Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Killer

Öne çıkan mesajlar

bu arada forumda bi durak taksici dovmus bir arkadasimiz var. kendisi gelip anlatsin olayi rahatlayin biraz.

benimde bir taksiciyi hastanelik etme hikayem var yuzde 200 hakli oldugum. hatta izmirden kacmak zorunda kalmistim evime kadar buldular geberteceklerdi.

ama tabi bir durak taksici dovmek apayri birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Nigger_of_the_sand said:

Bu ulkede onuruyla yasayan insan kanun falan aramasin artik, o da psikopatlassin. Savas sadece Canakkale'deki gibi olmuyor, su an da apacik savastayiz. Bu bir toplumun yasam mucadelesi artik. Yasam alanini, insanlik onurunu korumak adina olmek pahasina, disle tirnakla bu psikopatlarla savasilmali. Olursen onurunla olmus olursun en azindan. Obur turlu karsindaki adam kazanacak..

ölürsen onurunla ölmüş falan olmuyosun.ölüyosun sadece.achievement falan açılmıyor.ned stark gibi yorumlar yapmayın.

üstüne ciğeri beş para etmez bi herif için ölmüş oluyosun.bulaşmayın bu homo erectuslara, he deyin geçin sevdiğiniz biri söz konusu olmadıkça.

Bir insan neden ve ne icin savasabilir peki sence? Ya da savasmayi mesru kilabilecek onurlu bir sebep var mi sana gore? Hicbirsey icin mucadele etmemeli mi? Ya da sadece kazanacagi bariz olan mucadelelere mi girmeli?

"Oldugunle kaliyorsun." Demek acikli birsey yani. Sen, ben bu sekilde sindirildikce hanzolar neegan gibi girtlagimiza sklerini kadar daldirip daldirip cikaracaklar. Hayat kaliten, onurun ayaklar altina alindikca, ailen icin korka korka, sinik sonuk, butun hayatin hanzolarin insafinda yasadikca ne anlami var o hayatin? Madem kaybedeceksin, o zaman yapacagin sey karsi tarafin da istedigini elde edememesini saglamaktir.

Bunu buraya yaziyorum, Turkiye'deki duzgun insanlar da cildirmadikca bu is degismeyecek. Siz boyle olun demiyorum, sen ben hepimiz boyle olmaliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben başladıktan sonra anladım, düşündüm ulan türkiyede bi insan niye yakın dövüş tekniği öğrenmez diye. hakkaten canına susamak lazım etrafın piskopat kaynadığı dnd campaign gibi encounter için d20 zar atıp yaşadığın ülkede savunmasız yaşamak için.

bu kavgadan kaçmamak,mermiye kafa atmak anlamında değil, kaçınılmaz kavgadan sağ çıkmak anlamında söyledim.eğer böyle bi eğitiminiz yoksa bigün pişman olma ihtimaliniz çok yüksek.

sizede tavsiye ediyorum işte, niye daha önce öğrenmemişim diyor insan.üşenmeyin abi.

aynı şekilde ilk yardım-kalp masajı-suni tenefüsüde öğrenmek istiyorum mesela şimdi.buda başka bi hayat kurtaran mevzu.niye insanlar bunu öğrenmez bunuda aklım almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Narstil said:

Spor olarak yada bireysel savunma olarak güzelde , adamlar durak olarak saldırmış 1 yada 2 kişi tamam da 10 kişi ?
Zaten amaç zihniyet düzeltme yoksa bu şekilde 3 - 5 kişi yok 3-5 milyon insan var :) Soykırıma gider.

Valla Irlandali boksor olsa hepsini doverdi yine bence.

Valla döverde artık millette küçük mafya gibi 2 hafta önce E-5 te önümüzde ki arabayı motorlu biri ( plakasız bu arada ) kurşun yağmuruna tuttu resmen adam yan yola kaçtı , trafik sıkışık motor ana yolda durdu bariyer arkasından sıktı kurşunu , kurtlar vadisi ile başlayan küçük mafyalar büyüdü
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

_Rave said:

Nigger_of_the_sand said:

Bu ulkede onuruyla yasayan insan kanun falan aramasin artik, o da psikopatlassin. Savas sadece Canakkale'deki gibi olmuyor, su an da apacik savastayiz. Bu bir toplumun yasam mucadelesi artik. Yasam alanini, insanlik onurunu korumak adina olmek pahasina, disle tirnakla bu psikopatlarla savasilmali. Olursen onurunla olmus olursun en azindan. Obur turlu karsindaki adam kazanacak..

ölürsen onurunla ölmüş falan olmuyosun.ölüyosun sadece.achievement falan açılmıyor.ned stark gibi yorumlar yapmayın.

üstüne ciğeri beş para etmez bi herif için ölmüş oluyosun.bulaşmayın bu homo erectuslara, he deyin geçin sevdiğiniz biri söz konusu olmadıkça.

Bir insan neden ve ne icin savasabilir peki sence? Ya da savasmayi mesru kilabilecek onurlu bir sebep var mi sana gore? Hicbirsey icin mucadele etmemeli mi? Ya da sadece kazanacagi bariz olan mucadelelere mi girmeli?

"Oldugunle kaliyorsun." Demek acikli birsey yani. Sen, ben bu sekilde sindirildikce hanzolar neegan gibi girtlagimiza sklerini kadar daldirip daldirip cikaracaklar. Hayat kaliten, onurun ayaklar altina alindikca, ailen icin korka korka, sinik sonuk, butun hayatin hanzolarin insafinda yasadikca ne anlami var o hayatin? Madem kaybedeceksin, o zaman yapacagin sey karsi tarafin da istedigini elde edememesini saglamaktir.

Bunu buraya yaziyorum, Turkiye'deki duzgun insanlar da cildirmadikca bu is degismeyecek. Siz boyle olun demiyorum, sen ben hepimiz boyle olmaliyiz.

onurun gururun ülkenin zartın zurtun bi önemi yok canla sağlıkla kıyaslandığında benim için. sevdiğin biri söz konusu ise kavga etmek sonucu nolursa olsun tek geçerli sebep benim için.onun dışında 80iqlu dangalak istediği kadar gururumu zedelesin, sinirlenirim ederim yinede yutarım bi şekilde.

bikere yaşıyor insan.onuda %70ten fazlası bu dümbüklerle dolup taşmış ülkeye nede gururum zartım zurtum için harcamak istemiyorum kısaca.illa savaşmaksa niyetin, avantajın olan zekayı-eğitimi kullan götünü yırt zengin ol, paranla döversin. yoksa tekme tokat ile punisher olsa 1 hafta dayanmaz bu ülkede
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

e sen de öğrenmemişin bu yaşa kadar dsfsd

sabah sabah topiği dramatize etmek gibi olmasın ama uzun süre ambulans bekleyip kalp krizinden yanımda dedem vefat edene kadar hiç düşünmedim ilk yardımın nekadar önemli olaibliceğini.sonra uzun süre aklımdan çıkmadı ulan bilsem kurtarırmıydım diye.belki kurtarırdım belki kurtaramazdım.

asıl nokta, hem yakın dövüş sporunda hem ilk yardım öğrenmekte mevzu bence en azından ''bişey yapabilmek'' zaten. yoksa iki mevzudada insan bi bok yapamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ölümün soyutlaşmasından dolayı günümüzde

türkiye üçüncü dünya ülkesi olmasından dolayı exception dönüyor tabii asdasd

aynen öyle. baya baya survival mode da yaşıyoruz farkında değiliz.

daha doğrusu farkındayız ama sallamıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

taksicinin biri nakit seçmiştim ödemeyi, yolda yolculuğu sonlandırdı.
bi taksiye atıyorum 9 lira veriyor, ama yol 20tl tutuyor. klasik taksici çakallığı yapıyor yani.(
bu arada ben bi taksiciye çakal dediğim için dayak yiyodum az kalsın. neyse)

ben bunu yorum olarak yazmıştım. beni aradılar teşekkür fln ettiler, taksiciyi uyardık dediler, kesinlikle sizin bilginiz taksiciyle paylaşılmayacaktır, sizin yorumlarınızı göremiyor dediler.

bundan 1 sene önce
Sosyal ağlarda paylaş

en çok söylenen şeylerden biri olduğu için herhalde ciddiyetini yitirdi ölüm tehditleri. her önüne gelen başkasına sülaleni kesecem gebertecem seni, aldırtıcam olm seni falan dediği için herhalde çok fazla asılsız ihbar geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...