Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 ilk oyun TLDR yazdıracak kadar kötüyse, bunu hiç oynamayalım ölelim daha iyi lan :D yeni oyunun trailerlarları bile anlamsız geldi. ilk oyunun trailerı daha keyifliydi: https://www.youtube.com/watch?v=gIp7vZuYzoA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Laurelin said: zombie gibi OW grindlicam veya wot yazicam ehue wot yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 oyun kotu degil iste, hikaye kotu hatta kotude degil bildigin yok hikaye filan gameplay akiyor yoksa, fps sevmem ben ama destinyde eglendigim kadar hicbir fps de eglenmedim, halo, borderlands filan halt etmis. mmo ogeleri, crucible filan guzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Warlock diye bir klass var. ötesi var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 https://eu.battle.net/shop/en/product/destiny2 battle.net den alma yeni açılmış wowdaki altınlar saolsun aldım bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 tamam konuştum öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 350 lira ucuz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 350tl mi AHAHHAH ilk oyunda sikkoydu ztn, anthem duyurulmusken saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 anthem duyurulmuşken derken? ne alakası var abi duyurulmasının. hani oyun çıkar, aynı genrede daha iyi olduğunu gösterir o zaman dersin anlarım da. duyurulmasının ne gibi bir etkisi olabilir :p 60 dolares'e alamıyor muyuz? region lock yoktur bence. bi de 350 tl ne alaka? 60 euro 230 lira ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 https://i.imgur.com/yyU5VR4.png kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 4k değil mi xbox one x? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 4k yep. ps4 pro'da 4k 30fps ve 100 dolar daha ucuz alet. xbox'a cikarmasalarda olurmus destinyi sony'nin exclusive strike, pvp map ivir zivir BS'lerini hesaba katmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=5LsvPVk5eH4 4k pc gameplay ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 30 fps olduktan sonra 4k cikarmasalar da olurmus. online aksiyon olmasa anlarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 double postlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 pc 4k da ıslandım ya. kesinlikle seneye 4k a geçiyorum. destiny konsolda her zaman 30 fps'di abi, onlar için downgrade değil yani. 1080p'den 4k'a geçmek büyük olay aynı fps olsa bile. bu arada euro yerine usd ile almak isteyenlere: https://www.humblebundle.com/store/destiny-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Aaa ne salak oyun lan bu düşmanlar koridorlarda öyle arkası dönük halde gel beni vur diye bekliyor falan. Hani konsol fpsnin klasik özürlü hareketlerini geçtim de baya bildiğin sıkıcı gameplay var bunda sıfır aksyon sıfır heyecan? Yani kabul konsol kitlesi biraz geri ve oyunu onlara yönelik yapıyorlar tamam da bu kadar mı basit ve zevksizler? Mass effect gameplay bile şundan iyi görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 peki neden pc trailerında hala analog gamepad ile oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Oyunu almayı düşünüyordum da şu gameplay'i izledikten sonra vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 single platform plebler nasıl hemen dökülmüş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 cdkeys.com'da 42 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 link var mı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 http://www.cdkeys.com/pc/games/destiny-2-pc-cd-key Facebook %5 indirim unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 çalıştıramadım ben fb kodunu, sende verdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 facebook yazınca çalışacaksa bende de çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar