Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Killer

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

senko said:

abi sadece yolda kullanma olarak düşünme
bunun trafikte kalması var, gittiğin yerde yer bulması var, otoparka versen aylık abonmanlığı var, ucuz yere versen kafana takılması var.
sağdan soldan sıkıştırılma vs ufak bir problem sadece.

hah tamam şimdi oldu. diğerlerinde hemfikirim.
ama trafikte doğru kullanım anlamında en başarılı il bence İstanbul.

büyük iller içersinde kesinlikle (ufakları da bilmiyorum)
ankara şöförlerini istanbula koyarsan, kaza oranını beşe katlarsın üstüne gereksiz trafikte kitlenir.

Istanbuldaki şöförleri trafiğin akması konusunda ankara, izmire göre çok daha bilinçli.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

-gunaydın, -gunaydın.

Beni hatırladın mı? dedi.
Yoo dedim
Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi.
Yine kavga kıyamet vs..

büyük geçmiş olsun. yaşadığın sinir stres bütün gününü rezil etmiştir. hatta böyle bir olaya bakıp iyi ki daha fenası olmadı diye teselli arayabiliyoruz artık asayiş sorunlarında.
suark'la siyaset cart curt arada atışıyoruz ama ikinize de bu ülkede sabır dilerim : )
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Patice said:

-gunaydın, -gunaydın.

Beni hatırladın mı? dedi.
Yoo dedim
Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi.
Yine kavga kıyamet vs..

büyük geçmiş olsun. yaşadığın sinir stres bütün gününü rezil etmiştir. hatta böyle bir olaya bakıp iyi ki daha fenası olmadı diye teselli arayabiliyoruz artık asayiş sorunlarında.
suark'la siyaset cart curt arada atışıyoruz ama ikinize de bu ülkede sabır dilerim : )

Bide öyle bi durum var, istanbul insanı nasıl hissiz ve duyarsız yapıyorsa adamla sabah kavga edip gününe, işine devam ediyorsun.
Hepimize sabırlar olsun, istanbul'dan kurtulduk şimdilik.
Bundan sonra inşallah hep izmir <3
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Sıkacaksın kafalarına iki tane bak bir daha yapıyorlar mı. Kesin çözüm.

bundan bi 10-15 sene önce sürekli taksiciler öldürülüyordu kaçırılıp falan o geldi aklıma, şimdi tekrar türeseler keşke şu hikayedeki gibi tipleri silip süpürseler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Düzenli taksiye binen adamın durakları olur abi. Bildiğin adamlarla gidip gelirsin. Benim duraklar pammuk gibi hepsi efendi tertemiz. Yoldan binmiyorum Özel Durum olmadıkça.

abi içki-düğün-şişe olana yoldan mı binmiştin? of ne fenaydı o ya. tekel bayi vakası gibi tek tek kıracaksın herifin kafada şişeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ay başımıza bir şey gelmesin, sesimizi çıkarmayalım diye yaşarsanız ilkokul mezunu davarlar tarafından güdülür gibi yaşamaya devam edersiniz böyle.

insanlar kalkıp gerekirse dayak yerim bu düzen böyle gitmez demedikçe bir bok düzelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bekar adama taksi ok, zaten napıcak taksici sana, en kötü dayak yersin.
ama evli adam için taksi kötü bir seçenek,anca gece alkollüyken tercih ediyorsun ki ben onda şöfore bakıyorum tipine.
Tipten az çok anlıyorsun.

İranda bitaksinin benzeri var. irandakiler daha şerefsiz oldukları için, eğer binerken konuşmadıysan taksimetrede açmıyorsa (random arabalar taksi burada bu arada, normal taksilerle sınırlı değil iş )
5 tl lik yere 30tl isteyebiliyor rezalet çıkarabiliyor.

o yüzden snapp diye bi uygulama var şimdi, sana gideceğin ücretide söylüyor.
Haliyle, hiç konuşmak zorunda bile kalmıyorsun adamla. Çok temiz.

Tabiki bi "kendi araban" değil.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Liebe said:

bundan bi 10-15 sene önce sürekli taksiciler öldürülüyordu kaçırılıp falan o geldi aklıma, şimdi tekrar türeseler keşke şu hikayedeki gibi tipleri silip süpürseler.

uysal taksiciyi 50 lira için gasp edip öldüren adam mı vigilante olacak abi?

Onları da 20 sene hapse atacaklar win win
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...