Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 o zaman... http://www.btgunlugu.com/wp-content/uploads/2014/05/BiTaksi-Logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senko said: ha arabam var bu arada sdf arabasız kızlar eqlesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ginaly said: senko said: abi sadece yolda kullanma olarak düşünme bunun trafikte kalması var, gittiğin yerde yer bulması var, otoparka versen aylık abonmanlığı var, ucuz yere versen kafana takılması var. sağdan soldan sıkıştırılma vs ufak bir problem sadece. hah tamam şimdi oldu. diğerlerinde hemfikirim. ama trafikte doğru kullanım anlamında en başarılı il bence İstanbul. büyük iller içersinde kesinlikle (ufakları da bilmiyorum) ankara şöförlerini istanbula koyarsan, kaza oranını beşe katlarsın üstüne gereksiz trafikte kitlenir. Istanbuldaki şöförleri trafiğin akması konusunda ankara, izmire göre çok daha bilinçli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 "Ankara" ve "şoför" kelimeleri aynı cümle içerisinde kullanıldı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 böyle yüksek nüfus içerisinde manyakların oranı da yükseliyor yapacak bir şey yok. minibüsçlülük ve taksicilik ne kadar sabıkalı deli manyak varsa yapabildikleri tek iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Senko da az trafik canavarı değil ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Düzenli taksiye binen adamın durakları olur abi. Bildiğin adamlarla gidip gelirsin. Benim duraklar pammuk gibi hepsi efendi tertemiz. Yoldan binmiyorum Özel Durum olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senkoya hak verdim bu arada. istanbulda taksi kullanmaktan kötü bir şey varsa o da araç kullanmak zorunda olmaktır. en azından takside işimi gücümü hallediyorum vaktimi değerlendiriyorum sinir bozukluğuna trafiğe angaryaya maruz kalmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Yoldan binmiyorum Özel Durum olmadıkça. "Özel Durum" *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 buyuk resmi gorun..istanbul pismanliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 yozgatlıya sorun istanbulu das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: -gunaydın, -gunaydın. Beni hatırladın mı? dedi. Yoo dedim Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi. Yine kavga kıyamet vs.. büyük geçmiş olsun. yaşadığın sinir stres bütün gününü rezil etmiştir. hatta böyle bir olaya bakıp iyi ki daha fenası olmadı diye teselli arayabiliyoruz artık asayiş sorunlarında. suark'la siyaset cart curt arada atışıyoruz ama ikinize de bu ülkede sabır dilerim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Sıkacaksın kafalarına iki tane bak bir daha yapıyorlar mı. Kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 goldbären said: Patice said: -gunaydın, -gunaydın. Beni hatırladın mı? dedi. Yoo dedim Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi. Yine kavga kıyamet vs.. büyük geçmiş olsun. yaşadığın sinir stres bütün gününü rezil etmiştir. hatta böyle bir olaya bakıp iyi ki daha fenası olmadı diye teselli arayabiliyoruz artık asayiş sorunlarında. suark'la siyaset cart curt arada atışıyoruz ama ikinize de bu ülkede sabır dilerim : ) Bide öyle bi durum var, istanbul insanı nasıl hissiz ve duyarsız yapıyorsa adamla sabah kavga edip gününe, işine devam ediyorsun. Hepimize sabırlar olsun, istanbul'dan kurtulduk şimdilik. Bundan sonra inşallah hep izmir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 yani ciddi sölemiyosundur da benim de aklımdan ilk geçen bunu öldürsen hapse girersin bir de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 izmir desen ne olacak istanbul + 5-10 seneye aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Masakari said: Sıkacaksın kafalarına iki tane bak bir daha yapıyorlar mı. Kesin çözüm. bundan bi 10-15 sene önce sürekli taksiciler öldürülüyordu kaçırılıp falan o geldi aklıma, şimdi tekrar türeseler keşke şu hikayedeki gibi tipleri silip süpürseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Düzenli taksiye binen adamın durakları olur abi. Bildiğin adamlarla gidip gelirsin. Benim duraklar pammuk gibi hepsi efendi tertemiz. Yoldan binmiyorum Özel Durum olmadıkça. abi içki-düğün-şişe olana yoldan mı binmiştin? of ne fenaydı o ya. tekel bayi vakası gibi tek tek kıracaksın herifin kafada şişeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Liebe said: bundan bi 10-15 sene önce sürekli taksiciler öldürülüyordu kaçırılıp falan o geldi aklıma, şimdi tekrar türeseler keşke şu hikayedeki gibi tipleri silip süpürseler. uysal taksiciyi 50 lira için gasp edip öldüren adam mı vigilante olacak abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ay başımıza bir şey gelmesin, sesimizi çıkarmayalım diye yaşarsanız ilkokul mezunu davarlar tarafından güdülür gibi yaşamaya devam edersiniz böyle. insanlar kalkıp gerekirse dayak yerim bu düzen böyle gitmez demedikçe bir bok düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Masakari said: Sıkacaksın kafalarına iki tane bak bir daha yapıyorlar mı. Kesin çözüm.adana da siradan bir gun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bekar adama taksi ok, zaten napıcak taksici sana, en kötü dayak yersin. ama evli adam için taksi kötü bir seçenek,anca gece alkollüyken tercih ediyorsun ki ben onda şöfore bakıyorum tipine. Tipten az çok anlıyorsun. İranda bitaksinin benzeri var. irandakiler daha şerefsiz oldukları için, eğer binerken konuşmadıysan taksimetrede açmıyorsa (random arabalar taksi burada bu arada, normal taksilerle sınırlı değil iş ) 5 tl lik yere 30tl isteyebiliyor rezalet çıkarabiliyor. o yüzden snapp diye bi uygulama var şimdi, sana gideceğin ücretide söylüyor. Haliyle, hiç konuşmak zorunda bile kalmıyorsun adamla. Çok temiz. Tabiki bi "kendi araban" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: senko said: ha arabam var bu arada sdf arabasız kızlar eqlesin.. ahaha araba 306 ya, arabalı arabasız farketmez bi kızın işi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 goldbären said: Liebe said: bundan bi 10-15 sene önce sürekli taksiciler öldürülüyordu kaçırılıp falan o geldi aklıma, şimdi tekrar türeseler keşke şu hikayedeki gibi tipleri silip süpürseler. uysal taksiciyi 50 lira için gasp edip öldüren adam mı vigilante olacak abi? Onları da 20 sene hapse atacaklar win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 onun yerine taksici ve minibüsçü olmak için akıl sağlığı testi yapılsa yeter dfs. yarısı deli anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar