Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 pennywise geri donuyor^^ https://www.youtube.com/watch?v=FnCdOQsX5kc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bunu lisede arkadaşlarla izleyip gerilmiştik baya. güzel filmdi. izlenir her türlü yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 çok iyi duruyor kitabını tekrar okuyayım gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 videonun ilk yarisinda icimden gayet vasat olmus diyordum. oradan sonuna kadar olan kismi full hype mode'a getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 palyaço ve yağmur suyu giderlerinden korkmak pek bizim kültürle örtüşmediğinden olsa gerek çok tırt geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sessiz izleyince su gideri ve palyaço. asıl korkutan bebe çığlığını andıran ince tonlu gerilim müziği. başka bi şekilde korkmazsın. genetik kod direk sonraki jenerasyonu koruma üzerine şekillendiği için tiz seslere karşı ekstra bi duyarlılığımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 hayatimda okudugum en kotu kitaplardan biridir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bu filmin ilki travma yaratmıştır çoğu kişide. Çocuklara izletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 cocuklara izletmeyin derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ben ilkokulda izledim travmayı yedim ondan dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ozellikle cocuklara izletilmeli bence, o travmayi herkes yasamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ne iğrenç bir çocukluğumuz varmış, her türlü piskopat şey bizim kuşağa patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Fragmanda yetişkin halleri hiç gözükmüyor. Film sadece çocuk oldukları kısım üzerine kurulu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Oski said: hayatimda okudugum en kotu kitaplardan biridir bu hayvan mezarligiyla birlikte dunyanin en harika gerilim romaninda 1.ligi paylasiyor, allahtan kork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 orjinali 2 film değilmiydi biri çocukken biri büyüdüklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 dişleri çıkarsın yeter abi o korkutuo zaten baya trailerın sonunda koştuğu sahne baya iyi yalnız. ürperdim. ah şöyle korkacağım bi film izlesem artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 baya bayaaaaaaaaaa iyi duruyor. hele projeksiyon sahnesi çok iyi gibi. hll team. güzel korku izlemek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Güzel gözüküyor. Ama kitap çocukluktan öte yetişkinliklerine odaklıydı, çocukluk flashback olarak veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hatta gizemli şekilde çoktan olanları unutmuşlardı da olaylar geliştikçe yavaş yavaş hatırlıyorlardı falan. En az 17-18 sene falan geçti okuyalı. 2. filmle yetişkinlik dönemini de anlatırlarsa tadından yenmez. İlk okuduğum S.King kitabı bu, bir başkadır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bir de yeni filmde pennywise konuşmayacak gibi duruyor sanki. genç biri oynuyor zaten baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 iki film falan olmasın adam gibi yapsınlar da güel bi remake izleyek, benim de 1. yada 2. okuduğum kitabıydı stephen king in, adamın her kitabı geriyodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 R rated olacakmış palyaco kalp kıracak yuva yıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4TTz38JvlK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 trailer çok epic değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Guzel olcak gibi de trailer izlemeye cekiniyorum ya, en vurucu yerlerini koyup sonra "meh" hissi uyandirmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 IT ft. freddy ne giderdi be. vs Jason guzel olmamisti da bak bu ikisi enfes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar