k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yurdun interneti kotalı mıymış lol ben kendileri eşitlik amaçlı kota vermek istiyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Halamın kız yurdu olsa amcam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Espirime gülmeyeni gebertirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ben sadece Kız yurdunda takıldım, Hala filan görmemişim. Da diyeceğim şey şu: Basit olarak, routerinizden download upload limiti koysanız ? O zaman istesede sömüremeyecek. Ben dükkanda şoyle yaptım, bende ki Asus RT N18U da Bandwith limiter özelliği var , şu İP ile bu İP aralığında bağlanan herkese şu kadar upload bu kadar download sınırı diye koyabiliyorum. Kendi kullandığm aletlerin İP ler manuel olarak sabit tanımlı 192.168.1.1-192.168.1.12 arasında sınırsız. Diğerleri 192.168.1.13-192.168.1.254 arası auto bağlanan herhangi bir İP bağlantı hızı limitli. 1 mb download, 512 kb upload. İnternete girmeye face, insta, whatsapp filan yetiyor. Kota 1 haftada biterdi şimdi ay sonunun çıkarıyorum, üstüne bile kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bilmiyorum ben ankaradayım, halamın yurdu derken direk halamın deil tabiki, bide özürlü yurdu sanırım tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 https://media.giphy.com/media/vMiCDfoKdJP0c/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Moraller bozulmasın hemen... Şimdi özür var özür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Yalnız ilk mesajı komple yokettin. Halanın yurdu gitti, kızlar özürlü oldu bir anda falan ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi manyak mısınız?? öyle tepkiler verilir mi ya? ayıp ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi live performansi sirayla yaparlarsa sorun cozulur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bingildak said: YA DI KONUYA BU KADAR PROFESYONEL ÇÖZÜMLER GETİRMEZ MİSİN RİCA EDİYORUM https://img.memesuper.com/1d61a8f5620a0a6996978ae313132ef3_for-facebook-ok-meme-gif-ok-meme-guy_389-419.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Vasfi said: bilmiyorum ben ankaradayım, halamın yurdu derken direk halamın deil tabiki, bide özürlü yurdu sanırım tam hatırlamıyorum Şunu söylemesen 20+ konu sdf Esh said: hayaller mikrotik gerçekler ttnet PİKATEL AIRMAKS Ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Evet , konu büyüsünü kaybetti, ciddiyete bindi. Neyse beyler konu ciddi , arkadaşa yardımcı olalım dağılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 özürlü kız yurdu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 engelli demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 özel ilgiye ihtayaç duyan kadınlar yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yıkarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 iyi de zaten kız yurdu dediğin zaman, ilk, orta, lise, üni. diye dağılabilir, + normal ve muhafazakar olarak da bölebiliriz derken, engelli değişkeni denkleme gelmiş oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Biz erkek yurdunda soyle bisey yapıyorduk. Adini unuttugum bi program vardi bisey spoofer gibiydi sanki. Onunla modeme kim bagli, mac adresi ne, ne kadar data transferi yapıyor goruyorduk. Çat diye mac adresini banlayip netini kesiyorduk odadan cikip modemin fisini cekip takiyorlardi sdfscs Boyle bisey yapip benim netim yok diye aglamaya gelene "cok somurmezsen gelir geri, daha az yuklen" yarzi cevaplarla egitilmeye calisilabilir. Biz karsi odadaki adami eğitmiştik sdfsdcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 modem ara yüzünden yapılmıyor mu bu söylediklerin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Id ve sifre bilmeden arayüz e girebiliyor musun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 elleşilmediyse sabit değil mi modem modelleri için bunlar. http://www.fatihbural.com/tr/modemarayuz.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sürekli soruyla cevap veriyor olmamız birbirimize ne güzel değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bilmem o kismi ama bizim yöntem daha cool değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar