sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bana da geldi key ben 90'a veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 aaa vay adi. sabonis ne veriyorsa 5 lira altına veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 tamam ben 5 liraya veriyorum beyler ahsdufahdsufah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 iban verir misin 5 tl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 üsttekinden direk ibana gerek kalmadan alabiliyorsun, ona yönlendiriyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bedavaya almak istemiyorum, bedava maldan hayır gelmez. iban atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 evet bakalım sabonis R yapacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 neyse sabonis aradan çıksın öyle satayım. alsanıza abi şu key'i aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Onceki sayfalarda 1070-1080 olmadan vs calismiyor dediler abi. Nasil alalim hepimiz senin gibi zengin miyiz, yok oyle guzel kartlarimiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nvidia-game-codes-gfe-hardware/ Tam almaya heves ederken bunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 20 tl veririm. -Deno- said: neyse sabonis aradan çıksın öyle satayım. alsanıza abi şu key'i aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben sattım, başkaları düşünsün artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sabonis said: ben sattım, başkaları düşünsün artık :D öm atacaktım da buradan yazmam daha doğru. baltanın cidden bokunu çıkarmış vaziyettesiniz. konuyu ben açıyorum, ben takip ediyorum, makul bir fiyat sunuyorum diğer key siteleri ile karşılaştırıp. geliyorsun "aaa bende de kod var ya, nası alıyoruz bunu" diye benim açtığım konunun altında soruyorsun, baltalı ilah mantığıyla ben daha ucuza bırakıcam diyorsun, benden satın alacak olan üyeyi kendine bağlıyorsun, ondan sonra da "sattım ben başkaları düşünsün" diye gelip buraya yazıyorsun öyle mi? az kaliteli olun be olm. başka bişi demicem. almak isteyen öm atabilir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 deno haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Abi bence kullan o key'i deno. Stat'ları sıfırlarsın daha az kötü görünürsün For Honor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sabonis said: ben sattım, başkaları düşünsün artık :D https://forum.paticik.com/read.php?27,8638297,8638297#msg-8638816 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Abi ahahahah http://i.imgur.com/ycEFz3c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ekran kartı sınırı vs. yok mu şimdi bunda? 660TI var medium falan ancak oynarım değil mi? almaya niyetim var da steam key birde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 -Deno- said: sabonis said: ben sattım, başkaları düşünsün artık :D öm atacaktım da buradan yazmam daha doğru. baltanın cidden bokunu çıkarmış vaziyettesiniz. konuyu ben açıyorum, ben takip ediyorum, makul bir fiyat sunuyorum diğer key siteleri ile karşılaştırıp. geliyorsun "aaa bende de kod var ya, nası alıyoruz bunu" diye benim açtığım konunun altında soruyorsun, baltalı ilah mantığıyla ben daha ucuza bırakıcam diyorsun, benden satın alacak olan üyeyi kendine bağlıyorsun, ondan sonra da "sattım ben başkaları düşünsün" diye gelip buraya yazıyorsun öyle mi? az kaliteli olun be olm. başka bişi demicem. almak isteyen öm atabilir hala. ben oyunu kendim oynayacaktım, öle geyiğine yazmıştım satıyom diye, zira sonra 5 liraya veriyorum falan filan diye makara yaptım. sonra baktım for honor oynayan 3 arkadaş en son 3 hafta önce mi ne girmişler oyuna, satmaya karar verdim, donanımhaber'e ilan açtım. aynı gün buradan biri mesaj attı "geyik mi ciddi mi bu?" diye. ben de sattım. ayrıca bu alanın kuralları falan yok, benim kaç başlığım varsa hepsinde saçma sapan postlar oluyor, yapacak bişe yok. demek buranın kuralı, kural olmamasıymış diye herkes goygoy yapıyor bu durumda. buraya özel bir mod olması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 DarKRideR said: ekran kartı sınırı vs. yok mu şimdi bunda? 660TI var medium falan ancak oynarım değil mi? almaya niyetim var da steam key birde değil mi? bilgisayarında 1070 veya 1080 takılı değilse, aktive edemiyorsun. 660 ti da baya ıkınarak çalıştırır diye düşünüyorum. key de uplay olması lazım, steam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sabonis said: -Deno- said: sabonis said: ben sattım, başkaları düşünsün artık :D öm atacaktım da buradan yazmam daha doğru. baltanın cidden bokunu çıkarmış vaziyettesiniz. konuyu ben açıyorum, ben takip ediyorum, makul bir fiyat sunuyorum diğer key siteleri ile karşılaştırıp. geliyorsun "aaa bende de kod var ya, nası alıyoruz bunu" diye benim açtığım konunun altında soruyorsun, baltalı ilah mantığıyla ben daha ucuza bırakıcam diyorsun, benden satın alacak olan üyeyi kendine bağlıyorsun, ondan sonra da "sattım ben başkaları düşünsün" diye gelip buraya yazıyorsun öyle mi? az kaliteli olun be olm. başka bişi demicem. almak isteyen öm atabilir hala. ben oyunu kendim oynayacaktım, öle geyiğine yazmıştım satıyom diye, zira sonra 5 liraya veriyorum falan filan diye makara yaptım. sonra baktım for honor oynayan 3 arkadaş en son 3 hafta önce mi ne girmişler oyuna, satmaya karar verdim, donanımhaber'e ilan açtım. aynı gün buradan biri mesaj attı "geyik mi ciddi mi bu?" diye. ben de sattım. ayrıca bu alanın kuralları falan yok, benim kaç başlığım varsa hepsinde saçma sapan postlar oluyor, yapacak bişe yok. demek buranın kuralı, kural olmamasıymış diye herkes goygoy yapıyor bu durumda. buraya özel bir mod olması şart. şart değil abi. islamın yayılışına örnek vermişsin resmen. modluk bir durum yok. adam ürün satmaya çalışırken "ya nasıl alıok bunu" "aldım ben daha ucuza veriyom" dersen, tepki bu olur. di gerekli cevabı zaten vermiş de, etik değil. hani bunun için kural koymaya gerek yok, 12+ yaş kitlesinde default geliyor böyle şeyler. git kendi topiğini aç. adam yüzlerce satıyor olsa anlarım tabi de, elinde var bir tane işte satmaya çalışıyor. BEN ALDIM BEN DAHGA UCUZA veriyorum dem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 yaw ne alaka allah aşkına. gerçekten satmak istiyo olsaydım o anda adamdan ucuza, gider zaten yeni konu açardım, aşağıda 20-30 tl pahalıya satılırken, benimki hemen giderdi. o yüzden gittim donanımhaber'e ilan açtım zaten, balta olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 İyi ki baltalamamışsın bro, fsdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bir şey demiyorum gerçekten. diyecek çok şey var ama dememeyi tercih ediyorum daha doğrusu. burası modere edilmeyi gerektirecek boyutta bir forum alanı olmamalı (idi, yakında olacak umarım) açarsın ilanını, tanıtırsın ne satıyorsan. öm ile yürür devamı, topic'de de akla takılan bişi varsa herkesi ilgilendirecek sorulur. böyle geldi böyle gider tutumu içerisindesin, ama yeri geldiğinde "moderasyon olsun"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar