tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 biraz oynayın da sistem toplamaya değer mi bu oyun için onu anlatın pls. destiny 2 , sonrasında anthem oynamak için sistem toplıycam neredeyse, tutmazlarsa ps4 alıp yoluma devam etmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Oyun akıyor, acaip iyi optimize edilmiş. Tuşlara alışamadım henüz, gamepad'le alışmışım tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 pre-load koymamıs adamlar ya ben mmoyu görmeden, test etmeden almam swtordan sonra yeminim var sadece alanlara pre-load acık. ne güzel sabah dl ederim işteyken diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 beta boyutu ufak olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 CoD'un süslenmişi olmuş bu oyun, pek bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Dun gece oynadik az, ben begendim (ilk oyunu oynamamis birisi olarak). PvP den ziyade PvE content i guzel olursa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Bright said: CoD'un süslenmişi olmuş bu oyun, pek bir olayı yok. Cod mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Mortis said: İlk destiny'i oynamadım hiç, bişey soracam şu oyunla ilgili: İzlediğim videolardan hep şu hisse kapııyorum Böyle questlere senaryolara giriyorsun, etraftan yaratıklar çıkıyor inanılmaz aksiyon var patlamalar falna ama tamamen gösteriş ve böle çok rahat herkesi döverek geçiosun zorlanmadan gibi gelio. Yani hiç bir challenge ı yok gibi. Öle değil di mi? co op falan gerçekten eforlu adrenalinli oynuoruz mu yoksa böle wowdaki 5 man dungeon brainless farmlarsın ya etrafa dala dala o şekilde mi. ben oynuodum ya hatirlamiyon mu sen seversin bu oyunu. senaryolarin EZ mode u da heroic i de var. vaktin azsa EZ mode da oynuyorsun iste haftaya oynamaya baslayinca yazarim ben master race beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 oyun bana borderlands gibi geldi çok ya bugün girip bakıcam. beğenirsem basıcam pre-order'ı götürür baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 nvidia key verdi 6700hq 970m en yuksek ayarda AA kapali 1080p 60 fps aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bu open beta ne zaman başlıyor? hala download şeysi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 satın aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 20:00'da başlıyor/indirebiliyoruz boyutu 13gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Open beta pre order edenlere deil di mi sadece herkese? Ne kdr sürecek ben ekran kartından şüpheleniorum bı deniim öncesinde 660ti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 31 gecesi bitiyor sanırım, herkese açık sadece pre-order yapanlar dun başladı oynamaya. 16gb dl yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 yok ben satın almadım ama oynayabildim. bi tane pve modu vardı onu oynadım, fena değil gibi ama beklemek lazım tabi. çok para ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 herkese açık şu an. ben de pc'de denicem, kaldırırsa tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 introyu oynadım az önce. optimizasyon güzel kaymak gibi akıyor oyun ayarları high yaptım low yaptım fps değişmedi, 50 altına inmedi fps. i7 4700mq gtx780m 8gb ram'li 4 yıllık laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Oyun cross-platform degil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 1 tane mi görev var lan insan 2 3 tane koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Optimizasyon ve gunplay baya iyiymis. Ucuzcudan bulunursa hani belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 grafikler güzel, optimizasyon güzel fakat oyun hiç sarmadı beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Not for plebs anyways. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mmo mu simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Sardı beni baya. Raid kısmı çok güzel, pvpsi de tatlı ama gel gör ki 3 class olması çok darladı beni. Fazla talent de yok çeşitlilik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar