdfsd Kafama takılan erkek yoksa nasıl genetik çeşitlilik oluyor. Nesilleri nasıl bugüne kadar gelebildi. Bir diğer konu erkek yoksa bunlar hep klon mu?
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Onu vinghtor düşünsün, sem boşver ya
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaştığın linkin kertenkele olan kısmının hemen üstünde yazıyor çeşitlilik hakkında. Tam olarak eşeysiz üremedeki birebir kopya olayı yok bunlarda anladığım kadarıyla, yani 2 dişi olsa da üremede, bir tanesi erkek rolü üstleniyor ve çeşitlilik sağlanıyor.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Olm tehlikenin farkında mısınız? Karı milleti üremek için bize ihtiyacı olmadığını anladığı an, alayımızı keser.
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Penise olan düşkünlük ve hormonal hazzı aşmaları bin yıllar alır, boşver afds
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kertenkele olarak üremek istiyorlarsa buyursun kesinler
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yeniden uzamiyor ama aga bizde unutma onu
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 fenn said: ginaly said: stabil ve dar bir habitatta sadece türündeki birey sayısını maksimize ederek hayatta kalıyordur. eğer dieti içerisinde kendi yavrusunu yemek de varsa, besin zincirini de bozmadan takılır mis gibi. ki evladını kesin yiyodur bu pislikler sdfsd Kafama takılan erkek yoksa nasıl genetik çeşitlilik oluyor. Nesilleri nasıl bugüne kadar gelebildi. Bir diğer konu erkek yoksa bunlar hep klon mu? kendini klonlamıyor ki? niye genetik çeşitlilik olmasın?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Partheogenesis kelime anlamı gereği kendini klonlamak değil mi? Genetik çeşitliliği nerden elde edecek ki ikinci ebeveyn olmadan?
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 erkek rolünü üstlenenden spermimsi birşey geliyor diye düşündüm ancak gelmiyormuş. mayoz yoksa klonlama sayılır o da apomictic parthenogenesis.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Lise biyoloji bilginiz iyiymiş. Kaç net yapmıştınız?
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 jurassic parkta vardı bu olay, dişi ürettik bi bıdı bıdı diyordu sonra GG :D kurbağalarda da var aynı şey. Neslin devamı için bir şekilde vücut adapte oluyor. Bizde de üreme düşerse yumurtlayabiliriz ileride belki amdjsmnfgadszxc. Yumrtaların üzerinde oturuyor bir şekil zate.
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ardeth vardi bir ara, genetige falan sarmisti sanki. O olsa aciklardi belki.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Vingthor said: kurani kerimle baslayinca kapadim lol, okusaydın adamın zaten bilimsel gerçeklerin kuranı nasıl çürüttüğünü, hurafelerin bilgisizlikten kaynaklandığı sonucuna vardığını görürdün.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Hadi atayizler bunu açıklayın
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Kur an da da var hacilar erkeksiz ureme Bkz. Hz. Meryem ve isa peygamber orada da Hz Meryem in Cebrail melek ile gelen haber neticesinde, erkek olmadan vucudu gebelige hazirlaniyor ve neticesinde isa peygamber dunyaya geliyor. Ha bilim insanlari buradan yuruse erkekler olarak isimiz yas
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=gNJleg6aVU4 gerci ayri konu hakediyor bu adsfsdfa
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Makaleyi cok heyecanli bir sekilde bekliyoruz
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 vivavale said: Kur an da da var hacilar erkeksiz ureme Bkz. Hz. Meryem ve isa peygamber orada da Hz Meryem in Cebrail melek ile gelen haber neticesinde, erkek olmadan vucudu gebelige hazirlaniyor ve neticesinde isa peygamber dunyaya geliyor. Ha bilim insanlari buradan yuruse erkekler olarak isimiz yas Dünya da 6 tane meryem gibi üreme olayı var. Sadece Meryeme has değil. Uçan at ise 3 tane gördüm. Biraz daha eşelesen şu mezepotamyayı daha da çıkar. Din, Allah, kitap sümerlilerden gelen sistemler topluluğu. Muazzez İlmiye çığ bunu canavar gibi açıklıyor diye açıklama yaptım ama Yağtığın ironinin farkındayım
Öne çıkan mesajlar