samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 vhs kasetten izlemiştik bunu kiralayıp ühühühü 25 sene falan oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 İlk filmi çocukken izlemiş bayağı beğenmiştim. Zaten o zamanlar manyak gibi korku filmi izliyodum. Ayrıca ilk okuduğum Stephen King romanıdır, o yüzden kalbimde yeri başka. The Stand ve Pet Sematary ile beraber Stephen King'in cıvımadan gerilimi verebildiği ve sonunu güzel bağlayabildiği, gerçek yeteneğini sunduğu kitaplar arasında yer alıyor. Fragman da buna uygun yansıtmış, güzel olmuş. Filmi gayet hevesle bekliyorum ben. Yoksa The Mist'in sonu filminde kitaba göre çok daha güzeldi, Needful Things'in sonu cıvımıştı, Under The Dome'un sonu yine bayağı beklentiyi boş çıkarmıştı. Muhtemelen güzel son bulamayınca kestirip atmaya gitti. Carrie genel olarak iyiydi ama bunlar kadar üst seviye bir roman da değildi. Dark Tower serisinde bile bir yerden sonra fena cıvıdı adam maalesef. Diğer kitaplar da eklenebilir yaptığım gruplara da işte fikir vermiştir bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Oski said: hayatimda okudugum en kotu kitaplardan biridir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OkXya-ZKjU4 Ben de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 fena değildi ama direkt stranger things in filmi olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Olayı tersten anlamışın abi, Stranger Things It'in dizisi, It ve bütün diğer 80-90 kuşağı korku filmlerinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 kapı, telefon vs çalsa irkilir korkar annem beraber gideceğiz haftaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yorumları iyi baya bu gece gidicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Lopeth said: kapı, telefon vs çalsa irkilir korkar annem beraber gideceğiz haftaya ahah rip teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Komutan said: https://www.youtube.com/watch?v=OkXya-ZKjU4 Ben de beğendim. bu abi 20 yıldır stüdyo yapımı en iyi korku filmi demiş :D o kadar iyi mi yav, çürük domat 90+ üstü görürdü o şekilde olsa bence ama yine az değil. yarın imaxde izleyecem ben de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 korkmak için para vermeyi saçma bulduğumdam korku filmi baya uzun zamandır izlemiyorum ama merak uyandırdı bende baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 çok iyi değildi ama iyiydi, gideri var. 2. filme uzatma olayını sevmedim hiç. kitaptaki gibi büyüyüp dönselerdi keşke tek filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 yukardaki vidyadaki abi abartmış o kadar değilmiş film ama yine izlenir. 2 saat 15dk çok olmuş ama 1 chaptera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 İzledim beğendim ben baya. Çok tatlış tam eski usül korku filmi olmuş modern efektlerle. Karakterler güzel, atmosfer güzel daha ne olsun öcülü korku filminde. bir tek 2. yarıda evden ilk çıktıklarında filmin dönüm noktası olan konuşmalarında, Beverly'nin "BEYLER DURUNN ONUN DA İSTEDİĞİ BU BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYOO" klişesi güldürdü baya shdgas o sahnenin ağırlığına gitmemiş o klişe. 10 15 yıl önce olsa kaldırırız da, şu yılda o repliği çıkarın bi zahmet veya güncelleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 çocukluğumu silkelemişti bu film bi dönem palyaço'dan korkar olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 yumy said: bir tek 2. yarıda evden ilk çıktıklarında filmin dönüm noktası olan konuşmalarında, Beverly'nin "BEYLER DURUNN ONUN DA İSTEDİĞİ BU BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYOO" klişesi güldürdü baya shdgas o sahnenin ağırlığına gitmemiş o klişe. 10 15 yıl önce olsa kaldırırız da, şu yılda o repliği çıkarın bi zahmet veya güncelleyin :D abi ben de orda gülüyordum içimden, ön sıradakiler baya yüksek sesli kahkaha attı. cidden yeter artık gına geldi o laftan ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 korkmak için 1/10 gerilim için 7/10 film için 8/10 boyle random sayılar veriyorum filmde ben sıkıldım, zaten korku filmlerinde sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Filme önyargısız yaklaşmam pek mümkün değil. En sevdiğim Stephen King kitaplarından (Stand ile beraber) ve 90'lardaki versiyonu çocukken manyak gibi izlerdim. Ekstradan 80-90'lar türü gerilim filmlerinin de hastasıyımdır (Goonies, Gremlins, IT yeni aynı tatta Stranger Things falan). Ya "becerememişler" deyip yerden yere vuracaktım ya da iyi diyecektim. Benden 8.5/10 çalışır bu filme. Gayet iyiydi. 1-2 yerde geçişler aceleye gelmiş gibi yarım puan oradan gitti, bir de sonu çok çok başarısızdı bir puanı da oradan gitti. Kitaptaki gibi vermelerine imkan yok sonu tabii ki, ama filmde çok daha iyi uyarlanabilirdi. Edit: Düşündüm de hem gerilim hem de o losers club yakınlığını bir arada bu kadar iyi tutmasıyla 9'a da çıkabilir, 8.8 diyelim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Bir kere korku filmlerini sevmeyen biri değilseniz kesinlikle öneririm. Bunun dışında en korkunç değil, mesela conjuring 2 vb. var amaç sadece irkilmek / korkmaksa. Ama bence de yakınlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri kesinlikle! bence spo IT'in korkunç rolünü taşıması gereken rastgele bir "token" olmayıp, konuşabilen bir karakter olmasını çok beğendim. Burda tabii ki başarı Stephen King'e ait ama bunu filme yansıtmak da kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paticik bile bok atamadıysa demek bayağı iyi film xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bu akşam imax akar. işlediği korku öğeleri beni bağlamıyor ama yapım kaliteli duruyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 yönetmen mama'nın yönetmeniymiş, izlemek için bir sebep daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Filmin kendisi (sonu hariç) çok iyi, filmin fragmanıysa muhtemelen izlediğim en iyi korku filmi fragmanı. En gerildiğim sahne kütüphane bodrumundaki paskalya yumurtalı kafasız ceset sahnesiydi. Kitapta Stephen King'in genel olarak sevip Dark Tower, Needful Things falanda da uyguladığı üzere "battle of wills" konsepti var, direkt irade savaşı olduğu için filme yansıtması çok zor. Ama çok daha iyi şekilde yansıtabilecek fikirler benim bile aklıma geliyordu. Burada ona ucundan değinmiş (boş çivi tabancasının çalışması ile gönderme yapmış falan) ama genel itibariyle tinercilerin arka sokakta adam pıçaklaması kıvamında geçiyor son savaş, o çok bozdu havayı. It'i fazla materyalize etmişler, esas psikolojik korkutucu etkisi biraz geri planda kalmış. Kitabı okumamış olanlar sadece güzel korku filmi diye düşünür, kitabı okuyanlar ve bilenler filmden çok daha fazla zevk alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 4dx nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar